תליון מרכבה

Yaniv111

New member
תליון מרכבה

קיבלתי את תליון המרכבה אז נשאלת השאלה למה נועד תליון מהמרכבה ? תודה לכולם ויום טוב :)

Tal_Ya

New member
הי יניבי,

(מקווה שלא אכפת לך שאני קוראת לך כך אף שאיני מכירה אותך. יש לי חיבה לשם. זהו גם שמו של בני שמתגורר בחו``ל). ובכן... תליון המרכבה, הוא פשוט יצירה בחומר, המסמלת את אנרגיית המרכבה. המרכבה זהו גוף האור שלנו, העוזר להעביר אותנו מהמודעות התלת מימדית למודעות הארבע מימדית. ולהיות ``מהלך בשמיים`` )sky walker). את גוף האור הזה, אפשר לבנות באמצעות מדיטציית המרכבה, כפי שמלמד אותה דרונבלו מלכיצדק. היות שמבנה המרכבה, המאחד בתוכו שתי פירמידות משולשות (טטרהדרון), הבנויות כמגן דוד תלת מימדי, הוא מבטא את איחוד האנרגיות הזכריון (יאנג) והנקביות (יין) למען האיזון, השלימות ויצירה מחודשת של הגוף האנרגטי האלקטרו-מגנטי, שהיה לנו בעבר. התליון, מסמל זאת. אם אתה מתרגל את מדיטציית המרכבה, הוא מזכיר לך שוב ושוב את המבנה, שאתה יוצר בזמן התרגול. ספר ``המרכבה`` של בוב פריסל, יצא בעברית בהוצאת אור עם *נ.ב. קרא על איחוד האנרגיות בתשובתי ל שנטיה: ``טנטרה רוחניות וכל השאר...`` L&L TALYA

Yaniv111

New member
לטליה

תודה על התגובה :) ואם את מתקשרת ? תודה רבה ויום מלא אור יניב

Tal_Ya

New member
כולנו מתקשרים ברמה זו או אחרת;-)

היי יניבי, כולנו מתקשרים ברמה זו או אחרת. לכל אחד מאתנו ישנה היכולת הזאת והיא עולה בהתאם להתפתחות של התודעה הקולקטיבית שלנו. אבל שנינו יודעים מה בעצם שאלת. אז התשובה היא חיובית, אבל עם הסתייגות. למרות שאני מתקשרת, אינני מתקשרת לאנשים בתשלום. כלומר, אינני עוסקת בזה. אני מעדיפה להשתמש ב``כלי שלי לתקשור``, שהיא המפה האסטרולוגית. כפי שמישהי מתבוננת בכדור בדולח, או בקלפי תארו, או בקפה... אני במפה האסטרולוגית. המבנה של המפה, הוא זה שמגרה את היכולת הזאת. אני לא צוחקת. ככלל, איני מאמינה בכך שאנשים מתקשרים עבור מישהו אחר. אני מעדיפה ללמד אנשים לתקשר עבור עצמם. היות שלכל אחד הסימבוליקה הפנימית שלו וכל אחד מפרש סמלים אחרת, צריך להזהר עם זה. זוהי אחריות גדולה. אנשים כיום נוהים אחרי הדברים המסתוריים הללו, שהפכו פופולריים מאד, מבלי לבדוק עד כמה הם יכולים להיות ``נקיים``. כוונתי היא, שמי שאינו יכול להגיע לביטול מוחלט של האגו (ומי מאתנו יכול?!?!), אין הוא יכול לתקשר באופן מוחלט מבלי לערב את המיינד שלו ואת ``המסננת`` של ההגיון שלו. כך שהתקשור לעולם לא יהיה נקי. ולי הספיק כבר גלגול אחד כבעלת האוב (כן, זו הידועה). אז Thank you, no more! L&L TALYA

Yaniv111

New member
לטליה

בהמשך למה שכתבת . איך או איפה אפשר ללמוד ``תיקשור עצמי ``? תודה רבה ,יום טוב ובברכת מזל טוב לי היום: כ` ירחי לידה :)

Yaniv111

New member
לטליה - תיקון

בהמשך למה שכתבת . איך או איפה אפשר ללמוד ``תיקשור עצמי ``? תודה רבה ,יום טוב ובברכת מזל טוב לי היום: כ` אביבים :)

Tal_Ya

New member
מזל טוב יניב:-()

כ` אביבים? בסתיו?!?! או קי, לא אתווכח אתך. בקשרלימי הולדת, אני ממליצה מאד לקרוא את ספרו של ריצ`ארד באך: ``אין מקום רחוק מידי``. הספר קצר ואפשר לקוראו בנשימה אחת, אך הוא שופע חכמה ואיורי אקווארל מרהיבים ביופיים. ועכשיו לעניינינו: תקשורת עם הפנימיות, או חיבור אל הישות הפנימית, לומדים דרך מיקוד והקשבה פנימה. דרך תשומת לב, דרך התבוננות מעמיקה פנימה. דרך השתקפות עצמית. זה לא איזשהו מתכון, שלומדים `איך לעשות מה`. זהו תהליך. התהליך הזה מתבצע באמצעות מדיטציה בעיקר. אך כדאי מאד שיהיה גם מורה שינחה אותך שיכיר את התופעות הצפויות לך וידע לכוון אותך. מורה שאתה סומך עליו. מורה כזה, יש בכל אחד מאיתנו. בתוכנו. אך לעתים, על מנת לחשוף את המורה הפנימי, זקוקים למורה חיצוני ליד מנחה, מכוונת. ישנן אפשרויות רבות כיום. ללימוד. מביין השיטות שאני מכירה, אני ממליצה על ויפאסנה,(מדיטציית תובנה) ועל ``הקורס בניסים`` כשילוב של הבנה והתנסות. אך כמובן, ישנן שיטות רבות נוספות ולא פחות איכותיות. גם אני מעבירה סדנאות, שמטרתן להתחבר אל הישות הפנימית. L&L TALYA

Yaniv111

New member
לטליה

איפה מלמדים קורסים כאלו? או עם יש לך עוד מידע או אתרים באינטרנט אשמח לקבל לכאן או לאי -מייל שלי [email protected]

למעלה