תלונה רצינית

silkpink

New member
תלונה רצינית

איזה מין מתמכרים אתם שימים על גבי ימים אף אחד לא מוסיף אות אחת אפילו ?????.

e-magine

New member
צודקת

זה המצב בחודשים האחרונים. דווקא לאחרונה היתה התעוררות קלה.

גם אני תוהה...

איך זה שדווקא בשבת פורום "התמכרות לאינטרנט" דומם. כל שבת זה מפתיע אותי מחדש...

סילקי מאד עצוב שנעלמת מפה לכל

כך הרבה זמן וקראתי לך בחזרה כל כך הרבה זמן ולא הגעת ועכשיו יש לך תלונות על זה שריק פה אחת הסיבות שכל כך ריק פה היא שאנשים איכותיים כמוך נעלמו מפה אז תוכלי לבוא בטענות רק לעצמך אני מקווה שלא תיפגעי ממה שאני כותבת זה בהחלט ברוח טובה

silkpink

New member
תודה מאדאם אבל כבר הסברתי את

נסיבות העלמותי ולא מוצאת טעם לשוב לדון בהן. עכשיו עדיין מגיעה לפרקים ובכל זאת מסכימה עם הערתו של הבמאי וראי תגובתי להלן....... בכל מקרה תודה על תשומת הלב והאמירות החיוביות. תמיד נעים.

e-magine

New member
מאדאם, למה הביקורתיות הזאת?

סילקפינק הסבירה למה לא באה, זה שוב מזכיר לי את הסיפור עם נפוליון, נפוליון נכנס לאיזה כפר ומורה לשליש שלו לזמן בפניו את ראש הכפר, שיבוא יותן הסבר למה אנשי הכפר לא חיצצרו בחצוצרות לכבוד נפוליון. אז ראש הכפר בא ואומר לנפוליון: כבודו, יש 17 סיבות שלא חיצרצנו, הראשונה היא שאין לנו חצוצרות. אז אם לא היה לה מחשב, מה את רוצה ממנה?

אלף אני לא ביקורתית אתה לא קורא

נכון מה שכתבתי בית אין לי שום טענה על זה שהיא לא נכנסה כשלא היה לה מחשב כי היא לא יכולה להיכנס אם אין לה מחשב אבל משום מה הבנתי שגם שהיה לה מחשב היא לא נכנסה ויכול להיות שאני טועה וכל הזמן הארוך הזה בכלל לא היה לה מחשב ואגב גם אם היה לה מחשב והיא לא נכנסה גם אז אין לי טענה אלא מה שכתבתי לה למעלה לי אישית מאד מאד כאב ההעלמות של סילק פינק ואני מאמינה שהיא יכלה מתי שהוא להיכנס ממחשב אחר ולהגיד תראו אני לא נעלמתי לגמרי אני כבר לא יכולה להיכנס הרבה זמן כי אין לי מחשב או יש לי מחשב אבל אין לי מצב רוח להיכנס למתמכרים או כל מיני דברים אחרים אבל היעלמות כל כך מוחלטת לכל כך הרבה זמן אמגין את זה קשה לי לקבל ובמיוחד קשה לי לקבל שמישהו נעלם באופן כל כך טבעי ואחר כך עוד חוזר ושואל למה לא כותבים פה...

e-magine

New member
אני מסכים לזה

זה נכון, כל אחד מגיע מתישהו לאיזה מחשב עם אינטרנט, במיוחד מי שמכור, מריח את המחשבים האלה מרחוק.

silkpink

New member
אי מג´ין !!!!

אני שלתילך אי סי ובקשתי ממך להעביר את תוכנו לאחרים פורום ואתה ידעת שיש לי בעיות כל הזמן הזה ולא לא ממש מרגישה נוח להכנס לפורום הזה ממחשבים של אחרים ובכלל עד לאחרונה לא ממש דברתי על ההתמכרות מחוץ לתחום המאוד מצומצם של המשפחה והחברים.

