הן צריכות להזיק רק חודשיים וחצי כי אז ממילא עוברים לארוך ועד הקיץ הן תהיינה קטנות.
ש שי ז. New member 31/7/08 #19 הן צריכות להזיק רק חודשיים וחצי כי אז ממילא עוברים לארוך ועד הקיץ הן תהיינה קטנות.
M mazy New member 31/7/08 #20 גם בחודשיים וחצי יהיה צורך לכבסן אין ספור פעמים. וחולצה שהופכת לסמרטוט אחרי כמה כביסות נראית זוועה.
ט טלטוש New member 31/7/08 #21 למסירה נעלי קרוקס לא מקוריות שהחזיקו מעמד בצורה מדהימה, אבל רגלי הילדים לא עלינו גדלו...
ש שרונית28 New member 30/7/08 #18 אצלנו חולצות שרוול קצר עולות 13 ש"ח והמוכרת בחנות המליצה לי לקנות כבר ג'קט עם רוכסן, אמרתי לה שיש לי בבית 2 ממש חדשים מהשנה שעברה היא אמרה שאני יכולה להביא אותם לחות ובעלות של 5 ש"ח ידפיסו לי את סמל ביה"ס.
אצלנו חולצות שרוול קצר עולות 13 ש"ח והמוכרת בחנות המליצה לי לקנות כבר ג'קט עם רוכסן, אמרתי לה שיש לי בבית 2 ממש חדשים מהשנה שעברה היא אמרה שאני יכולה להביא אותם לחות ובעלות של 5 ש"ח ידפיסו לי את סמל ביה"ס.
ע עולם ו מלואו New member 31/7/08 #23 רק אצלנו לא מוכנים להדפיס ../images/Emo10.gif אתמול זוגי היה שם גם עבור תשלום גבוה יותר הם סרבו להדפיס הוא קנה את הסמלים במחיר 1 ש"ח ליחידה נראה לי שאני אדפיס כשהוא יהיה חייב את החולצות הלבנות
רק אצלנו לא מוכנים להדפיס ../images/Emo10.gif אתמול זוגי היה שם גם עבור תשלום גבוה יותר הם סרבו להדפיס הוא קנה את הסמלים במחיר 1 ש"ח ליחידה נראה לי שאני אדפיס כשהוא יהיה חייב את החולצות הלבנות