תליית מודעות -- בעיר

BellA עלמה

New member
תליית מודעות -- בעיר

לאחרונה אני שמה לב שכל פעם שאני תולה מודעות (תחום שיעורי עזר) כבר באותו ערב תולשים לי אותם.. השאלה שלי היא 1 האם העירייה תולשת \ מורידה מודעות של התושבים? 2 איפה ברעננה (איזור אחוזה ) יש מקומות לתליית מודעות לציבור הרחב (שלא שייכים לעירייה) זה פשוט מתסכל - אני תולה ומישהו (או מישוים) תולש לי אותם ויש לי תחושה שזאת העירייה. איפה מותר לתלות מודעות ואיפה אסור בעצם תודה ושב"ש

32103210

New member
ישלוחות מיוחדים לשלטים מסוג זה

אם את תולה על לוחות מודעות רגיל את צריכה לשלם לעירייה ,אגב ,סכום לא מבוטל.אם יש לך תחושה שזה העירייה ,זה כבר יבתברר לך בצורת כתב -אישום בבית המשפט.

BellA עלמה

New member
איפה באזור אחוזה יש כאלה??

לא קיבלתי שום כתב אישום ואני לא הייתי היחידה שתךתה שם הודעות

lomeshane

New member
מצטרפת לשאלתך-את צודקת

כשעשו את השיפוץ באחוזה הוציאו משם את כל לוחות המודעות שהיו מיועדים למודעות פרטיות ולא החזירו אותם. ביום ראשון אפנה לעירייה בקשר לכך. בכל עיר אחרת בה אני עוברת זה מאוד מקובל ושימושי.

BellA עלמה

New member
ני מנסה לפרסם את עצמי

ואני פשוט רואה שאין כאן אפשרות לתלות מודעות. הדרך היחידה {שעולה כסף} הוא קול רענן וחבל בכל מקום שתליתי פשוט תלשו אותם בפחות מיממה

BellA עלמה

New member
למשל

רחוב ריבקה גרובר על חרוב הראשי שם- לב הפרק אחרי מרכז אש איפה שבית הספר הדתי לייד בית הספר אוסטרובסקי ורחוב אליעזר יפה איפה שהסופר (שנסגר לשיפוצים) וכו

מצויין. קבלנו כאן בזמנו רשימת לוחות

בהם ניתן לתלות מודעות (זכור לי שאחד היה ליד ביה"כ הגדול, למשל, ואחד בלב הפארק - לא זוכרת את כל הרשימה). אשמח אם תעלי את הרשימה העדכנית לכאן אחרי שתדברי אתם ושאפו על היוזמה.

הנה הרשימה מתוך אתר העיריה

רשימת לוחות פינת המודעה הקטנה: אוסטרובסקי בן גוריון, אחוזה - עירייה, אחוזה 186 (אחרי חפץ חיים), אחוזה מכבי, אחוזה קרן היסוד, אחוזה רמב"ם, הפלמ"ח - היכל הספורט, ז'בוטינסקי -ליד בי"ס אוסטרובסקי, לב הפארק - מרכז מסחרי , משה דיין-מרכז מסחרי, קרית גנים - גן רח' האשל, קרית גנים רח' הרימון, קרית שרת ליד הדואר, קרית שרת רח' גאולה, השרון, מרכז קליטה, עקיבא - גן הרדוף, שברץ - מרכז מסחרי, שכ' רסקו בכיכר, שכ' רסקו - רח' הרב קוק, ספורטק, שכ' רסקו - רח' התנאים הועתק מפה: http://www.raanana.muni.il/מי+ומה+בעירייה/אגפי+העירייה+ומחלקותיה/אגף+חזות+העיר/מדור+שילוט/

lomeshane

New member
הרשימה ממש לא עדכנית וברוב במקומות כבר מזמן

אין לוחות למודעות פרטיות.

lomeshane

New member
התקשרתי הבוקר לעירייה

התברר שבלוחות "המודעה הקטנה" מטפלת מחלקת גינון (?). הבטיחו לי לבדוק את העניין ולחזור אליי. כשאמרתי שאין באחוזה לוחות למודעות פרטיות ענו לי שיש, באחוזה 80... אמרתי שזה ממש לא מספיק. בקיצור- אני מחכה לתשובה.

לפני הרבה שנים כשהייתי חדשה ברעננה ורציתי

לפרסם את המשפחתון נאלצתי לתלות על עצים, עמודים ובכל מקום. אחר כך כתבתי מכתב לעירייה ואמרתי להם שאני נאלצת להיות עבריינית שלא באשמתי כי אין מספיק לוחות מודעות. ביקשתי שישימו לוחות מודעות בגנים ציבוריים, כי ידעתי שאימהות נמצאות שם עם הילדים (עד אז לא היה), שישימו גם בקירות החיצוניים של הסופר-מרקטים, (לא שמו) ושיוסיפו על אותם לוחות של העירייה באחד מהצדדים גם לוח לתושבים. (הם הוסיפו לוחות אבל, עד אז מודעות האבל היו בלוח המרכזי). קיבלתי מכתב חזרה שבו נאמר שיתקינו עוד 10 לוחות מודעות (ואכן שמו בלב הפארק, בגינה בעקיבא ובעוד גנים ציבוריים). כשכתבתי להם מכתב תודה, קיבלתי מהם מכתב שאמר לי: תודה לך. זו הייתה רעננה של פעם. שווה לנסות לבקש מהם שיוסיפו עוד לוחות מודעות כי רעננה גדלה מאוד ויש לזה מקום, בהצלחה.

זו גם רעננה של היום

רק שהיא גדולה יותר ולנפח יש השפעה על קצב התגובה. בכל אופן - שוב את מוחיכה שיוזמה אזרחית מובילה לשינוי

למעלה