תלונה חריפה

rob roy

New member
תלונה חריפה ../images/Emo8.gif

(הפנו אותי לכאן מפורום חלומות, למרות שלא נראה לי שהיה לי "חלום צלול") היה לי חלום מאד צבעוני, להקי מטוסים שהיו ספק מטוסים ספק עב"ם, ובניין בית חרושת לידי שהתחיל להשתנות כמו איזה רובוטריק או מכונת כתיבה ב"ארוחה עירומה". זה נראה לי כלכך לא אמין, שצבטתי עצמי במצח כדי לדעת אם אני חולם, אבל לא כאב. ואז, בחלום, נזכרתי שהעור במצח מתוח, ולכן הצביטה שם לא מייצגת. אז צבטתי חזק בזרוע, הרגשתי את הכאב, קיבלתי אישור שזה מציאות ולא חלום... והמשכתי לחלום. ועל כך התלונה: אני דורש שיטה שעובדת כדי לדעת אם אני חולם או לא!
שיטת הצביטה - נכשלה.

זה ידוע שהצביטה לא עובדת....

תראה בקישורים כאן למעלה את האתר של אלון ברמן ותקרא שם את הפרק - בדיקות מציאות. יש שם בפרק הזה את כל הבדיקות שאתה יכול לעשות כדי לדעת אם אתה חולם, ובאמת רשום שם שהבדיקה של הצביטה לא עובדת!!! אוף הייתי כל כך קרוב!!!!!

דנה^^

New member
אממממממממ

סליחה?! על מה בדיוק אתה מתלונן...? למיטב הבנתי זוהי הפעם הראשונה שלך בפורום? זאת אומרת שאף אחד פה לא אמר לך לבדוק ע"י צביטה אם זה חלום? זאת אומרת שאין לך על מה להתלונן! ולענינינו.. על שיטות לבדיקת מציאות תוכל לקרוא באתר של אלון\בדף שגיא הכין, הבדיקה הכי מהירה ופשוטה היא להסתכל בחדר לראות אם יש משהו מוזר תשאל את עצמך איך הגעת לכאן, מה אתה עושה כאן? אתה יכול לבדוק עם השעון, להסתכל במראה, להפעיל מכשירים חשמליים וכו´. בהצלחה! נ.ב.- לא היה לך חלום צלול (כי לא ידעת שזה חלום) אבל אפשר להגיד שזו בהחלט התקדמות כי היה לך ספק, ובדקת את זה, עכשיו נשאר לבדוק בבדיקות המתאימות :)

wee man

New member
תגובה:

זה שבסרטים בדיקת המציאות הכי מקובלת היא צביטה זה לא אומר שזה עובד... כמו שכבר בטח הבנת, בחלומות אתה יכול להרגיש דברים... האמת אתה יכול לטעום ולהריח דברים וזה יהיה ממש מציאותי.... הבדיקות הכי מקובלת הן: לנסות להסתכל על איזה שלט/מכתב/איפה שכתוב משהו, לקרוא את מה שכתוב להסתכל הצידה וחזרה ולראות אם כתוב משהו שונה (או אם בכלל מהתחלה היה כתוב איזה משהו מוזר...) שעון:תסתכלי בשעון, השעה לא אמורה להיות הגיונית, אם היא הגיונית, תסיטי את המבט ותחזירי והשעה אמורה להשתנות (ולא בכמה שניות...) היד בקיר- לנסות להעביר את היד דרך הקיר... אם את תעשי את זה בחשש אז יכול להיות שלא תצליחי אז פשוט קחי חפץ פשוט כמו עפרון ותנסי להעביר את היד דרכו... הגיון: תסתכלי מסביבך ותבדקי אם פתאום יש כל מיני דברים מוזרים שקורים... תשאלי אנשים אם את חולמת, אם את במציאות כנראה הם יחשבו שאת איזה משוגעת ויגידו בציניות שכן או משהו כזה, בחלום, אנשים ינסו מיד להכחיש או שמישהו נחמד בחלום אכן יגיד לך שאת חולמת, לא בציניות הפעם, אלא ברצינות... תעופה: תנסי לעוף... עדיף לא לנות עד שאת בטוחה שאת חולמת מכשירי חשמל: בחלום מכשירי חשמל לא פועלים, ככה זה בחלום, אז אם יש לידך מפסק חשמל או משהו כזה, לכי אליו ותדליקי אותו, האור לא אמור לתפקד לפי המתג... טוב, אני חושב שמיציתי את העניין, יש אולי עוד כמה בדיקות פחות עיקריות ואת גם יכולה להמציא לעצמך בדיקות כמו לעשות בדיקת מציאות כל פעם שאת שותה, הולכת לשירותים, אוכלת ועוד ועוד ועוד... אני מאוד מקווה שעזרתי ואם כן אז שמחתי לעזור... אוהב, ינון

wee man

New member
עוד משהו קטנטן...

התת מודע תמיד ינסה לתרץ לך שאתה לא בחלום, כמו שאמרת שהעור במצח מתוח וכל מיני שטויות שכשאתה חושב על זה בכלל לא הגיוניות... חשוב מאוד שכשאתה עושה בדיקת מציאות לא תגיד סתם, אה, אני ער, אלא ממש תעשה בדיקות יסודייות וכך תוכל לחלום צלול ויהיו לך פחות ספקות אגב, סורי שכתבתי קודם בלשון נקבה פשוט קראתי את המכתב של דנה ושכחתי שאני בעצם כותב לך ולא לה... שמחתי לעזור, ינון

למעלה