תלאות קופ"ח כללית

ליל 2

New member
תלאות קופ"ח כללית

אני מיואשת, להשיג סטריפים לפריסטייל בקופ"ח כללית זה כמו להגיע לירח. מרשם מקבלים רק ל-2 קופסאות ז"א 100 יח' וצערי צריך לעשות 6 בדיקות ביום ובחישוב פשוט זה לא מספיק. אח"כ נגשים לבית המרקחת, בד"כ אין את הסטריפים ואם התמזל מזלי אז קבלתי קופסא אחת, את השניה ניתן לקבל רק בעוד שבועיים או בבית מרקחת בעיר אחרת. חשבתי שאם אתקשר "לכללית מושלם" אז העסק ירוץ יותר מהר, כבר לפני 10 ימים פקססתי להם את המרשם, כעבור 2 ימים התקשרו לשאול איך אני משלמת אך לא אמרו מתי יביאו, כששאלתי אמרו עד 4 ימים מהגעת המרשם, היום התקשרתי אליהם שוב אמרו יגיעו עוד היום בין ב-3-7 בערב. השעה כרגע מתקרבת ל-9 ועדיין לא קבלתי ולא נראה שאקבל . אותו סיפור לבי הדוקרנים, בבית המרקחת של הקופה אין בכלל ואפילו לא מוכנים לשמוע על הזמנה מיוחדת אז חייבים להשתמש בשרות של "כללית מושלם". ממש מזלזלים בלקוחות שלהם. למי כדאי לכתוב? איפה אפשר להתלונן? האם חולה סכרת יכול לעבור קופה בלי בירוקרטיה מיותרת? ליל 2

chopi

New member
תקשיבי פעם אחת ולא עוד

ברחתי לפני שנים מהכללית , עד היום הם נותנים שירות גרוע כמו ברוסיהאין שירות אין מוצרים , אין רופאים והטיפול גרוע. אני כבר שנים במכבי ונהנה מכל רגע. נפגעתי פעמים מספר בתאונות ואך איזה שירות וטיפול...אמריקה מאז התפרצה הסכרת אצלי לפני מספר חודשים , עוטפים אותי במכבי בסיוע, אהבה , איכפתיות והדרכה: כשהחשד הועלה להיותי סוכרתי, הוניתי בדחיפות ללא תור לבדיקות, הרופא קיבל את ההודאה על היותי סוכרתי מהמעבדה ב-sms וזימן אותי ללא תור, מיד הופניתי להדרכות, מרפאת מומחים והפניה חד פעמים שמוכנסת למחשב שאני חולה כרוני. כל סכום הוצאה מעל 230 ש"ח מוחזר לי ישירות בחשבון, את רכישת התרופות והמוצרים אני עושה בטלפון ולוקח הכל ללא תור, תמיד יש הכל ובשפע, את הפריסטייל קיבלתי בעלות של 24 ש"ח בלבד, סטיקים עולים לי 12 ש"ח , מד לחץ דם קיבלתי ב-66 ש"ח במקום 675 ש"ח כי אני סוכרתי ויש לי מכבי זהב. כמובן שיש מרפאת מומחים עם טלפון חירום זמין בכל עת, טלפון אחיות לשאלות וטלפון לרופאים שתמיד זמינים להתייעצות. זו לא פירסומת למכבי, פשוט אני מזועזע ממה שאתם עוברים בכללית ולא מאמין שאנחנו באותה מדינה וזכאים לאותם שירותים. עם שירות וטיפול כמו שאני מקבל , מה הפלא שהצלחתי להתייצב ,לרדת במשקל ולשפר את מצבי הבריאותי עם כזו דאגה כמו במכבי... כדאי

chopi

New member
יש פטנט

לחולי סוכרת יש שתי אפשרויות: 1 הוא מכתב רפואי לגבי כל המוצרים שנדרשים מרופא מומחה בהתייחס לכך שאני חולה סוכרת ואז אני נמצא במאגר מיוחד במחשב וניתן להשיג פריטים במחירים מצחיקים (רק בבתי מרקחת של הקופה !!!) 2.מכתב לרופא המחוזי מרופא מומחה שמגדיר אותי כחולה כרוני , כל הוצאה מעל 230 ש"ח מוחזרת לי במהלך כל חודש בנפרד ודורשת ממני לבצע את רכישות המכשירים והתרופות בחלוקה משכלת במידה וניתן לבצע אותה ע"פ חודשים. אם להיות חולים אז רק במכבי......אך אמריקה

