תלונה לשיפוטכם

תלונה לשיפוטכם

ידידה פנויה ומאד טובה שלי (כן ידידה ב- ד'! יש דבר כזה גם בפורום הזה
) הלינה בפניי שהבנים של היום לא משקיעים במין בכלל ובמין מזדמן בפרט, מפגינים חוסר איכפתיות מסויים כלפי הפרטנרית למיטה ולעיתים עד כדי אגואיסטיות. ברור שמיד יקפצו עליי כל גברבריי ומסוקסיי הפורום, יכחישו, יוכיחו, יטיחו בי מהלומות מילוליות, אבל במילים כולנו חכמים, כולנו יפים וכולנו מאהבים בחסד. אנשים! גברים! הרי תמיד מטיחים בנו, גברים, שקל לנו לעשות סקס בלי רגש ושאנחנו לא זקוקוים לרגשות בשביל סקס. גברים רבים נאחזים בעצמם בטיעון הזה כשנוח, לכן אני מפציר בכם - גם ללא אהבה עזה - תנו, תשקיעו, תתאמצו, תתחשבו, אל תהיו מרוכזים בעצמכם יתר על המידה, תהיו קשובים, אל תהיו מקובעים, גלו פתיחות והסירו עכבות ואולי כך נמגר את התופעה הבזויה הזו. <מוגש כשרות לעצמי שנאלץ להוכיח עצמו כל יום מחדש
>

חחחח היא לא

אני חטאתי בניסוח - מובן שלא כולם, אבל ככל הנראה יש לא מעט בקרב הרווקים הניצחיים. בכלל, ידוע שדי בתפוח רקוב אחד בכדי להבאיש את כל העץ, אז גם אם מדובר בקבוצה קטנה יחסית של אנשים, הם עושים לכלל את החיים קשים

דרדקן

New member
צר לי לאכזב אותך אבל תפוח רקוב

לא מבאיש אפילו את הענף שהוא יושב עליו. כל שעליך לעשות הוא להרחיק את התפוח והעץ מצוין.

חחחחח

תודה על היחצנות
לו זו היתה מטרתי הייתי מוצא דרך קצרה יותר וקולעת יותר
אני פשוט מעורר דיון/ויכוח/מעלה גיחוך הדברים הרגילים את יודעת...

רוב הגברים שאני מכירה, אילו שסביבי

הם מהמשקיענים. לי אישית לא יצא להיות עם מישהו שלא משקיען (אולי סתם מזל). ואם נתקלים באחד או אחת כזה, צריך לעזוב אותו או מאידך לנסות לחנך אותו. אגב יש לי חברה שהיא לא משקיענית והדבר הטוב ביותר שהיא מוכנה לעשות למען חבר שלה, זה לפתוח למענו את הרגלים פעם בשבועיים ולא לזוז, והדפוק עדיין איתה. היא טוענת שהיא לא נהנית ממין.

../images/Emo67.gifאת שמה לב שאת כל הזמן

משרשרת אליי בטעות?
אני יודעת שעמוק בפנים את מאוהבת בי בטירוף
תפסיקי להכחיש

טוב.. אין לי ברירה...../images/Emo3.gif

אני מודה... עלית עלי.... אני מאוהבת בך נואשות והדרך שלי להתמודד עם זה זה לשרשר אליך... אני מצטערת אבל אין לי שליטה על זה...

למעלה