מסכנה, זה הדובי שלה. עכשיו זה הזמן לשיר שיר של צביקה: טדי, טדי, דובון קטן ושבדי. מסכנה אלה. אבל קים נחמדה אליה. עצוב מאוד. ליהי טובה. היי, חבר. ד"ש לשמרית. מזכיר לך.
אל תדאגי, יסמין, אנחנו מיד נעשה גם לו חשיפה קטנה! כל השחקנים הערבים פתאום נעלמו להם, מתחבאים. אנחנו נחשוף אותו! אין לכם בערבית מילה ל"מצטיינת"? למתאכזב גם אין?! אל תקרא להם דוקטורים עדיין. די כבר. כפר קאסם? לא הכי נחמד. משם ליפו? קשה. שום שוקראן! אנחנו נחשוף אותו אם הוא יעצבן שוב!
יסמין רופאה. סתם, נראה לכם... אוקיי, חברים, פיצחתי את זה. בוודאות גמורה, באופן ברור, בצורה הכי פשוטה שיש... אדי דוידוף ראה נעלמים לפני מותו. מה לעשות. זה בטוח לא ב"ריגעון". זה בטוח לא נכתב ככה. בטוח אין שם גם את הטבעת. בטח עוד רמז. בסדר, חבר עם קהל קולני מדי זה לא קיר. אבל יופי שלא פסלת אישה.
אין אמונה, סכנת גירוש. מעניין מי הלשין... אולי מנשה... אולי... זהו? נגמר הסיפור של ארסמה? באנו לפה, זאת שכונת סבידור...
פויה לכם! פויה! פויה! אין חולדות או משהו, כן?
רציני מורי. אה, נכון. פגישה עם קצינת מבחן. זה לא זמן טוב לעשות לו אלפי בזמן שיש קצינת מבחן. ככה?! לנאדב?! פרפי לא תאהב את זה.
בוא'נה, הם רציניים. מה יש? בטוח מתישהו כרתו לאדי את האצבע והיא נמצאת איפשהו. אני אמרתי לכם שאדי הזה ראה נעלמים. רק לסבך בא לו.
אלה תהיה בטלוויזיה! אלה תהיה בטלוויזיה! הזוי שאביטל נראית כל כך צעירה. והרי יש פערים בינה לבין ליהי. זה לא לגמרי מוגזם שהן אימא ובת. לא אמרנו משהו על ד"ש שאמור להימסר? אתה רק לעבוד בשביל אחיך המרושע מעניין אותך. מה הוא עשה עם האפליקציות?! איזה מין אפליקציות יש היום?!
הבנו, דניאל גורן, הבנו. תכף רועי יתמוך גם בך עם אלה.
אין לי מושג מי זאת. חבל, אין חליפה אפורה. שלום לך. כן, אני צופה. אל תלחץ עליי. היא ערבייה וכולנו באותה סירה. איזה חבל שאי אפשר לדעת מראש מי ערבי ומי יהודי. למשל, נשים יפות לובשות חיג'אב ואז זה לא מבלבל, לכן בלי חיג'אב יסמין מבלבלת. או שהם יודעים מראש מי זה מי ובכל זאת בוחרים בזוגיות בין-לאומית. אוי ואבוי. אוי ואבוי. זה יהיה נפיץ. מאוד. מי משחקת אותה? רגע, איזו מפלגה? זאת שמעודדת שריפות או זאת ששונאת את היועמ"שית? אולי היא בעצמה... את יודעת. אני חושב שהיא לא תאהב את תלאתה. מילא זה, ליסמין היה אבא חמאסניק.
הוא עושה לך אלפי. לא חשבת? הזהרתי אותך מאלפי. אז נאדב כן בפנים. בלי קשר למורי. אז יאניב בפנים במקום. אוקיי, בסדר, לא מבין בכדורסל.
מעניין מתי הן ישירו את השיר. אחלה קאבר. לאן הגענו כשאצל מיכל יש יותר קאברים מאצל אורי?! אני לא חושב שמתאים ליסמין תכנית מוזיקלית. לא נראית לי מתאימה. בכלל. לא יעבוד.
שבע דקות פרסומות, ע' הפקה נהדרת שלי? אולי תקצרו את זה? לא, אני לא חודר לסמכותך, אהובה שלי. תשימו רבע שעה אפילו. כל שתי דקות.
אחלה של רוי. למרות שאני לא הייתי שולח אותו לאירוויזיון. לא מתאים לו.
הסיסטריות! זה נפלא! אחלה שם! השיער שלך לא נראה טוב. אופס. הנה זה בא. חשבתי ששארל אטיאס הוא השודד הגדול במדינה. בסדר, את כתבת שיר מעליב. זה לא יקרה, אלה.