תליית מודעתך...

corazon

New member
תליית מודעתך...

בוקר טוב, יום טוב ושבוע קסום לכל החבר'ה העושים את ההבדל! המכתב שאני אמורה להעביר במקום העבודה שלי יצטרך לחכות עד שיימצא מקום לאחסון... עד כמה שזה יישמע מצחיק, אנשים כל כך רוצים לתרום, כמו במבצעים קודמים שאירגנתי, שממהרים להביא תרומות גם כשאני מבקשת להפסיק בגלל העדר מקום. הם ממלאים את משרדי מכל טוב ובקושי נשאר מקום גם לי! לכן אבקש להתאזר בסבלנות עד שהעינין יסתדר מבחינה לוגיסטית. בנושא המוזיקה של השבת הקרובה, יש גם ליווי אנסטרומנטלי?

לא ברור אפוא הבעיה אפשר לאסוף

וכשאת רואה שהמשרד התמלא לרוקן וכך הלאה. לא צריך לארגן מחסן בשביל כל אסוף הלוואי והיה אפשר לעשות כך.

רותם111

New member
אם יש לך דברים עבור הקיטנה

משחקים, כדורים, גלגלי ים, מצופים, אופניים, חומריי יצירה, בריסטולים.... אדאג שעזר מציון יגיעו לאסוף ממך.

corazon

New member
בשבוע בעבר העברתי משחקים../images/Emo151.gif

וצעצועים למוסד שאיתו אני עובדת...חבל שלא השארתי אצלי! בכל אופן, וכפי שכרגע הסברתי ל"באתי לעזרה", כרגע אני לא אוספת כי זה מתנגש עם עבודתי. ומיותר לציין שמקום העבודה הוא בסדר עדיפות ראשון עבורי!

corazon

New member
תודה אך כרגע אני בודקת משהו...

אני מעריכה ומודה על ההשתדלות, אך אין כמוני כדי לתהות על קנקנה של מערכת... מהרגע שאני מקבלת פריטים לתרומה אין, אין אפשרות להחזיק במשרדי. לאור ההענות הגדולה שלה אני זוכה במקום העבודה יש סיכוי שכן אקבל מה שביקשתי. לפחות לפרקי זמן מוגדרים מראש. אני עודבת במקום ייצוגי מאוד בו האסתטיקה קודמת לכל. אז אנא מכם, להתאזר בסבלנות ולחכות לסימן שלי!

למעלה