e-magine

New member
תוך כדי ניסיון לצמצם את הביקורתיות

של מאדאם, וזה לא ממש משנה את דעתי - מאדאם - אם את מודה שהיית ביקורתית או לא, אני בעצמי נפלתי לפח הביקורתיות. אז בואו נחזור למושכלות היסוד. הפורום הוא פתוח לכל מי שרוצה לכתוב בו תוך כיבוד הכללים. כל דבר שלא נאסר במפורש בחוקי המדינה, בתקנון תפוז ובכללי הפורום (שמופיעים הודעת מנהל בראש הפורום) הוא מותר. בין היתר לא מוטלת על איש חובה לכתוב ומי שרוצה לעזוב בלי להיפרד, יכול לעשות את זה כמובן, רק תזכרו שהדבר הזה בהחלט גורם צער למי שנשאר ומרגיש שהשקיע אנרגיה נפשית במישהו אחר, שעזב בלי להגיד שלום. מאדאם אמרה את זה בעבר, עכבר קטום אמר את זה, וגם אני אמרתי את זה כמה פעמים. כל זה באופן כללי. באופן ספציפי, לגבייך סילקפינק, אני לא רוצה למתוח עלייך ביקורת, אני חוזר שוב על העניין, ומסביר איך אני רואה אותו. זה נכון שכתבת בזמנו הודעה שיש לך בעיות עם המחשב, ואחרי זה שלחת לי הודעה באייסיקיו, ואני העתקתי אותה והדבקתי אותה. אחרי זה לא ראינו אותך ולא שמענו ממך הרבה מאד זמן. זאת עובדה. אני הנחתי שבטח תיקנת את הבעיות, אבל או שנגמלת או שאין לך פשוט עניין להיכנס כאן והיות וראיתי אותך כדמות מרכזית בפורום, די נפגעתי מזה. אני שומע את ההסבר שלך, אני לא כועס עלייך, אני מדגיש, את בכלל לא חייבת כלום,גם לא הסברים, אני רק אומר איך אני הרגשתי, אז זה פורום תמיכה, מותר לי להגיד שהרגשתי רע, נכון? הרי מה הטעם בפורום תמיכה אם לא נוכל להביע כאן את התחושות שלנו?

אמג´ין - מאד ריגשת אותי במה שכתבת

עכשיו אני כל כך מתפעלת לפעמים מהכנות הבלתי רגילה שלך וגם מיכולת החשיפה האישית שלך כשזה נוגע לעניין שעליו מדובר כאשר החשיפה עומדת בניגוד מסוים לאיזה נימוס וקור מסוים שאתה מפגין בדרך כלל לכן זה מרגש במיוחד וזה לא משנה שאתה אנונימי גם בתור אנונימי זה לא קל לדבר על רגשות עמוקים ולהיחשף....

אני בהחלט מודה שבשעתו הרגשתי גם

כעס ולא רק על סילקי זה קשה נורא שאתה פתאום נשאר לבד אחרי שהרגשת שנוצר קשר ותמיכה ופתאום אתה כמו בבית מול הקירות רק מול קירות הפורום שאהבתי את הכתיבה של מישהו אחר והזדהית איתה והחלפת דעות וכאבים ובכי וצחוק ופתאום פוס - הוא יוצא מהמשחק ובאופן כל כך פתאומי ולזמן כל כך כל כך ארוך ואתה קורא לו בפומבי או במסרים והוא לא טורח להיכנס ולענות לך אפילו ובסוף אתה מתייאש ואתה מתחיל לשכוח אותו....

silkpink

New member
תודה על ההגנה....חבל שחזרת בך

אחר כך........
בכל אופן......

הבמאי

New member
אני יכול לדבר בעבור עצמי

אני מרגיש שאין ממש מה להגיד. עכשיו אחרי שהצגתי את עצמי, ושהסברתי שאני מודע לכל הסנקציות של ההתמכרות שלי - כיוון שאני חי במציאות הזאת כבר מספר שנים, מהן האחרונות במודעות יותר רבה מאשר הקודמות ... אני מרגיש שכולנו כבר יודעים בערך את אותם הדברים, ואין בעצם מה לומר.

silkpink

New member
יש לו נקודה של טעם.......

האמת שחשבתי על זה הרבה, ויש המון במה שאתה אומר. ידיד טוב שלי אמר שכאשר אני חוזרת שוב ושוב על אמירות של כמה רע לי וכד´ כנראה די טוב לי שם כי אחרת למה נהנית כל כך לשוב ולהתבוסס בזה שוב ושוב.... ובכל זאת כנראה שנרקוצ´אטים כמוני זקוקים לחזור ולראות אנשים כמוני שיבינו את הטירוף הזה של להכנס הבייתה לחמש דקות שבהן באתי לקחת משהו ובכל זאת להדליק את המחשב למרות שיודעת בבירור שעד שאגמור להעלות את המסנג´ר והאי סי קיו והאי או אל והתפוז והאואוט לוק וההוט מייל וכד´ כהנה וכהנה כבר מזמן יגמרו לי חמש הדקות ולא אספיק אפילו לראות משהו מהם או לחלופין ששוב אאחר.......

e-magine

New member
בזמן הרב שאני נמצא כאן למדתי

שיש גולשים שבאים לכאן רק בשביל לבקש "עזרה" ומייד נעלמים, ויש כאלה שכותבים זמן מה ואחר כך נעלמים, ויש כאלה שבאים נעלמים וחוזרים, ויש מעטים שבאים כאן כמעט כל הזמן, אבל גם מי שבא כל יום, לא תמיד יש לו מה לכתוב. מה שהכי משמח אותי, זה שיש כאלה שכתבו שהפורום עזר להם.

silkpink

New member
בדרך כלל אנשים מקבלים את מה

באו מלכתחילה לקבל. אם מישהו משתמש בפורום כמקור לעזרה - הוא יעזר, עם מישהו משתמש בפורום כעוד מקום להתמכר אליו - זה מה שיקרה.........

למעלה