סורי..חשבתי שאולי היא קטנה יותר ואז הייתי מביאה לי את שלי מלפני 20 שנה אבל זו עדיין השמלה הכי מדהימה שראיתי עד עכשיו אגב..את יודעת לתפור? אם כן את יכולה לעשות לה שימלה (למרות שזה יצא הרבה כסף כי זה המון בד)...בכל מקרה...אולי מישהו פה יודע היכן ניתן לימצוא שמלה והוא יעזור לך. בהצלחה!
זה לגיל 3-4. בכל מקרה אני ממליצה לך לתפור..זה יכול לצאת ממש יפה ואת יכולה לבחור את הבד . ואם את עושה..את לא חייבת לקנות בד מנקודות - עכשיו בספרד התחילו לעשות שמלות עם פרחים קטנים - זה יוצא ממש יפה. בהצלחה!
תמיד תוכלי לנסות את מזלך במחסן לב למשל, הם משכירים תחפושות, ויש של רקדניות פלמנקו, תלוי במידות. אלא מה, שלקראת פורים המחירים שלהם עולים... i wonder why. הם יושבים ליד דר' לק, שבפינת בן יהודה נורדאו בתל אביב.
אבל לצערי הרב אין להם תלבושות של פלמנקו לילדים אלא רק לבני נוער ומבוגרים (דווקא קיוויתי שהיו עודפים מההצגה בוסתן ספרדי אבל אין) אשמח מאוד להצעות נוספות
אבל לצערי הרב אין להם תלבושות של פלמנקו לילדים אלא רק לבני נוער ומבוגרים (דווקא קיוויתי שהיו עודפים מההצגה בוסתן ספרדי אבל אין) אשמח מאוד להצעות נוספות
תשמעי אם את צריכה טיפים, תתקשרי. זו תחפושת שממש ממש קל להכין לבד ביקור קטן בשוק הכרמל או בשוק בצלאל יכול לפתור את הבעייה בצ'יק צאק קצת פרחים לשיער, עגילים, צמידים שאל קטן,איפור ומניפה יכולים להניב תוצאות מדהימות. עשיתי פעם תחפושת כזו לבת אחותי וזה יצא מדהים. זה גם הכי כיף להכין לבד בהצלחה