תלונה חריפה על זיסער!...

תלונה חריפה על זיסער!...

בפורום אחר יש הודעה מזיסער שמבשר שלו ולפראזניק יש אינטרנט באומן. אפילו מופיעה שם תמונה של כרזה ששם גוי שהגיע לשם עם בנו המשותק לאסוף צדקה מהיהודים. פליאה עצומה כיצד צמד חביב זה לא מצא לנכון לכתוב כאן את הד"ש מאומן!

רוחלע19

New member
אנו לא מקבלים לשון הרע../images/Emo3.gif

ולא יוכלים לקבל בכלל הסיפור הזה...

מכיון שיש הוכחות, ננסה אפשרות אחרת

נלמד עליהם זכות שלהכנס לתפוז בקישור אינטרנט אוקראיני זה מאד איטי, ודווקא לפורום היידפארק יכלו להכנס בקלות. איך שלא יהיה, כדאי מאד שהם יופיעו פה. אני אנסה לדבר על זה עם זיסער בטלפון (כן, יש לי את המספר שלו באומן, למי שרוצה למסור שמות ששני הצדיקים יתפללו עליהם בציון בערב יום כיפור).

עדכון לאחר שיחה סלולרית עם זיסער

זיסער ופראזניק הצליחו להתקשר לאינטרנט ורצו להכניס הודעה בפורום "חדרי חרדים" בהיידפארק וגם כאן. עדיין לא היה להם עברית במחשב נייד ולכן כתיבת ההודעות ארכה זמן רב. לאחר שהכניסו את ההודעה הראשונה הקו התנתק להם. קוי הטלפון באוקראינה הם איומים, כמו שר´ יעקב כתב כאן. כעת כבר אין להם מקום להתקשר משם לאינטרנט. כעת שניהם מנסים להשיג דירה עם קו טלפון כדי שיוכלו להתקשר משם. בדירה שהם נמצאים אין עדיין קו טלפון. נקוה שהם יצליחו למצוא ויעדכנו אותנו ישירות מאומן ומהציון הקדוש לקראת יום כיפור וסוכות הבעל"ט - כולל יום ההילולה של רבינו בחול המועד סוכות ח"י תשרי. ברשותם מצלמה דיגיטלית, ואם הם יצליחו להתגבר על קשיי ההתקנה נוכל לקבל תמונות בזמן אמת.

זיסער

New member
עדכון טרי מאומן...

אכן, ר´ עופר צדק בקשר לטלפונים באומן... :) בעז"ה נתחיל לעדכן מאומן... :))) היי, מה שלומכם?

פראזניק

New member
היי היי...

מה אני שומע כאן? אז ככה: זה שיש לנו כאן אינטרנט, לא אומר שהייתי ליד המחשב! הדבר הראשון שעשיתי, זה לבא לראות אתכם:) ואגב, מישהו יודע למה השם שלי כחול פתאום? ברכה והצלחה. :)))

כרפולי

New member
../images/Emo12.gifלמה שהשם שלך לא יהיה כחול?

כחול זה הצבע הכי יפה בארץ

שלום צדיק

נו זה ברור שלא תהיה על המחשב, אלא על הציון הקדוש. אבל כשאתה נמצא, לפחות תפתח אייסיקיו שנוכל לדבר. אתה כחול כנראה בגלל שיפור מדהים במערכת תפוז. חלום שהתגשם... גמר חתימה טובה. תהיו בקשר.

פראזניק

New member
עופר...

את האייסי איני יכול להפעיל כעת אבל אם תרצה אני כעת בצאט של הפורום בשבילך. :))

למעלה