מעריצות, בואו נעשה האנה מונטנה ולא נפיץ את התמונות האלו לעולם? בנות, תקשיבו ליסמין. לא לרוי. לרוי לא חייבים להקשיב לעולם. בכלל לא. עבר הזמן שהקשבנו לו, השיר יצא ואנחנו אמנם ממשיכים להחמיא לחברה שלו, לא לו. אישה מההפקה? היא הייתה יפה? לא ליהי, הילי. אל תתבלבלו. רוי, אתה יכול להיות יותר דיפלומטי. בוודאי שהן רוצות. אבל להן אין סלפי עם חברה שלך, נכון? אני נשבע לכם, רוי מאיים על כל מי שמצטלם איתו. על בשרי הבנתי! איך הספקתן להעלות הכול?!
בסדר, טמבלים. אני גם מאמין לכם שיבוא סיני. כאילו היא לא רוצה להיות עם ההוא שכל המעריצות רצו להיות איתו. יותר מרוי. בית נטוש. אין שום ספק. נשמע לי ממש יפה, ממש אמין.
כן, אני יודע מה קורה. אז מה? איפה שירה? מה איתה באמת, מזמן לא ראינו את שירה. את ח'אלד כן, הוא מתחבא מעצמו. כן, יש פרומו יותר טוב! הבת של החבר כנסת חוטפת בהפגנות והיא יצאה עם חרדי וערבי! וואי וואי, איזה מזל שאבא שלך כבר לא חמאסניק. כן, ידעתי. מההתחלה ידעתי. ידעתי שתהיה לה שחקנית. חברת הכנסת גרין, אולי תדברי עם שר המשפטים לשעבר בנושא? אולי הוא מבין. אני מבין למה אלה חשבה שהיא לסבית. יש מצב. חברת הכנסת גרין, באמת, צאי לארוחת ערב עם ההורים של יסמין והכול יסתדר! נכון? תגלי שגם הם לא אוכלים חזיר ו... אה... בעצם שכחי מה שאמרתי.
אני מציע חליפה אפורה, אבל זה רק אני. נפל לה. למה אני חש שדבר כזה כבר קרה ב... למי זה קרה באיזו סדרה?
כן, אה? כן, התגובות מאוד מדויקות. מאוד מדויקות.
אז לא עבד, אה, מורי? איזה טמטום עשית. ואביטל מצוינת כהרגלה. שיגיד תודה, עומרי נכנס לכלא אמיתי. כלא כלא.
יצא דף מסרים חדש בטח. אני מנסה להבין את מי היא מזכירה לי בהבעות הפנים הדוחות. אני הצעתי את יפית אסולין.
אבל לא לסבופובית, אלה! זוכרת? ג'סמין מסכנה. היא צריכה עכשיו... הדבר האחרון שהיא צריכה זה גלידת פיסטוק מסיבות מובנות, היא צריכה עכשיו מקום מסתור (נוסף) בגלל שיחסלו אותה על כבוד המשפחה.
זה פרצוף של מטומטם לגמרי. קים לבושה יפה. בייב? עכשיו כולם קוראים אחד לשנייה בייב? חשבתי שעברנו את תקופת הבובי של כוכב הצפון. חייב להגיד שעינת יפהפייה. אני מבין שהוא עשה לו דקלה משומר. זה תמיד הוא, מה אתם מופתעים?
גיליון הציונים, אה? החליטו להרוג אותו היום. פרקי אסונות, אמרתי.
את שוב מסלסלת וזה עולה לך בריכוז של המילים. למה רק את תוסיפי? כולכן תוסיפו! חוץ מאלה, היא תקבל שתי שורות. בית ליסמין תוסיפו באופן חוקי בלבד. לא בבנייה לא חוקית. כן, לאלה יש אהבה חדשה. צריך למצוא לה גם שורות. משהו על "אני לא פושעת, אני רק לסבית".
אוי. דברים נהרסים היום. היא ערבייה, אין תעודת מעבר כי קבענו שאין תעודת מעבר! תצעק עליה ג'יב אל אווייה. או משהו כזה.
אני מסכים איתך, אהרון. הם חבורה של מטומטמים. מה אתה אומר? גם אתה נתקעת על ספינה כשהסתבר שאין זהב? גברת בלום מוסרת היי. למה עוד פעם האפליקציה המטופשת הזאת?
יסמין, תשירי אולי בית על אבא מאיים שבא להרוג אותך כי שיקרת לו ואז יהרוג אותך עוד פעם בגלל רוי. הו, עכשיו זה יעבוד! עכשיו כדאי לך לשיר את... אני אלך עם דלינה. יסמין, יסמין, לא. את תהרסי את הכול. מעניין אם הוא יותר מובך מרוי או מטין מדיקל. לא ארוחת ערב! יסמין, לא ארוחת ערב! והנה זה נהרס.
אה, אז הוא לא עשה להם דקלה משומר. אבל המטומטם הזה עושה לנו הפללה. עצבני אולי, אבל למסור ד"שים לא מוסר. בטח מעביר הכול לאחיו השוטר המושחת.
כן, זה קורה בתיכונים כאלה. מה קורה בתיכונים היום, שלא נדע. זה קצת מוזר שהיא אומרת פדיחה. זה מוזר, המילים האלה בדרך כלל נעלמות בארוחת ערב. אני לא ציפיתי לזה.
כן, הוא מאוד מטומטם, אלה. רק עכשיו הבנת? אני מההתחלה הבנתי. אני חושב שמורי כן ילך לשם בסוף.
שובב ביותר. הוא בראש החיפושים כי חברה שלו הוציאה קליפ. נפל לך, בחייאת. ולמה הילי לא באמת בסצנה?! האמת ששיר הסיום מתאים לגמרי... לא באווירה אבל במילים.