תלונה על PDAC

someone123

New member
תלונה על PDAC

הורדתי את עדכון העברית של PDAC ומסתבר שיש בגרסה הזו תקלות שלא היו בגרסה הקודמת, תקלות כאלו שמונעות ממני להשתמש בגרפיטי שבגללו בחרתי ב-PDAC. ניסיתי להתקשר לתמיכה שלהם מספר פעמים אך ויתרתי לאחר כ-15 דקות של המתנה. אז שלחתי אליהם 3 פעמים דוא"ל עם הבעיות בגרפיטי ולא קיבלתי תשובה. רצ"ב המכתב ל-PDAC: -----תחילת המכתב----- ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטלפונית אך ויתרתי לאחר כרבע שעה המתנה. הורדתי והתקנתי את העדכון של העברית. לאחר ההתקנה התגלו לי (וגם במכשיר של חבר שלי) 3 בעיות: - בגרפיטי כשלוחצים על מחיקה (חץ שמאלה / ציור קו ימינה) נמחק התו האחד לפני האחרון. - בגרפיטי כפתורי המחיקה חץ שמאלה וחץ ימינה (BackSpace ו-Delete) מבצעים אותה פעולה. - בגרפיטי כשמסמנים (משחירים) טקסט ולוחצים על חץ שמאלה (BackSpace), הטקסט נמחק, אך כשמבצעים את אותה הפעולה עם חץ ימינה (Delete) לא קורה כלום. לי יש iPAQ 1915 ולחבר שלי יש משהו מסדרת 3000 שנינו עם מערכת הפעלה Pocket PC 2002. הצעות לשיפור: - לחלון של ישור טקסט והפעלת מילון לוקח יותר מידי זמן להפתח (אולי לוותר על האנימציה). - להוסיף ב-Contacts טגיות א"ב (בעברית). - הקובץ עזרה של הגרפיטי (JPEG) לא מסביר כלום על המסך גרפיטי עצמו: איפה אני אמור לכתוב? מעל או מתחת לקו המקוקו? מה אני כותב באזור שמתחת ולמה הוא מחולק ל-2? בן קול -----סוף המכתב-----

2cookie

New member
וואי קראתי את זה מהוואפ../images/Emo178.gif

אני בכלל מתפלא שזיהוי כתב היד שלהם עובד גם עם הגירסה החדשה, חשבתי שהוא מיועד רק ללוגית.. בכל מקרה, חכה לזיהוי כתב היד של איירון (בטח יהיה כזה), רק ככה PDAC יתחילו להוזיז את הת*ת שלהם

למעלה