אני מבקשת לא להשמיץ את הכללית סתם

23 שנות סוכרת, קיבלתי- הכל כל מה שרציתי בעלות נמוכה יחסית- וזה כולל תרופות, רופאים מומחים, בדיקות יקרות וכדומה. כן יש בירוקרטיה אבל היא תלויה בעיקר באנשים שעובדים מולם- עברתי שלושה בתי מרקחת וגילתי את ההבדלים. זה לא הקופה עצמה-זה הדביל מאחורי הדלפק שלא רוצה לעבוד ולהזמין בשבילך את הדברים. עכשיו לעיניין- התקשרי לכללית הנדסה רפואית: 03-5389585 לגבי דוקרנים הם יביאו לך עד הבית עם שליח מניסיון!! לגבי הסטיקים תשאלי אותם. לי לא עשו בעיות עם סטיקים של פרסטייל מקבלת 4 קופסאות לחודש בלא בעיה. אני רוצה 5 אז הרופא שלי כתב מכתב שאני העביר לרופא המחוזי - ברגע שיהיה אישור (מה שלא אמור לקחת הרבה זמן מנסיון של פניה לרופא המחוזי לבקשת משאבה) אקבל גם יותר קופסאות. דווחי לנו מה קורה

באמת../images/Emo123.gif לא להשמיץ סתם את הכללית!!!

השושן הצחור מאוד צודקת!!! 15 שנים אני מקבלת מהם את כל התרופות,הבדיקות, הרופאים,ההנחות והייחס הכי אישי שאפשר רק לחלום עליו,ובאמת כמו שהשושן הצחור כתבה-הרוב תלוי במי שעומד מולך מאחורי הדלפק.. וחוץ מזה ,כחולה סכרת את\ה נמצא במאגר של חולים כרונים במחשב של הסניף שלך,וכחולה כזה -פשוט אין מצב שלא יהיו מספיק תרופות בשבילך כל חודש אם אתה מקבל אותם לפי מרשם קבוע!!! אלא אם זה מוצר חדש וזו פעם ראשונה..ואז מזמינים במיוחד ! לגבי הסטיקים- כשאתה אצל רופא המשפחה בשביל להוציא מרשמים, תגיד לו לכמה בדיקות אתה זקוק בחודש ותוסיף לזה עוד 10 למקרה חירום..הרופא מכניס את האינפורמציה למחשב ובית המרקחת אחראי להזמין ולספק לך את כל הדרוש.. אם יש בעיה בבית מרקחת-להיתלונן לרופא משפחה או לאינדוקרינולוג ויש גם את הרופא\רוקח המחוזי -שמטפל בכל! בהצלחה !!!!!!!

ליל 2

New member
כללית

היום על הבוקר התקשרתי לכללית מושלם ובקשתי את מח' אביזרים רפואיים, אחרי 6 טלפונים לאנשים שונים, נאמר לי שביום שלישי המחלקה סגורה. קבלתי מספר ישיר לכללית הנדסה , אך ענה לי ציפצוף של פקס. התקשרתי שוב בפעם השביעית וענתה לי בחורה נחמדה בשם ליאת, אחרי המתנה ובירורים של כ-15 דקות, הבטיחה שיחזרו אליי בטלפון תוך 30 דקות. לשמחתי עכבור דקות אחדות שרון התקשרה ואמרה שיגיעו אליי היום אחה"צ, ושאלה מדןע לא הייתי ביום ראשון בבית כי תיאמו איתי להגיע באותו יום, מסרתי שאיתי אף אחד לא תיאם ובמקרה ביום ראשון היתי משעות אח"צ בבית. הוספתי שאיתי תיאמו לאתמול וזאת רק אחרי שיחה שאני יזמתי ולא החברה. נכון לעכשיו, הובטח לי ששליח יגיע היום אחה"צ. אני מקוה שמסכת היסורים לחודש זה תסתיים עוד היום. אמן. ליל2

