תכתובת על אלהים

מאמין

New member
תכתובת על אלהים

מכתב לגב` ליה לוין בתגובה למכתבה ``מכתב לאלהים`` 8/6/2001 016:40 מאת: מאמין אלהים, שהוא אהבה, אינו כופה עצמו על איש. שאינו משתדל השתדלות כנה ומתמדת לדבוק בערכים - לא לשנוא, לא לשקר, לא לנאוף, לא לרדוף בצע - גירש את אלהים מעל פניו ונשאר בלעדיו; התוצאה - פורענות, שואה, חורבן. תינוק, שהוריו נחושים בדעתם לקדשו לאלהים, ללמדו לא לשנוא, לא לשקר, לא לנאוף, לא לרדוף בצע - לעולם לא ייפגע פגיעה שהיא. ההפך הגמור תינוק, שהוריו חפצים לראותו ``מצליחן`` - ערמומי, נהנתן, נצלן. אלהים אינו מעניש. אדם, שהוענק לו חופש בחירה, מעניש עצמו ואת רעהו, בגרשם אלהים מעל פניהם. אילו היו בסדום עשרה צדיקים, לא היתה נחרבת. נינווה, שיושביה חזרו בתשובה השלמה, ניצלה. בכבוד רב, מאמין ------------------------------------------------------------ שלום מאמין 8/6/2001 16:34 מאת: ליה רק כדי לוודא שאני מבינה נכון - אתה טוען שהילדים שמתו בפיגוע מתו בגלל שהם לא היו ``טהורים מספיק``? ליה ---------------------------------------------------------------------- שלום ליה 8/6/2001 18:2 מאת: מאמין כשאלהים מגורש ובני אדם, בתוקף רצונם המפורש, מנהלים את ענייניהם ללא אלהים, שהוא אהבה התוצאות מדברות בעד עצמן. בברכת אלהים: מאמין ----------------------------------------------------------------------- מאמין יקר 8/6/2001 18:40 מאת:ליה לשמחתנו, אנו חיים במדינה חופשית, וכמובן שאני מאוד שמחה לשמוע דעות שונות משלי. אך נבצר מבינתי להבין את כוונתך, האם מדבריך אני יכולה להסיק שהוריה של התינוקת שלהבת פס זכרונה לברכה שנרצחה לפני חודשים מספר לא היו מאמינים מספיק? האם אני יכולה להסיק שרבנים שנרצחו בשואת אירופה לא היו רבנים כשרים? אשמח לקבל את תגובתך, בברכת שבת שלום וגישור על פערים, ליה ------------------------------------------------------------ גברת ליה יקרה 8/6/2001 19:9 מאת: מאמין גברת ליה יקרה, אם חפצך להבין כוונתי השתדלי השתדלות כנה ומתמדת לא לשנוא, לא לשקר, לא לנאוף, לא לרדוף בצע והיא תתבהר לך. באיחולי הצלחה: מאמין -------------------------------------------------------------- תודה על התגובה המהירה 8/6/2001 19:18 מאת: ליה אני חייבת לומר שכך אני חיה את חיי זה 22 שנה, אך הרבה דברים נותרים ללא מענה עבורי. שתהיה לך שבת שלום ושלא נדע עוד צער, ליה. ------------------------------------------------------------ לגב` ליה שלום רב 8/6/2001 19:42 מאת: מאמין לגב` ליה שלום רב, אם תחפשי מענה - תמצאי. בברכת אלהים: מאמין

אבו-דני

New member
מאמין, דיברתי עם אלוהים עתה

מאמין יקר.. דיברתי עם אלוהים הוא כועס שאתם מטריחים אותו לשווא... הוא עסוק כרגע בהכנת חמור צחור משלג... שלך בכיף אלוהי אבו...נאחס...

למעלה