תלבושת בית ספר

3תיתי

New member
אז שיפרסמו כמו שצריך ולא יעשו מהלקוחות

הפוטנציאליים צחוק.

mazita

New member
מצטערת, אבל אני לא כל כך מבינה את הביקורת

חוץ מזה, בתור מי שמכירה את הנפשות הפועלות, אני גם חייבת לומר שאין שם אף מירב וחן..

3תיתי

New member
מי שרוצה לפרסם, וגם לכבד את לקוחותיו

לא "שואל שאלה" מוזרה. אנשים אינם טיפשים, וכנראה לא רק אני לא אוהבת פרסום עלוב ומעצבן שכזה. מקווה שעכשיו מובן. אני לא אקנה שם.

נומלה

New member
אני אסביר

יש מפרסם ישר שקונה את שירותי הפרסום שלו. משלם על השירות, ואף אחד לא בא אליו בטענות. יש מפרסם גנב כמו הגברות המדוברות, שמנסות לגנוב שירותי פרסום בלי לשלם עליהם. מי לידי יתקע (כלקוחה) שחוסר היושר נגמר בגניבה של שירותי פרסום? אולי גם ינסו לרמות לקוחות? אני משתדלת להתרחק ככל האפשר מלעשות עסקים עם אנשים לא ישרים. מי שאני לא יודעת עליו כלום נהנה מהספק. כאן, זה לא המקרה. כאן ברור שהן גנבות. מאלה צריך להתרחק כמו מאש!

לאונידס

Active member
לי לא אכפת אם משלם או לא אלא האוביקטיביות

תפוז שיסתדרו בעניין התשלומים, אני לא דואג לאיך הם יסגרו את החודש, הדאגות הכלכליות שלי מספיקות לי.
בפורומים יש הרבה אנשים טובים חפים מאינטרסים שעוזרים ומייעצים ואני מתייחס לעצות שלהם כעצות אובייקטיביות שבאות לעזור לי.
מפרסם שמתחזה לאדם תמים שמייעץ אובייקטיבית אבל המניע שלו הוא הרווח המסחרי שלו מבחינתי מנסה ישירות להונות אותי.
אני לא אוהב שמנסים להונות אותי.

נומלה

New member
ההתיחסות לענין התשלום היא רק כאינדיקטור

עסקאות באינטרנט בישראל מאופינות ברמה (יחסית) גבוהה של בעיתיות ויותר חוסר שליטה שלי כלקוחה על הטרנזקציה. לכן, כשיש אידיקטור לחוסר יושר, זה בעיתי בעיני כלקוחה פוטנציאלית. (אני ממש לא דואגת לתפוז)

XמXלה

New member
קונה חולצות הכי זולות ומחליפה בתדירות גבוהה

כולה חולצות טריקו, לא שמלת חתונה

אימם

New member
הכי פשוט

לשאול בחנות המבוקשת מתי מגיעה סחורה חדשה עם מידות
יש לך את כל החופש הגדול. התורים מתחילים כמה ימים לפני תחילת השנה

למעלה