תלאות היום

תלאות היום ../images/Emo163.gif

הייתי אמורה לראות רופא מומחה באסף הרופא, אך מכיוון שהצבא מתעקש לנוירולוג צבאי שלו (לא הגעתי להפניה של אסף הרופא) מה שאני כן יכולה להגיד הוא שהיה נורא! דבר ראשון, מדובר ברופא מאוד מאוד צעיר (סה"כ קצין), דבר שני בפעם הראשונה שהלכתי למומחה באסף הרופא הוא רשם לי מינון מסויים כאשר השאיפה היא להגיע עד 50 מ"ג בשל העובדה שהמחלה אצלי יחסית בשלב לא חמור או קשה. היום הייתה אמורה להיות לי את הביקורת אך הרופא הצבאי ביטל זאת ופשוט החליט לשנות לי את המינון ל-200! אמרתי לו שאני רק ב-25 ואני כבר מרגישה מצויין והטיקים כמעט חלפו לחלוטין אז בשביל מה להעלות לי למינון כ"כ גבוה?? הוא ענה לי את התשובה הבאה: "כי זה מקובל"...(לא מקובל לקחת פחות מ-100 מ"ג) אוף איזה תסכול... הוא כל פעם רשם מינון ואז שינה את ההחלטה שלו 100 לא 150 לא 200.. ואז הראה לי במחשב שלו כביכול כהוכחה לצדקת טענתו שיש להעלות ל-200.. תראו, בעיקרון הוא צודק לגבי המינון המקובל אבל לא כל מינון מתאים לכל אחד ואני לא רואה שום סיבה להעלות מעבר ל-50 עד 200 כשכבר עכשיו במינון של 25 מ"ג פעם בבוקר אני מרגישה מצויין אולי אני פשוט אחכה אחרי השחרור ואפנה לנוירולוג יותר בכיר (ולבינתיים אמשיך ואגיע רק עד ה-50)

mori17

New member
איפה כתוב?

אני מטופלת אצל נורולוג אזרחי גרוע מאוד! נורולוג בשקל! ביקשתי הפנייה לנורולוג צבאי...הרופא היחידה שלי שבכלל מתמחה בגריטריה הוציא לי ת'נשמה עד שהביא לי הפנייה לנורולוג צבאי מורי

אני האמת

לא נמצאת בכלל במעקב מאז שאני בצבא, כי הניורולוג בבסיס שלי לא מכירה אותי ואני לא חושבת שהניורולוגית שלי(הדסה גולדברג) עובדת עם הצבא.. אז ויתרתי.. אבל מהרופא יחידה קיבלתי הפנייה לרופא מומחה אחרי שביקשתי להוציא מרשם... בלי בעיות..

nigger22

New member
מניסיון אני אגיד לך ככה...

בד"כ רופאים לא הולכים נגד ההפנייה של נוירולוג אזרחי אם הראת לו המלצת נוירולוג אזרחי והוא החליט לשנות אותה תבקשי דיעה של נוירולוג נוסף! אין סיבה סתם להעלות את המינון כי להעלות קל מלהוריד, תשאלי את הנוירולג האזרחי שלך מה דעתו ואל תוותרי רק כי קצין אמר לך, בד"כ הנוירולוגים הצבאיים הם רופאים גם באזרחות שהם ימליצו על המינון ולא רופא יחידה ללא התמחות!. בהצלחה..

מאכזב כמו תמיד

כן, זה הטיפול הרפואי בצבא. הוא לא מצא את הדף הנכון בספר. אני תומך בך. תדרשי הפניה למומחה אזרחי. קיבלת התאמה ל-7 שעות שינה בלילה?

שירי281

New member
בושה

הרופאים הצבאיים לא יודעים מימינם ומשמאלם. גם עד שתקבל הפנייה לאזרחי יעבור זמן רב. האם את יכולה להרשות לעצמך רופא פרטי?? אל תעלי את המינון כך סתם ל200 , נשמע לי ממש מוגזם, במיוחד כשאת מרגישה טוב. כ"כ מרגיז!!!

nigger22

New member
היא יכולה!

אומרים לרופא יחידה הרופא XXX הוא הנוירולוג שלי ואני צריכה להגיע למעקב ומקבלים הפנייה את ההמלצות שלו מאשר נוירולוג צבאי (כמו שכתבתי לרוב הם הולכים עם המלצות הרופא האזרחי או קרוב) בכל מקרה לא יעלו ת'מינון ב175 מ"ג. שבת שלום...

nigger22

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

כשיש לי תשובה אני שמח לעזור במיוחד בנושא שהידע נרכש בסבל ותלאות...

למעלה