תלבושת לפלמנקו

גנוש

New member
תלבושת לפלמנקו

האם משהו יודע היכן ניתן לקנות/להשכיר תלבושת יפה של רקדנית פלמנקו הבת שלי מעוניינת להתחפש לרקדנית והתלבושת שקיימות בחניות פשוט מחרידות

la orejita

New member
אמממ..

סורי..חשבתי שאולי היא קטנה יותר ואז הייתי מביאה לי את שלי מלפני 20 שנה אבל זו עדיין השמלה הכי מדהימה שראיתי עד עכשיו:) אגב..את יודעת לתפור? אם כן את יכולה לעשות לה שימלה (למרות שזה יצא הרבה כסף כי זה המון בד)...בכל מקרה...אולי מישהו פה יודע היכן ניתן לימצוא שמלה והוא יעזור לך. בהצלחה!

גנוש

New member
תודה רבה על ההצעה לאיזה גיל

מתאימה השמלה שיש לך? הקטנה שלי אומנם גבוהה אבל מאוד רזה אז אולי אפשר בכל זאת?????????? אני ממש מיואשת.. לא תאמיני כמה טלפונים עשיתי אתמול בנושא הזה

la orejita

New member
מצטערת...

זה לגיל 3-4. בכל מקרה אני ממליצה לך לתפור..זה יכול לצאת ממש יפה ואת יכולה לבחור את הבד . ואם את עושה..את לא חייבת לקנות בד מנקודות - עכשיו בספרד התחילו לעשות שמלות עם פרחים קטנים - זה יוצא ממש יפה. בהצלחה!

גנוש

New member
נ.ב. בתור נכדה לשני חייטים אני

ממש מתביישת לספר כמה אני לא יודעת לתפור הלוואי שסבא שלי (לפני שבועיים מלאו לו 87) היה מסוגל אף אחד לא היה מתחרה בו ....

Sierpes

New member
במחסני תאטרון

תמיד תוכלי לנסות את מזלך במחסן לב למשל, הם משכירים תחפושות, ויש של רקדניות פלמנקו, תלוי במידות. אלא מה, שלקראת פורים המחירים שלהם עולים... i wonder why. הם יושבים ליד דר' לק, שבפינת בן יהודה נורדאו בתל אביב.

גנוש

New member
בררתי כבר במחסני לב וגם בהבימה

אבל לצערי הרב אין להם תלבושות של פלמנקו לילדים אלא רק לבני נוער ומבוגרים (דווקא קיוויתי שהיו עודפים מההצגה בוסתן ספרדי אבל אין) אשמח מאוד להצעות נוספות

גנוש

New member
בררתי כבר במחסני לב וגם בהבימה

אבל לצערי הרב אין להם תלבושות של פלמנקו לילדים אלא רק לבני נוער ומבוגרים (דווקא קיוויתי שהיו עודפים מההצגה בוסתן ספרדי אבל אין) אשמח מאוד להצעות נוספות

La Vela

New member
מאוד קל להכין לבד

תשמעי אם את צריכה טיפים, תתקשרי. זו תחפושת שממש ממש קל להכין לבד ביקור קטן בשוק הכרמל או בשוק בצלאל יכול לפתור את הבעייה בצ'יק צאק קצת פרחים לשיער, עגילים, צמידים שאל קטן,איפור ומניפה יכולים להניב תוצאות מדהימות. עשיתי פעם תחפושת כזו לבת אחותי וזה יצא מדהים. זה גם הכי כיף להכין לבד בהצלחה

גנוש

New member
דווקא האביזרים ממש לא מהווים בעיה

הבעיה היא השמלה עצמה או לחליפין חצאית פלמנקו כי מה שראיתי בחנויות היה פשוט מחריד

La Vela

New member
תתקשרי אני אתן לך טיפים

אפשר לקחת כל חצאית והוסיף לה וולנים החלק העליון פחות עקוני כי השאל מכסה וגם מחמם...למקרה שירד גשם כמו תמיד

תנסי להשיג ממחסן התלבושות של משכן

האופרה בתל-אביב, לפעמים הם משכירים תלבושות לפורים. אני יכולה לברר בשבילך.....

גנוש

New member
אם תוכלי אני אודה לך מאוד מאוד

אני מסתובבת סביב הסיפור הזה כבר שבוע וחצי ) 0 :

גנוש

New member
תפסתי אותם הבוקר ואין להם כמעט

תחפושות לילדים ורקדנית פלמנקו אין להם בכלל

למעלה