תלונה קשה.

תלונה קשה.

שלום לכולכם. רציתי להתלונן על מנהל ה"גלאט צ´אט" של תפוז, הידוע בשמו איציק. הוא מעיף ללא סיבה מוגדרת, וכמו שקרה לי היום, הוא העיף אותי על לא עוול בכפי. והנה תיאור המקרה. נכנסתי תחת השם "ערסית", שהיתי בצ´ט מספר דקות ויצאתי. לאחר מכן, כשרציתי לחזור שוב תחת אותו שם, גיליתי שמישהו אחר "חטף" לי את השם, ולכן נכנסתי תחת השם "ערסית 2". איציק בדיוק הגיע לצ´ט, ואמר שהוא מגיע "הפעם באופן סופי". ערסית אמרה משהו כמו "לא רוצים אותך", ואני הגבתי למישהו ששאל ואמרתי "ערסית היא לא האמיתית". לאחר דקה אני רואה שאיציק העיף את ערסית, והודעה שהייתה על המסך שלי ואמרה "הועפת מהחדר על ידי איציק". זו לא פעם ראשונה. אני יודעת על הרבה אנשים פגועים מאיציק, שהעיף אותם סתם כי הם לא מצאו חן בעיניו, או שאמרו לו שהוא אינו מעיף את האנשים הנכונים. בנוסף, הוא מרשה לעצמו להתבטא בצורה שאינה הולמת, ולקלל. אפשר למצוא אותו הרבה פעמים מתבטא בנוסח "יא חתכת בן זו... השופט הזה " או "ס´עמוקקקקק החיים הזה" ואפילו "שילך להזי..". אני לא חושבת שבתור מנהל הוא רשאי לדבר ככה, וכשאומרים לו את זה הוא אומר "עוף לי מהעיניים או שאני מעיף אותך, יא חתכת חרא". ידועים לי הרבה מהחבר´ה שעברו בגללו לאיי או אל. אם תעשו סקר קצר, תגלו שרוב האנשים אינם מרוצים ממנו ומניהולו. מקווה לטיפולכם המהיר.

the punk1

New member
לערסית הערסית

יש לי אחלא רעיון בשבילך.... תכנסי לצא´ט בשם צםונבונית ותתחילי עם איציק משפריציק.. אחרי שהוא יתלהב תדפקי לא בראש איזה קללה ערסית אולי ככה הבחור ילמד להעריך אותך יותר אחותי .... ותחשבי על זה בייייי

למעלה