תלאתה- פרק 8

YossihNew

Well-known member
איך אלה תגיב לחשיפה בנוגע לאביה?

האם אדם חושש שהוא מאבד את קים?

מה רוי יעשה למען יסמין?

ו... מי זאת בעצם אביגיל?

YossihNew

Well-known member
אלה, נו, מקסימום תכתבי שיר מעליב!

לא פעם ראשונה שליהי נבגדת בגלל טליה. תעודת זהות של אביגיל?

אני מקווה שאביגיל לא דיברה על נידה.

מילי! אה... הילי, אמרתי הילי, לא מילי דיין. ממש ממש לא. אותך מהתחרות? את לא בתחרות בכלל, מותק. את מקום ראשון. אל תדאגי, הילי, היא לא רוצה לדבר איתך... אז היא תשלים איתך באיזו סדרה... אלה, בואי, בחייאת. לא מצביעים פה כי זמרים טובים. אם את יכולה להכניס עדות זה יהיה מצוין. אוי, איזה קרינג'י. איזה קרינג'י. שדדה לנו את הלב?

אה. אז חזרנו לכאן. עבר שבוע. אביגיל, את מזכירה לי מישהו. המקס הזה יהיה איתה בסוף. הקאבר די טוב. בסדר, רומן זה דווקא... דווקא ממש טוב לרייטינג. גם שערוריות בכנסת יעזרו.

אה, חשבתי שאתם תצפו בשיר הסיום. אלה כן חברה שלנו. אתה לא חבר שלנו! אתה קרעת לי את האוזניים! זה לא עולה כסף, קים? על מה את מדברת?

קיצצו חלק מהדברים של אמירה. חבל.

סיסטריות לא רע דווקא. מי אלו? איחרת, רוי. איחרת.

ביי, בר. השיעול החמוד של טליה. כן, הם חשפו כבר מזמן את הקטע. למרות ש... זאת הפתעה גדולה. איך מגנים של דבר כזה טהור וחכם ומושלם, יצאה... זאת? מה, עשו אותה בנידה? מה יש? תירגעי, אביגיל, אנחנו נדאג לגלגל הצלה בשבילך. טליה כל כך קורעת. אני אוהב אותה מאוד. היא יכולה להיות יד ימיני אם אתם מבינים אותי. בסידור ספרים, מה נראה לכם?! אביגיל מזכירה את ליהי סלע. אבל ליהי הייתה מספיק כריזמטית כדי להקים קומנדו. כן, מה טליה מבינה בגברים? או שכן? איפה היא היום? רגע, אולי תהיי לסבית ותתחילי עם אלה. טיילור עוד קטינה?

בסוף יקצצו את הראפ של אלה. אל תתייגו אותי? זה לא יעבוד. מורי יתחרז עם סטורי? פעם היא אולי תהיה כוכבת.

איך העכברים, ארסמה? ולמה יש לו קול של ניצב ADD? לא, פויה, פויה, ארסמה! היא גם לא נראית כזאת כהה... יש לה גוון של עדן סבן.

חבר'ה, בחייאת, מה זה הקטע הזה שלכן?! להצטלם ככה עם אנשים, כאילו כלום. בושה. לא מתחבר אליכן בכלל. מה אתן מדברות ככה?! תכף גם תשתחוו בפניה, תגידו לה שנהניתם בהצגה שלה, היא תתחיל לזהות אתכן... היא תצטרך שומרי ראש מהמגרשים.

עם כמות הפעמים שאלה מנקה פה בבית, אפשר לטעון שהיא באמת רודפת מטאטאים. זה חסר תקווה, גברת שרה. חסר תקווה. אה, פפראצי. באמת פפראצי או מישהו אחר? אני לא צריך תמונה עם חתיך כמוך. בת השודד? מה זה בת השודד? זה נשמע כמו משהו מטומטם לגמרי. אה... הבנתי... שוב פעם את גונבת מליאנה! לא מספיק טליה, עכשיו גם ליאנה! את מתעסקת להן כל הזמן בעניינים, תתביישי לך, את כל הסולואים את תיקחי להן?! מצד שני, לכתוב שהיא נצפתה עם קים... זה יכול לעזור.

אוי ואבוי. כי יש פה רק עניים וערבים, לאף אחד לא אכפת אז הם תמיד מתעלמים.

האקסית הקליטה אותה. אני נשבע לכם שאדי ראה את נעלמים לפני מותו. לך, לכן, לא אכפת לי. העיקר שהילי מרוויחה. יד. אופס.

מעניין אם לרוי יש שחקנית לאימא. כמו לאיתי. ידעתם שלאיתי יש אימא?! אה?! פרחים זה דווקא נחמד.

דלי, לא דלינה. כן, לאלה זה כואב. רק לאלה אין שם חיבה. הלשנות, שריפות, כיף פה.

יפרח? איזה מין שם זה יפרח? הוא אמר לא אימון טוב. חבל, נאדב. חבל שהוא ילכלך עליך בפני דלי. חבל.

תכל'ס, את הבית של יסמין ישרפו בגיבוי אוולין גרין ואת החברים של דלינה יגרשו. מה יהיה עם אלה? היא תהיה חברת כנסת. יש לכולן חיבה לגלידה הזאת. אוי ואבוי. אוי ואבוי.

יש לכולן חיבה לגלידה הזאת. אוי ואבוי. אוי ואבוי. מסכנה דלי.

השאלה מי. בדיוק. גם אני שאלתי את זה כשראיתי אותו בהשקה.​

למעלה