תוך כדי ניסיון לצמצם את הביקורתיות
של מאדאם, וזה לא ממש משנה את דעתי - מאדאם - אם את מודה שהיית ביקורתית או לא, אני בעצמי נפלתי לפח הביקורתיות. אז בואו נחזור למושכלות היסוד. הפורום הוא פתוח לכל מי שרוצה לכתוב בו תוך כיבוד הכללים. כל דבר שלא נאסר במפורש בחוקי המדינה, בתקנון תפוז ובכללי הפורום (שמופיעים הודעת מנהל בראש הפורום) הוא מותר. בין היתר לא מוטלת על איש חובה לכתוב ומי שרוצה לעזוב בלי להיפרד, יכול לעשות את זה כמובן, רק תזכרו שהדבר הזה בהחלט גורם צער למי שנשאר ומרגיש שהשקיע אנרגיה נפשית במישהו אחר, שעזב בלי להגיד שלום. מאדאם אמרה את זה בעבר, עכבר קטום אמר את זה, וגם אני אמרתי את זה כמה פעמים. כל זה באופן כללי. באופן ספציפי, לגבייך סילקפינק, אני לא רוצה למתוח עלייך ביקורת, אני חוזר שוב על העניין, ומסביר איך אני רואה אותו. זה נכון שכתבת בזמנו הודעה שיש לך בעיות עם המחשב, ואחרי זה שלחת לי הודעה באייסיקיו, ואני העתקתי אותה והדבקתי אותה. אחרי זה לא ראינו אותך ולא שמענו ממך הרבה מאד זמן. זאת עובדה. אני הנחתי שבטח תיקנת את הבעיות, אבל או שנגמלת או שאין לך פשוט עניין להיכנס כאן והיות וראיתי אותך כדמות מרכזית בפורום, די נפגעתי מזה. אני שומע את ההסבר שלך, אני לא כועס עלייך, אני מדגיש, את בכלל לא חייבת כלום,גם לא הסברים, אני רק אומר איך אני הרגשתי, אז זה פורום תמיכה, מותר לי להגיד שהרגשתי רע, נכון? הרי מה הטעם בפורום תמיכה אם לא נוכל להביע כאן את התחושות שלנו?