תלונות וקיטורים

orrrr

New member
תלונות וקיטורים ../images/Emo3.gif

תגידו, איך זה שכששמעתי באיזו תוכנית רדיו על מישהו שמצא אהבה מדהימה איתה הוא נפגש כל יום במשך שנה ולא נמאס, ומעביר מסר ש(בזכותו??)כולם יכולים למצוא כזאת אהבה, המסר שאני מקבלת הוא שכזאת אהבה יש לי סיכוי של אחד למיליון למצוא, ולמה בכלל העלו את המניאק לשידור לזרות מלח על הפצעים, כי לרפא או להועיל זה ממש לא?

במה עסקה התוכנית?

זה אמור אולי לתת תקווה לאלה שעוד לא מצאו... ולמה אחד למיליון? אני בטוחה שיש המון אנשים שם בחוץ שחיים עם אהבתם הגדולה ועוד לא נחשפו. גם שלך יגיע, רק אל תפסיקי להאמין בזה, וכל יהיה בסדר.

orrrr

New member
זה מה שמוזר -

לי - זה רק מוריד את התקווה. ולמה?? אנסה להסביר, אולי - כששומעים זוג אוהבים בשלב של ההתאהבות החזקה - זה פשוט נשמע מפיהם מושלם מכדי להיות אמיתי, ולכן בא הדכדוך כל פעם שאני שומעת דברים מסוג זה..

ליאן.

New member
מייאש ?

כן תראי.. אולי זו התלהבות של צעירים, אהבה ראשונה, התרגשות.. הם מרגישים שבא לה לזעוק את זה, להשוויץ בזה ונהנים לקרוא לזה ´לחלוק את האושר´. יכולות להיות הרבה אהבות בחיים, אם רק נותנים לזה לקרות. באמת חבל לנפח את זה. זה יבוא רק כשיגיע זמנו, כשתהיי מוכנה לכך. זה לא דבר בלתי אפשרי בכלל.. אבל את יודעת, דברים הם אף פעם לא כאלה טובים כמות שהם נראים. (פאסימית מושבעת שכמותי) גם לזוגיות יש צרות ובעיות ולא תמיד הכל כ"כ ורוד - קנאה, בגידות, געגועים, חרדות למיניהן, שעמום ושיגרה (רפייי, תחדש לי), פשרות, געגועים לתקופת הרווקוּת, משכנתא, חותנת...
וכו וכו... לא חסר, באמת. התקופה הראשונית תמיד הכי כייפית, אבל להקדיש חצי מעצמך לבן זוג במשך תקופה, זה לא הכי נוצץ כפי שזה נראה ותאמיני לי, שיש מספיק אנשים זוגיים, המקנאים ברווקים. אף אחד לא מרוצה תמיד. ככה זה

ליאן.

New member
וואו.. אל תתני לי להפריע למולטי..

אורגזמה הזו שלך..
נראה לי שאולי תמצאי פינה וחברה גם בפורום סינגלס קלאב, שם להיות סינגלס זו חוויה... או לפחות זה הרעיון.

ליאן.

New member
שנה זה לא הרבה זמן...

נראה אותו נפגש עם אותה אחת במשך 50 שנה ושלא יימאס לו...
חחחח

למעלה