יאא...מאגניב...
ה השרוט המקורי New member 28/6/04 #15 היה נחמד..... פעם הבאה צריך לארגן איזה משהו, שלא סתם נשב, ומישהו שרוט יצלם אותנו.. ומעבר לכך היה נחמד, הכניסה הייתה מדהימה אבל אין על הכדורי שוקולד האלה, רק חבל שמישהו טחן הכל כמעט לבד..... מי שלא בא...... (תשלימו לבד)
היה נחמד..... פעם הבאה צריך לארגן איזה משהו, שלא סתם נשב, ומישהו שרוט יצלם אותנו.. ומעבר לכך היה נחמד, הכניסה הייתה מדהימה אבל אין על הכדורי שוקולד האלה, רק חבל שמישהו טחן הכל כמעט לבד..... מי שלא בא...... (תשלימו לבד)
S shiroosh999 New member 28/6/04 #18 היה משעמם בטירוף..... לא עשינו כלום, ישבנו דיברנו, וגמזה בקושי.... וכולם הלכו הבייתה אחרי שעה... בעיקרון, מפגשים של פורומים אחרים הרבה יותר מעניינים לפי מה שהבנתי, אבל זה הרוב באשמתנו, כי לא תכננו כלום....
היה משעמם בטירוף..... לא עשינו כלום, ישבנו דיברנו, וגמזה בקושי.... וכולם הלכו הבייתה אחרי שעה... בעיקרון, מפגשים של פורומים אחרים הרבה יותר מעניינים לפי מה שהבנתי, אבל זה הרוב באשמתנו, כי לא תכננו כלום....
G Gumy Gum New member 28/6/04 #21 טוב לא נורא... לפחות ראיתמ אחד את השני (שלא כמוני..) אני מקווה שמפגש הפורומ הבא יהיה בקרוב! כי אני רוצה להכיר את כולמ...........
טוב לא נורא... לפחות ראיתמ אחד את השני (שלא כמוני..) אני מקווה שמפגש הפורומ הבא יהיה בקרוב! כי אני רוצה להכיר את כולמ...........
S SavageGirl1 New member 28/6/04 #19 חחח כמה דברים... אחרי שראיתי את התמונות: 1. אמיר- למה לעשות אצבע משולשת? 2. למה חצי מהבנות הסתירו ת'פנים בתמונות? 3. שירן למדה בבגין? (שירן שלא היתה במפגש פורום הראשון) 4. יעל ויערה הן אחיות? חיחיח זהו..
חחח כמה דברים... אחרי שראיתי את התמונות: 1. אמיר- למה לעשות אצבע משולשת? 2. למה חצי מהבנות הסתירו ת'פנים בתמונות? 3. שירן למדה בבגין? (שירן שלא היתה במפגש פורום הראשון) 4. יעל ויערה הן אחיות? חיחיח זהו..
S shiroosh999 New member 28/6/04 #20 יש לי תשובה על שתי שאלות.... רוב הבנות הסתירו את הפנים אולי כי הן לא רצו שיצלמו אותם.. אבלהיה שם איזה שרוט שהתעקש על זה..... וצילם את כולן, עם או בלי פנים. ויעל ויערה אחיות....
יש לי תשובה על שתי שאלות.... רוב הבנות הסתירו את הפנים אולי כי הן לא רצו שיצלמו אותם.. אבלהיה שם איזה שרוט שהתעקש על זה..... וצילם את כולן, עם או בלי פנים. ויעל ויערה אחיות....
S spake New member 28/6/04 #26 היה מעניין מאוד......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................