תלבושת בית ספר

miravhen

New member
תלבושת בית ספר

אז בגלל שתמיד אני נזכרת ברגע האחרון (יום לפני תחילת הלימודים) לקנות לבתי חולצות עם סמל בית הספר...
השנה החלטתי עוד בתקופת החופש הגדול ללכת לקנות... להיות הראשונה ולהקדים את כולם בצבעים, במידות ובתורים...
אז זהו שלא... הייתי כבר בשתי חנויות ליד הבית ובאחת אין מידות ובשנייה החולצה נראית על הפנים שמראש יודעים שהיא בדיוק לכביסה אחת...
אז מה עושים?!

adif11

New member
מחפשים חנות שלישית ?

מבררים עם שכנות או אמהות מהכיתה איפה הן קונות

נומלה

New member
זו פרסומת

עוד מעט יגיע ה"משיב" האלמוני עם האתר של החולצות

די. תפסיקו. מה יש לכם?!?! החולצות בדרך כלל

איומות כי מה אפשר לצפות מחולצה שעולה 15 ש"ח. וואו. איזה תגובות. ממש משפילות.

הנה אני מוכרת פה. אין לי חנות. חפשי בהאנגר. בשנים האחרונות הסחורה שלהם יותר טובה. חולצות לבן ולקטנה אני קונה שם. הגדולה שלי שנאה את כל החולצות בלי קשר למקום הקניה. דווקא בחנות יקרה יחסית שבה כל חולצה עלתה 70 ש"ח גם שם הן לא היו טובות. אז עדיף לקנות 10 חולצות ולזרוק.

אצלינו בעיר יש האנגר. מחסני bגוד. ואולי עוד אחת שאני לא זוכרת את שמה. תעשי כמה גיחות עם הילדים ותצברי צבעים.

הכי גרועות זה אלה עם השרוולים הארוכים כי הן מתכווצות בשרוולים. גם הסווצרים זוועה כי ניהיים כדורים. אבל רק השנה קניתי לגדולה כמובהודיס במבצע!!!!! כי היא סיימה לגדול. לא שמנו סמל כדי שתוכל להשתמש או להעביר לבן. גם הצבעים ניטרליים.

נומלה

New member
קונים חולצות טובות

בחנות החביבה עלייך ונותנים להדפסה תמורת עוד חמישה שקלים לחולצה.

יעלעל

New member
בדיוק

אני קונה חולצות טובות במבצעים של 3 במאה או ארבע במאה, מה שיש ואז "מחרבת" אותן עם הסמל תמורת חמישה ש"ח לחולצה. כנ"ל סווצ'רים.
אבל אפשר גם לחכות לראות איזו הצעה מפתה ירשמו לנו כאן....

מטילדה11

New member
אבל את הסמל עושים רק יומיים לפני הלימודים

וככה בקיץ יש חולצות שאפשר ללכת = בלי סמל.

איך אני שונאת את התלבושת.......

רק הוצאות ועבודה מיותרת הן גורמות.

ממשיכים לחפש. אני תמיד לעולם קונה בתחילת

החופש כל מה שאפשר. שונאת את הדוחק אחר כך.

3תיתי

New member
הולכים לתופרת עלית, קונים בד משובח

משלמים לרוקמת הפנינים טיפ על כל פנינה. תופסים דיבור עם צייר דגול, שיצייר ביד את הסמל. את סוגרת חולצה איכותית במחיר מבצע של 700 שקל. מעולה!!!ככה אני נוהגת כל השנים, ועוד לא כתבתי איך אני קונה תחתונים!

3תיתי

New member
אני לא רוצה להכנס ממש לפרטים

אבל התחלנו מעיסת נייר אורז

מירב וחן אלה שתי המקימות של אתר "תלבושת"

שכל פעם יורדים עליהן בפורומים על הפרסומות העלובות שהן מנסות להשיג לעצמן בחינם, והחולצות באיכות סוג ז' שלהן....

mazita

New member
אני לא מסכימה

הזמנתי לראשונה שנה שעברה והחולצות שרדו כמו שצריך. הרבה יותר נוח כשאפשר דרך האינטרנט, חוסך לי זמן וסיבובים מיותרים

למעלה