תלונה!

תלונה!

למה מבוגרים בטוחים שזה נורא מצחיק, גם כשאתה בן 13...... ``לגנוב`` לי את האף?!?!?! די, התבגרנו, זה לא הצחיק גם כשהייתי בת 7! יעל

keren007

New member
אמממממ`......

נראה לי שעושים דברים כאלה רק לאחים קטנים... את אחות קטנה........?

keren007

New member
כי דברים כאל העושים רק לאחיות קטנות

גם אם הן לא כל כך קטנות......

keren007

New member
באמת?

איזה כיף לך! אחת מעבודות הבית שאני הכי שונאת לעשות, זה לעשות כלים. כמובן, שיש גם לסדר את הסלון, לערוך שולחן, לטאטא, לרוקן את המדיח, אבל לא משנה....... ועוד משהו, עוד חודש בערך, אם תפתחו את עיתון און ליין (שהא עם מעריב לנוער מי שלא יודע), יש שם כתבה על אח שלי, על האתר שלו על קטנטנות עם תמונה והכול....... אז אם אתם רוצים לראות אותו למרות שזה לא ממש מעניין אתכם, אז אל תזרקו באותו שבוע את העיתון, אני אודיע לכם.....

לעשות כילים זה היה רק דוגמא...

ביית של סבתא אני הנכדה הקטנה ששוברת הכל, אסורלי לעזור בכלום, אני אוהבת לבוא לבית של סבתא....:) נ.ב- בן כמה אח שלך? יעל

keren007

New member
איך את מצליחה לשבור כלים?

אפילו אם אני אנסה אני לא אצליח....... ואת רצינית שאסור לך לעזור? אני תמיד, לא משנה אם זה בבית שלי או לא, מקימים אותי בשביל שאני אעזור..... ובקשר לאח שלי, הוא בן 16 וחצי קרן

בקשר למשיכת אף,

זה בהחלט אחד הדברים הנוראים שקיימים... זה כמו צביטה בלחי... פויחס. בקשר לעזרה בבית, לא צריך לקחת את זה בכזו כבדות, זה צריך לבוא מהלב. עזרה באה מהלב... אם היא לא באה מהלב, היא לא שווה.

למעלה