תלות

coyote female

New member
תלות

כרגיל, שוב הרסתי. שוב ניפצתי הכל במו ידי! אני לא מצליחה להתחיל קשר מכל סוג שהוא וגם קשרים שיש לי קשה לי לנהל אותם ורע לי איתם הרבה פעמים.. אני לא מבינה את עצמי. לפעמים אני אומרת לעצמי ``אין לך חיים מישלך?``, כל הזמן אני תלויה בפלאפון/אנטרנט, אולי שלחו לי הודעה, אולי מסר, אני כבר לא מסוגלת לחיות ככה עם עצמי! אתמול אושפזתי בביה``ח לצורך ניתוח וכל הזמן הייתי צריכה לדבר עם ידיד שלי בלי הפסקה! עד שהיום הוא אמר לי שהוא רוצה רק להיות ידיד שלי ולא שאפתח בו תלות.. אמא שלי הייתה צריכה ללכת הביתה ונישארתי לבד בביה``ח.. הרגשתי רע, כל כך עצוב! כל כך בודד! כאילו אין לי אף אחד בעולם שבאמת אכפת לו ממני. הבנתי את אימי, הבנתי את הידיד. אני מצדיקה אותם ואני יודעת שאני מפתחת תלות מאוד מהר אבל מה אני יכולה לעשות עם זה? עכשיו אחרי שהידיד אמר לי את זה, זו הייתה כמו הטחת האמת בפנים! כ``כ התאכזבתי! לא התאכזבתי שפספסתי איתו קשר, התאכזבתי מעצמי! ששוב פוצצתי. שוב הרסתי במו ידי! הינה, מגיע לי. מגיע לי שיתרחקו ממני. אני נודניקית... אבל אני לא רוצה שיתרחקו. אני רוצה קירבה, חברות, לבלות, להנות. אני לא מצליחה שזה יהיה לי.. כ``כ רע לי...

tomasth

New member
ניתוח זה עניין רציני

זה משנה איזה תשומת לב או כל תשומת לב ? יש לך חיים משלך נכון ? לימודים תחביבים וכו ,את באמת רוצה כל שניה רק עם מישהו אחר ? מדוע אמרת שאין אף אחד ? הידיד עדיין ידיד ומבקר , אמך מבקרת. חוץ ממך יש עוד אנשים בחייהם.

תשמעי התלות חונקת

תבדקי עם עצמך למה זה קורה לך התלות לא יוצצרת קשרים בריאים ויציבים ואז את חווה נטישה תעבדי על עצמך , להגדיל את העולם הפנימי שלך אז תעסיקי את עצמך בעצמך זה הכי בריא ואם צריך תלכי לטיפול להגמל העניין הזה של התלות באחרים ואז תלמדי לבנות קשרים בריאים ותוכלי להכיר חבר אוהב שלא יחנק ממך

coyote female

New member
את כ``כ צודקת

אני באמת חווה לאחר מיכן נטישה! ואני יכולה להיות כ``כ כאובה בגלל זה!

קודם כל, תרגישי טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תנסי לשאול את עצמך למה התלות הזאת? זה טבעי לרצות לדעת שיש אנשים מסביבך, אבל אסור להיות תלויים בזה- צריך גם לדעת להתמודד לבד עם הדברים, להתמודד עם הלבד עצמו, להרגיש גם מה זה לבד ולא לפחד מזה. אם זה מגיע לרמה כזאת שזה מפריע לאנשים סביבך, חשוב שתביני מאיפה נובעת התלות הזאת ותנסי למצוא את הדרך להרגיש טוב עם עצמך מבלי להיות תלויה לגמרי באחרים.

זה משהו שפשוט הלב אומר לנו בצירוף עם

ההגיון, פשוט מגיעים לזה- קשה להסביר איך, אבל זה לא בין לילה משהו שמבינים. למה את זקוקה כל כך לאנשים סביבך? למה את לא מסוגלת להיות לבד? מה מפחיד אותך בלהיות לבד?

coyote female

New member
אני מרגישה

עצב פנימי עמוק כשאני לבד. פעם אהבתי להיות לבד.. רק אני והטבע... הייתי אוהבת לבלות עם הכלבה שלי(שלצערי הרב נהרגה לפני שנה בתאונת דרכים /tapuzforum/images/emo7.gif). אנשים אהבו אותי ואהבתי את העולם.. לא הרגשתי צורך גדול באנשים(הכל בפרופורציה) ידעתי שלא משנה מה יהיה תמיד יהיה לי מי שיחבק אותי בבית(הכלבה) וזה לא שיש לי הורים שלא מבינים. הם תמיד תומכים בי אבל זה שונה... וכיום אני לא יכולה אפילו להכין ש.ב. לבד.

את חושבת שאת לא מספיקה

בגלל זה את צריכה בן אדם אחר. וכל עוד תאמיני למחשבה הזאת שאת לא מספיקה את תחפשי ללא הפסקה משהו מבחוץ.. זה לא קשור לשום אדם ספציפי.. אלא אליך. והדרך היחידה שאני מכיר להיפתר מזה זה להיות מוכנה לקבל את הנורא מכל ולהיות מוכנה לפגוש את הדבר שממנו את מנסה כל הזמן להתחמק ע"י תשומת לב של אנשים אחרים. אז אני מציע לך תרגיל.. תיהיי לבד! אבל הפעם מבחירה.. תני לכל הבאסה לעלות ואל תפחדי מזה.. אל תנסי להעלים את זה או לפתור את זה.. פשוט תראי מה קורה כשאת לא נלחמת בזה.

למעלה