ולמה אותך מאשימים בסמים?! למה?! מאשימים. כן, זה בדיוק הפרק בו הגיבור נכשל. אבל מורי... הסוף שלו יהיה בעייתי אולי.
נעליים על כבלים?! זה אומר שמוכרים שם... זה...
גם את תיחשפי היום, יסמין. אמג'ד זה... סליחה. הוא רוצה להיות. אל תשקרי. מספיק שאת משקרת לגבי הזהות שלך. משהו, משהו. יש ביניהם משהו. ורועי חשב שהוא גיי. בחייאת. אם יש דבר שלא חסר כאן זה גייז.
אגב גייז. אה, חזרת. איזה טיפש, לא נפטר מהאלה. בסדר, זה לא אתה, לא צריך לצעוק כמו בהמה. מה הם ימצאו על המחבט בכלל? הוא לבש כפפות. מה, דנ"א של נאדב? לא, אסור לך. אתה מוכר פציעה, שכחת?!
איזה מנכ"לית, בחייאת. זה לא נכון! יש לה חבר אמיתי! היה. היו. הם... הלכו.
מי פרץ? הקהילה פרצה? יופי, נהדר. בגלל סמואל ה... אידיוט. עכשיו היא תידרדר לעבוד אצל יניב סוויסה או שלומי קוריאט, עם מאיה לבני, מחפה עליה שלא יגלו שהיא לא באמת פיליפינית! לעזאזל, דלינה! אני אהבתי אותך מאוד! אבל ככה לפגוע בה?!
שמלות וטוקסידואים. בסדר. אדל וביונסה ע... לא יודע. הילי, אנחנו גמרנו עם האנושיות, נכון?
באשמתך, אידיוט. אידיוט עם מבטא לא ברור. תשלם על המעשים שלך. ריבונו. ותיסגרו כבר איך קוראים לה! אָלמז או אֵלמז?!
בוודאי שזה לא תמיד מסתדר לו! את, אביגיל, בחרת בתאריך לא נכון. אתמול כולנו התחנפנו אליו. היום פרק 15, זה פרק האסונות, וגם עבר אתמול, לא חייבים להתחנף אליו. הוא לא כזה פנומן, פנומן, פנומנאל. רק עשינו את זה כדי לכבד אותו אתמול, היום גמרנו עם זה ואפשר לחזור להתעצבן על רוי. עזבי, אני מכיר בית ספר שלם שהוא עם קשרים יהודיים-ערביים. ויש שם גם זוג...
טכנית יסמין פה בלי רישיון. זה קצת לא בסדר. ביי, הורה. שיפסיק עם ה"ביי, ילדים" כל פעם. מקום סודי, אה? לא סודי בכלל.
מה עשית עם המחברת, נבלה? אֵלמז. הוא קרא לה אֵלמז. גם הם מדברים ערבית. זה דומה מאוד לערבית.
כן, אילת מגנט לעבריינים מסתבר. אבל לא סומכים על סינים. אתם יודעים, אם אבי ותומר היו מקימים להקה, הם היו צריכים את סמואל. כי אבי נולד למשפחה מוסלמית. ורק עכשיו גיליתי שהוא נעצר בפאודה 4, הוא היה האח של מאיה שנעצר בתחילת העונה. אגב, באמת קוראים לו אדם. מפת אוצר? איזה מצחיק אתה. זה בשכונה בנרקיס. תלוי, נאדב דימם? עכשיו אתה תפרוץ לשם. ועוד היום, בפרק הזה.
איזה שווה? בחייאת, אלה. תפסיקי להתחיל עם כולן. טליה כל כך נהדרת. אני חייב לגבות את הילי הנפלאה על יחסה הנפלא למעריצים. הילי, תכניסי אותי!
ליהי תמיד נראית כוכבת בשמלות האלה. אם היית במיוחדת, היית יכולה להתנגד לשרשרת. המבט של אלה אומר הכול. טייץ וגוזיה. או חולצת טריקו ירוקה. או חליפה אפורה.
שוב השוטר הזה... מורי, מכל הפרקים בעולם, לא פועלים בפרק 15.
אימא שלך די יפה. מה, קים מתקשרת? עצוב מאוד. כן. אמרתי שזה פרק האסונות. לא? את לא חייבת לה כלום. גם אם בחרת לעזוב ולקום.
מורי, די, מספיק, זה לא הזמן. ובטח לא בצורה כל כך מטופשת. איזה דפוק אתה, מורי.
יש לו גם תואר, על זה לא מדברים. יש לו חברה. באירוויזיון. את הגעת לאירוויזיון? לא. בנות, לא יפה. קיבלתן כוח מהילי.