ליל 2

New member
לשושן הצחור ../images/Emo7.gif

לא התקשרתי לטלפון שנתת לי , רציתי לתת לכללית צ'אנס נוסף. הובטח לי אישית שיגיעו היום עד השעה 19:00 ומחר יתקשרו לוודא קבלת האביזרים. עכשיו כבר אחרי השעה המיועדת וטרם השליח נקש על דלת ביתי. אני מניחה שגם היום לא יגיעו כבר. מחר אני אעשה כמה טלפונים , וגם סקאנדל לא קטן. ובמקביל אבקש מרשם נוסף כי התוקף של המרשם שלי כבר פג. ליל 2

chopi

New member
מי שלא ראה לא יאמין

חס וחלילה שישמע שמשמיצים את הכללית , אני פשוט ברחתי כל עוד נפשי בי אין לכן מושג מהו שרות מעולה שעומד בקריטריונים של אמנת שירות. הורי סבלו וגם אני, זכורות לי הצעקות והאיומים והאלימות בכל מקום שהלכתי במסגרת הכללית להציל את הורי מייסורים, אך לשווא. אני הגעתי למכבי להרשם ואיבדתי את ההכרה כתוצאה מהזנחה פושעת וחוסר רצון לסייע ולמצא פתרון חריג. מאז אני נהנה מכל רגע במכבי, עוד לא נתקלתי בשרות מארגון כדוגמתו בארץ. מי שטוב לו בכללית לא יודע שהוא מסתפק במועט שלא לצורך כי אין להם תודעת שרות למרות שהשתפרו, הארגון ההסתדרותי הזה עדיין כמו בבריה"מ הקומוניסטית בהשוואה למתחרים. חוץ מזה החליטו היום בכנסת על הקמת קופה חמישית ........

אבל זה מקרה שלך

שמעתי סיפורים כאלה גם במכבי וגם בלאומית. בעלי לדוגמא ברח ממכבי כי לא קיבל שירות כלל ותודה לאל
אין לו בעיות אבל כל שירות הכי קטן -אפילו בדיקות דם פשוטות גרר אחריו טירוטור גדול מאוד.

ליל 2

New member
סוף טוב, הכל טוב../images/Emo132.gif

לפני דקות אחדות השליח הגיע, התנצל שאיחר, חייך . אמרתי תודה בנימוס. ונקווה שרק ההתחלה הייתה צולעת ושהרומן ביני לבין הכללית לא יעלה על שירטון. אין לי כוח לזה יותר, נקווה שהשנה החדשה תהיה מוצלחת יותר ומה שבטוח שתהיה מתוקה. שנה טובה לכולם . ליל 2

../images/Emo45.gif יופי לשמוע

מקווה שזו תחילתה של ידידיות מופלאה
הבירוקרטיה מעצבנת אבל הרגע שלומדים כמה פטנטים ומכירים את האנשים מאחורי הדלפק ברמה האישית החיים הרבה יותר קלים.

DannyZ5

New member
12 ש"ח לסטיקים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בטוח
אני במכבי, מגן זהב, בבית מרקחת של הקופה, משלם 31.90
אני אפילו כתבתי מכתב למכבי לפני כמה שבועות בו אני מצר על כך שמכבי כל כך יקרה (יחסית לכללית) וקבלתי תשובה שהנושא הועבר לועדה שתפקידה לבדוק (בפועל בטח תייקו את זה במגרה שעליה כתוב "לא לפתוח לפני שנת 2010"). אתה יכול לאמת את המחיר בבקשה
אני ישראלי
ולא מוכן לצאת פרייר

Lady Spring

New member
גם אני מרוצה מהכללית../images/Emo74.gif

ואין לי תלונות אליהם בכלל. אני עם הסכרת (או שהיא איתי) כבר 24 שנה ומעולם לא היה חסר ציוד, או תרופה או כל דבר אחר שביקשתי. (בעצם רק דבר אחד - מקלונים לבדיקת אצטון בשתן
) אבל חוץ מזה הכל ממש בסדר. תמיד נותנים לי טפסי 17 לשניידר גם אם יש מרפאה דקה מהבית שלי. שירות מצויין
שימשיכו ככה...

לא להשמיץ לגמרי

נכון שלך היה בעיות איתם אבל לפחות במרפאה שלי הם אחלה לאחות יש מעקב על חולה , כל כמה זמן עושים לי בדיקות שיגרתיות , אני מקבל כמה קופסאות לחודש שאני צריך ובתור חולה כרוני אני מזמין את התרופות המשרד ולמחרת המרשם מוכן. אצלנו רופאת הסוכרת מגיעה פעם בחודש למרפאה כך שאני לא צריך לנסוע עד סורוקה ומשלם רק 12ש"ח לקופסא כך שמבחינתי הם בסדר

למעלה