תלונות

תלונות

אני קורא בפורום תלונות על מקומות מוזנחים, עצים שלא מושקים וכו'. מבלי להתייחס לנכונות המידע אני מציע לפנות לראש מינהל לוגיסטיקה, ראובן רובין בטלפון- 0577773099 . אין לי ספק שכל תלונה תזכה להתייחסות רצינית.

kees

New member
נעשו כבר מספר פניות לגבי הפארק

בגני אביב והמתקנים השבורים ושמסכנים את הילדים ודבר לא נעשה כבר מספר חודשים אז זו התייחסות רצינית ? כנראה רק אחרי שיפגע איזה ילד והעיריה תתבע אז תהיה התייחסות רצינית חבל שרק ככה עובדים כאן הדברים

Yaacov B

New member
מר אסא - אין קבלות לרצינות של רובין

סיבוב קצר בעיר מספיק כדי להווכח שהתייחסות רצינית בטלפון אינה באה לידי ביטוי בעשיה. השקייה בצהרי היום, ניקיון העיר, עובדי לוגיסטיקה מסטלבטים, קבלנים מחפפים בעבודות ועוד ועוד. ראש מינהל לוגיסטיקה מסוגל ליותר......יש לו פוטנציאל אבל הוא לא בא לידי בטוי בלוד.

אם מישהו מתכונן להתקשר אליו

שיודיעו לו על מרצפות ברזל-בטון רעועות ומסוכנות להפליא שנמצאות ממש מתחת לאף של העיריה , כן כן , ברחבה . עד שאיזה זקן יפול שם וישבור רגל , כנראה אף אחד לא ישפץ את זה.

gingy48

New member
באמת למה

להצחיק בשעה כזאת בלילה. כנס לגלריה ניקיון בעיר תראה ממתי התמונות ודבר לא ישתנה. נב.סליחה העבירו את הליכלוך מצד אחד של התעלה לצד שני, ובנוסף גזם מלפני כמעט חודשיים עדיין לא פונה גם שם יש תמונות ולזה אתה קורא טיפול טוב. אני לא יודע איזה ציון הייתי נותן למר רובין אבל רע מאוד זה ציון גבוהה מדי בשבילו. אני בטוח ששכר לא מגיע לו על העבודה והנאמנות לעיר לוד.

ס ד

New member
חיים, ידידי. נדמה לי שהחברים לא

הבבינו את הציניות שבדבריך, ולכן אנסה להסביר... רובן רובין היא איש נחמד ותמיד נכון להקשיב ולענות בנימוס בניגוד לאחרים בעירייה. הבעיה היא שידיו כבולות. אין לו תקציב ויש לו את האחיין של.... הלא כן מר אסא. נ.ב. תודה בגין החבילה...

למעלה