תלונה!!!!!!!

shady girl1

New member
תלונה!!!!!!!

חבר'ה, שמתי כאן שיר מתורגם של אמינם ואתם לא מפרגנים... יש לי עוד מלא שירים מתורגמים שלו ואם אתם לא מפרגנים לי, אז למה לי לעבוד קשה?? תחשבו על זה: אני יושבת, לוקחת דף ועט, מאזינה לשיר ושוברת את הראש איך לתרגם כדי שייצא ברור-- כי לא כל מילה באנגלית אפשר לתרגם בדרך שיבינו אותה..... אז תקראו קצת תמיכה! כי אני עושה את זה בשבילכם ומי שלא מבין מה שאמינם אומר בשירים שלו....

FuSe

New member
צודקת...

תודה רבה רבה רבה על זה שאת מפרשת לנו את השירים! keep on the good work!

shady girl1

New member
אתם רואים....

אתם רואים?!? רק אתם מפרגנים לי... איפה כולם???? למה הם לא כותבים, לא מראים תמיכה?

shady girl1

New member
נו........

איפה כולם?!?!? כבר סוף היום ואיפה כולם? או שבפורום הזה יש קצת חברים או שיש כאן אנשים שלא אוהבים/יודעים לפרגן....

FuSe

New member
נו מה את רוצה שנבנה לך פסל?!?

תחכי!! האנשים לא ירוצו אחרייך ויודו לך רק בשביל שיר מפורש אחד מסריח!!!! תרגעי כי לא הכל סובב סביבך!! בסדר תודה על השיר אבל מה את רוצה שגם יעניקו לך מדליה?!?

LadyLuvJess

New member
תודה על השיר והכל...

אבל קודם כל מה שפיוז אמרה ממש ממש נכון.. לא ירדפו אחרייך כאן בשביל שיר אחד עד כדי כך.. חוצמזה את מצפה ליותר מדי.. אנחנו זה בעצם כל האנשים בפורום.. או לפחות הרוב.. אנחנו לא פורום ממש גדול.. זה מה יש...! וחוצמזה.. לפי דעתי אם את עושה את זה מהקטע שיודו לך על זה אז לא צריך.. את אמורה לעשות את זה מהרצון של לחלוק עם האנשים כאן דברים על אמינם מה שכולל ת'שירים שלו.. מתורגם או רק ליריקס.. אבל אם את עושה את זה בשביל הקרדיט אז לפי דעתי זה הסיבות הלא נכונות לעשות דברים כאלה.. במיוחד לא אם את דורשת אותו כי בפעמים הבאות פשוט לא ישימו לב לזה וב'מת לא תקבלי ת'קרדיט.. קיצר מה שניסיתי להגיד זה שקחי ת'דברים לאט לאט ואל תצפי ליותר מידי... אבל תודה ב'מת על השירים... נחמד מצדך...

FuSe

New member
יופי שאת מסכימה איתי :)

אבל יש לי תיקון קטן בשבילך....טעות שעשית כמה פעמים....אני בן...לא בת...חחח רק לידע אישי...

shady girl1

New member
תגובה

אני לא עושה את זה בשביל הקרדיט! ואני לא מצפה למדליה! רק היצטרפתי לפורום הזה, אז אני לא רוצה להתחיל ברגל שמאל... אז תנו לי להסביר את עצמי ואז נישכח מהעניין: 1- רק רציתי קצת תמיכה. כי זה היה קשה לתרגם <אולי תנסו?> ורציתי ליראות תגמול... ובאמת כמה אנשיפ פה הודו לי.. תודה!
2- אני לא רוצה שום פסל/מדליה.. 3-אני עושה את זה כי פעם גם אני לא הבנתי מה אמינם <המלך!> אומר בשיריו ועכשיו שאני יודעת אנגלית אני מתרגמת כדי לעזור לאחרים..
4- אל תיכעסו עליי כי חשבתי שיש כאן קצת אנשים.. אני באמת לא חושבת שהפורום הזה עלוב או משהו.. הפורום מאוד מעניין!
5- בואו ניפתח דף חדש 6- בקרוב מאוד אני ישים פה עוד שירים מתורגמים....

FuSe

New member
יופי :)

ברוכה הבאה לאמת שמאחורי פורום אמינם! הכעס והבדידות! חחחחחחח סתם... פורום סבבה דווקא!

LadyLuvJess

New member
אויייי סליחה.............. :(

פשוט הכינוי שלך מזכיר לי בת.. לא יודעת למה... אז אני ממש מצטערת... סולח? וד"א... אם אנחנו כבר בנושא.. מה הכינוי שלך ב'מת אומר? מאיפה חשבת עליו? אפשר לעשות גם שירשור כזה.. קצת אוף טופיק... אבל להכיר יותר את חברי הפורום... אז תרשמו מה הכינוי שלכם אומר... ומאיפה הבאתם אותו.. חשבתם עליו..?

למעלה