תלבושת בציפר

°°milky°°

New member
תלבושת בציפר

דבר ראשון מאתמול אני תיכוניסטית
ורציתי לקבל המלצות לחנויות עם "חולצות שמגיעות עד לחגורת המכנס" ואל תשכחו שמדובר על ג'ינסים נמוכים (כשאני אומרת חולצות אני מתכוונת בסטייל פוקס ולא טישירטים) בנתיים לפי מה שאני ראיתי הנס הולך, למישהו יש רעיונות בשבילי? |נואשת|

°°milky°°

New member
אופס שכחתי את הדבר השני../images/Emo70.gif..

בהצלחה לכולם בייחוד למי שהגיע לבציפר חדש או כיתה חדשה

The Charmd One

New member
מממ../images/Emo79.gif

[מאיזה אזור את?] קודם כל- את יכולה בפוקס בעצם...הן נוראאא ארוכות שם...הטישרים הפשוטים...אבל זה באמת יקר לסתם תלבושת שצריך גם איזה 5 חולצות ככה... אם את מאזור חיפה אני יכולה להמליץ לך על כמה חניות ספצפיות אבל אם לא אני אומר בכלליות שבשוק זה עדיף בגלל המחיר, [האיכות יכולה להיות טובה, מוכרים שם סטוצ'י שתצחקו אבל זה מחזיק שנים ולא נראה כזה גרוע] אממ ואולי גם בקניונים, תמנון וכאלה יש להם חלקין- אבל פה שוב העניין של הכמות והמחיר... בהצלחה, מקווה שעזרתי איכשהו...

אני קניתי מפוקס

3 חולצות צמודות במאה שקל ועוד הדפסתי על כל חולצה יצא לי ביחד 115 שקל פוקניתי עוד חולצה צמודה עם סמל ב25 שקל.... זה יצא לי קצת יקר אפילו זאת שנה אחרונה שלי בבית ספר אבל זה שווה לי להרגיש נוח למרות שזהע יותר יקר קצת מאשר לסבול ולחסוך 50 שקל.... ליאור

LeeCooper69

New member
קניתי מכנס שעולה 280

ב150
העיקר שהמוכר נהנה מזה
לא סתם.... כל הזמן עושים לי שם הנחות. מכנס של David Sassoon (כן, אני חולה עליו) מ-ה-מ-ם

°°milky°°

New member
מסכימה אבל יש הרבה אנשים שבאמת

צריכים לחסוך את ה-50 שקל האלו.. כל הבעיות של החולצות הקצרצרות יפתרו ב-ס-ת-י-ו שלו אני מחכה כבר המון זמן

°°milky°°

New member
אני מהמרכז, ולפוקס יש חולצות חמודות

אבל הן מתכווצות בכביסה ככה שאני צריכה לקנות חולצה שהיא גדולה עליי כי הכל מתקצר
לא נורא תודה בכל אופן

Cat in a hat

New member
אםמ..../images/Emo105.gif

תעשי מה שהפאקצות עושות אצלנו חחח.. קונות חולצות ארוכות כמו בפוקס בנגיד ורוד או כחול או משהו כזה.. ומעל זה לובשות חולצות בצפר קטנטנות.. חח... אבל יש כאלו חנויות של חאקי ושל בגדי בצפר ושם מוכרים.. אבל אם את לא רוצה שיצא יקר, תצטרכי להתפשר על חולצות בנים

°°milky°°

New member
חח הבעיה זה שפוקס מתכווצים! אבל

האמת שהיום באתי עם חולצה שראו טיפונת ולא אמרו לי כלום, כנראה שביום הראשון סתם ניסו להפחיד אותנו תודה על העזרה
חולצות בנים.. לא חשבתי על זה

למעלה