תלונות טיפוסיות

תלונות טיפוסיות

לאור התגובות של האורחים מהשער על הצגת הצד שלנו במקרים של תלונות, אני קוראת לכם לשתף בתלונות הנפוצות ביותר אצלכם וגם בפחות נפוצות - אך היותר מגוחכות. הכוונה היא בעיקר לתלונות על כך שאתם מבצעים את עבודתכם, מה שלפחות בעבודה שלי מהווה את הבסיס לתלונות הכי פופולאריות. מי ראשון?

y e t i

New member
התלונה העקרית היא .

"את שאתם מגיעים - היא\וא כבר גמור\ה."

אי אפשר לערוך הודעות

והיות שהניק לא מוכר לי יהיה נחמד אם תציג את עצמך ותספר במה אתה עובד, וככה גם נבין למה קשורה התלונה הזו... ברוך הבא

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהכי מצחיק אותי הניגודיות

לקוח ראשון: "למה אתם לא מודיעים שיש תכניות חדשות?? למה אתם לא עושים עם זה משהו? ככה נותנים לי לשלם תעריף שיחה יקר???"
(אני: "אדוני, במידה ולא תבקש לעבור לתכנית חדשה אנחנו לא נעשה את זה בשבילך. חוץ מזה יש תמיד פרסומים דרך החשבונית ופרסומות בטלויזיה").
ולעומתו:
לקוח שני: "מי ביקש לעבור תכנית? אני לא ביקשתי שום דבר שכזה! למה אתם עושים דברים על דעת עצמכם?! זה שלכם משעמם שם ואתם עושים עם הקוים מה שאתם רוצים זה ממש לא בסדר!!!"
(אני: "אדוני, במידה ולא תבקש לעבור לתכנית חדשה אנחנו לא נעשה את זה בשבילך. מה גם שאני רואה שפנית אלינו בתאריך X ודיברת עם נציג בשם X שהעביר אותך תכנית).

shaiush4

New member
מה, גם על עיתון?

זה המשפט שאני שומעת הכי הרבה במשך היום.
כן, גם על עיתון!!! אחרת לא הייתי מבקשת, נכון?! (אני צריכה לראות כרטיס עליה למטוס על כל מכירה בסכום של דולר ומעלה) ויש את "מה, גם על זה?" שזה על דברים שהם לא עיתון. עכשיו, אני לא מבינה. אם על משהו בסכום 20$ לא צריך כרטיס עליה למטוס, על מה כן?! ועוד תלונה נפוצה היא "למה אתם לא פותחים עוד קופה?" (במצב שיש שלוש/ארבע קופות פתוחות, שזה הכי הרבה שיש, ואין עוד אף מוכר מחוץ לקופות...) אה, וגם "אני יכול להשאיר לך את זה וללכת?" בנוגע לשוברי מתנה לעיתון. סליחה, זה נראה לך קיוסק? פה לא לוקחים עיתון והולכים, אני צריכה לדעת איזה עיתון ולהעביר אותו בקופה. ומה שאני הכי הכי הכי שונאת: "בסטימצקי יותר זול". אז לך תקנה בסטימצקי!!! לעזאזל, לאן הגענו? גם על ההנחה שנותנים עוד מתלוננים שאין מספיק מבצעים. יש גם כל מיני "בסטימצקי זה לא היה ככה" (נניח בהקשר של העיתונים). טוב, אז אנחנו לא סטימצקי, וזה שהם לא ידעו כמה עיתונים לקחו להם זה בעיה שלהם, לא שלי. יא, תודה. אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו!

למעלה