תלונה לשיפוטכם

תישלח אותה אלי ואני יוכיח לה שלא כך

תישלח אותה אלי ואני יוכיח לה שזה אפילו הפוך, דווקא אלה שבזוגיות קבועה או נישואין, במשך הזמן ההשקעה שלהם בסקס יורדת וכנ"ל לגבי האהבה. שלח מסר עם פרטים אם היא מעוניינת.

חיכיתי

לסגנון הודעות שכזה <אמר בציקצוק> אני לא שולח כלום - היא אדון לעצמה ולחלוטין לא צריכה אף אחד שיסדר לה דבר כלשהו.

אין לי מה לשפוט...

ברור לי שגם אני לא השקעתי בסקס מזדמן, אז הגיוני שגם חלק מהגברים לא משקיעים. לא יכולה להתנשק בכוח אם מישהו שעוד לא התרגלתי אליו, לא יכולה למצוץ למישהו ת'ביצים כשהכל חדש לי. אני לא עושה דברים בכוח...לא נהנית להשקיע במישהו שעדיין זר לי ולא כ"כ נהנית להשקיע במישהו שאני לא אוהבת. יופי, תודה! עכשו גם נזכרתי למה מהר מאד החלטתי שסקס מזדמן זה לא בשבילי!

daniella1980

New member
מסכימה איתך!

זה מזויף לפעמים לחבק ולנשק וללטף מישהו שלא אוהבים כאילו שכן אוהבים אותו. סקס עם אדם שלא מכירים ולא מתכננים להכיר או שעושים איתו סקס מזדמן או וואטאבר נקרא לזה, זה סיפוק יצרים ולא ליטופים וחיבוקים לפחות בעיני. אולי זו הבעיה עבורנו ועבור גברים\נשים "לא אכפתים" במיטה ולא "חוסר רגישות" אלא להפך - חוסר יכולת לזייף רגישות. מצד שני זה משהו אחר לעומת להיות אגואיסטים, בכל זאת אם עושים מין עם מישהו, כדי שהוא יהיה שווה משהו צריך להיות שם אקט הדדי. אבל.. אולי אדם מחפש סקס עם ליטופים ואכפתיות שלא יעשה סקס מזדמן (כמו שאת נוכחת לדעת על עצמך) ומקסימום אם נתקלים בפרטנרים אגוצנרטים ממשיכים הלאה. אני אישית זוכרת שהייתי כזו - לא מתה על להתנשק בלהט עם סתם מישהו, וגם במיטה הייתי מעפנה בהשוואה לאיך שאני עם מישהו שאני נמשכת אליו בטירוף או חולה לו על הצורה:) אז אולי זה לא רק הקטע של סקס סתמי, אלא גם קטע של משיכה. אולי משום שאצלי משיכה מורכבת הרבה גם מתוכן, כנראה שכשהיא שטחית היא הרבה פחות חזקה, מהמם ביופיו ככל שיהיה הבחור, והם היו גם היו:)

למעלה