תליית גלשן

תליית גלשן

קניתי היום גלשן חדש ואני מתלבטת איך לתלות אותו בחדר.. רעיונות ואיפה לקנות מה בדיוק

dror1987

New member
ראיתי לפני שנה באיקאה

יש כזה 2 תפסני קרס כאלה שתוקעים בקיר ואז אפשר לשים את הגלשן...

Ben Dor

New member
*אהמ* את *אהמ*

אם אנלא טועה עלה לי סביבות ה20 שקל ככה....זה היה אבל לפני שנה מי יזכור!?

guy65

New member
לא קונים גלשן בשביל לגלוש?

או שאני מתבלבל עם משהו אחר?

חחחח

כן קונים גלשן בשביל לגלוש אבל איפה שמים אותו כשלא גולשים עליו .. מבין ? צריך לתלות כדי שלא ישבר או יתפוצץץץ...

lliioorr6

New member
טוב מה ירדתם עליה

ברור שיש גלשן בשביל לגלוש אבל בוא נגיד ככה עם הגלים שיש בארץ רוב הזמן הגלשן נשאר בבית, יש מתלים(תצפי אותם בספוג או וואלקרו שלא ישרטו לך את הגלשן, אפשר גם בקלות לבנות כזה מתקן), אני שם אותו בתוך כיסוי מעל הארון בגדים ככה שהוא בכלל לא מפריע בחדר, כשיש יותר גלים אז הוא נשען על הקיר.

LiorInDaMix

New member
דווקא רעיון ממש מגניב...

למצוא איזה גלשן מעאפן שכבר אי אפשר לשקם ולצייר עליו איזה ציור יפה של חוף או משהו כזה ולתלות... מממ.. מעניין איפה אפשר למצוא גלשנים גמורים.?

זה קצת סיפור...

כדי שזה יהיה יפה אני חושב שצריך לשייף את כל החלק העליון שלו (להוריד את כל החלק הצהוב אם הוא ממש ישן) לראותש אין בו דפקים ושקעים ואחרי זה לצייר בלאגנים בלה בלה בלה ואז לשים בשביל יופי... או שתכנסי לאיזה חנות של קוויקסילבר ותראי כמה הלגנשים שהם שמים שם עולים ;)

אבל אזזז

החרבות יכולות להישבר מבין.. בינתיים את זה שקניתי כבר הספקתי להחזיר.. אבל שהוא היה כאן העמדתי אותו הפוך על כרית שלא ישבר.. גם רעיון אבל זמני ...

maorubin

New member
אני הכנתי שתי חתיכות נירוסטה

שיוצאות ישר מהקיר זה קשה להסביר איך זה נראה.. אני אצלם ואעלה לפורום

maorubin

New member
חחחח

נו מה רע? ככה כשאני אהיה גדול אני אבנה לבד את הבית שלי... חחחח

bikerider

New member
תליית גלשן לקישוט

אהלן, אם יש לכם גלשן ישן שאתם רוצים לתלות לקישוט אפשר עם שני זוויות למדפים מעץ עם פירוק של הצלע העליונה תראו בתמונה: גלשן תלוי

למעלה