תלבושת אחידה

sivani

New member
מתחיל להישמע כמו הפורום של הנוע"ל

זה מממממממממממש אבל ממממממממממממש לא נכון.

sivani

New member
הא כן שכחתי להסביר למה

תלבושת אחידה גוזלת ממך את האפשרות לבטא את עצמך חיצונית. אח שלי הולך פה לבצפר יהודי, והם חייבים לבוא עם מכנסיים כחולות, חס וחלילה ג´ינס, חולצה לבנה פולו\מכופתרת לאורך כל הדבר\צווארון גבוה. כולם נראים אותו הדבר. כל כך משעמם. לדעתי זאת חוצפה לדרוש בכלל דבר כזה כי זה גורם לכולם להיראות אותו דבר. תחשוב על תלבושת אחידה לכל העולם. לא היית משתגע???

orly 15

New member
קצת נכון, קצת לא....

יש תלבושות שזה ממש מוגזם אבל אם היית בבצפר שלי.... כאן מותר ללבוש הכל וזה לא דבר חיובי! בחטיבה היה אסור חולצות בטן או גופיות בלי שרוול (לא שמישהו בכלל התיחס).
אצלנו בבצפר ראיתי ילדה אחת שבאה חצי ערומה: היא לבשה חזייה ורודה ועל זה חולצת רשת,אבל יותר רשת מחולצה. זה נראה נורא...
ואנשים באים פשוט איך שבא להם...

CosmikDebris

New member
Listen

If you don´t want to wear it, don´t go to that school. But thats the idea of the smae cloths to everybody. I wouldn´t like it, but the idea is still nice. I don´t belive it works, since still there will always be hotter boys and hotter girls.

dutchman

New member
אמרתי

ששבתי ספר בריטיים צריכים תלבושת אחידה! לא כל בינלאומי! אה כן ואנחנו לא לובשים עניבה ובנות יכולות לבוא עם מכנסים

eb182

New member
לא ממש

כולם שווים בצורה הרעה של המילה כי מה כלכך טוב בזה שכולם אותו הדבר צריך לבטא את עצמך ואחת הדרכים היא דרך הבגדים וגם זה יכול ליצור מצב הפוך-כי אם כולם לובשים את אותו הדבר אז אי אפשר להתאים את הבגדים למבנה גוף שלך ויש כאלה שיראו ממש רע בתלבושות האלה ובגדים אחרים היו מחמיאים להם אם חייבים(
) תלבושת אז עדיף כמו שהיה בבי"ס שלי בישראל שפשוט לובשים טי-שרט באיזה צבע שרוצים(גם אפשר צמוד) ועם מכנסיים בצבע שחור או כחול למרות שבסוף כולם מחפפים או מוצאים דרכים לעקוף את זה

MissUnKnown

New member
איזה שווים ואיזה נעל

עם זה היה בגלל זה לא היה אכפת לי ואני מאמינה בשיוויון וכו...אבל זה לא הילדות העשירות קונות בחנות הזאת את הגדים הילדים אאחרים בחנות הזאת.. וכו וזה חרא פשוט חרא. וחוץ מזה בקשר להודעה השניה שלך אין לי ברירה אחרת, כול הביתי ספר פה כאלה ככה זה. יש בית ספר פרטי אחד שעולה מלא כסף שהוא בלי כול השאר עם תלבושת אחידה. זה כמו הצבא...לגהץ את הסגדים נעלים מצוצחות וכו

CosmikDebris

New member
אוקי יאללה טעיתי.

סתם תקועים במאה ה17. בשביל יש מהפכות. אני הייתי בבית ספר דתי בארץ עם מלא חוקים מפגרים. עם מספיק אנשים רוצים לשנות את החוקים ומעיזים לעשות משהו בנידון הכל אפשרי.

למעלה