תכשירים טבעיים

אנייס

New member
תכשירים טבעיים

שלום לכולם, הבן שלי בגיל שנה וארבעה חודשים ומראש השנה לא עברו שבועיים בלי מחלות קודם כל שלשולים,הקעות למשך חודש ימים, אחר כך ברונכיט, אחר כך דיסנטריה,וירוס חום, עוד פעם שלשולים, ושלא נדבר על דלקות עניים פה ושם, בקיצור כל וירוס שמסתובב זה בשבילו, אני רוצה לדעת אם קיימים תכשירים טבעיים שיעזרו לו להתגבר על כל המחלות האלו, תכשירים שאתם יודעים מניסיון שזה עובד, הרופאה שלו אמרה לי שזה לא יזיק. תודה על העזרה. אני מחכה לתשובתכם. אנייס

מסכן..../images/Emo4.gif

אנייס שלום, ראשית חשוב לחזק לו את מערכת החיסון - דבר ראשון שהייתי ממליצה אם זה בגדר האפשרי - השאירי אותו שבוע - 10 ימים בבית ( בגן תמיד נדבקים..). תני לו לאכול הרבה מרק עוף עם ירקות כתומים וירוקים וגריסי פנינה . לנסות ולהפחית מוצרים כמו קמח לבן וסוכר לבן שידועים כאלרגנים ומחלישים את מע´ החיסון. לגבי תוספי מזון חשוב מאוד להוסיף לאוכל אסידופוליס ( לסולגר יש אבקה מיוחדת לילדים) כמו כן הייתי מוסיפה לו ויטמין C ואסטרגלוס וכן אכינציאה וציפורני חתול המחזקים את מע´ החיסון כמו כן כדאי לעשות לו מאסז´ עם שמנים אתריים לוונדר , לימון , גרניום , רוונסארה ( טיפה אחת על 30 מ"ל שמן נשא) - לעסות היטב את אזור השכמות, והראות, כפות ידיים ורגליים. הרבה בריאות

odeia

New member
יעל, מה הוא השמן: רוונסארה, פעם

ראשונה שנתקלת בשם שלו. האם יש לו שם נוסף? למה הוא מיועד?

RAVENSARA

אני לא מכירה שם נוסף לשמן זה . שמן הדומה בתכונותיו לשמן עץ התה - קוטל את כל סוגי הזיהומים, מגביר את עמידות מע´ החיסון, לתשישות שלאחר מחלה עוזר בהסתגלות למצבי לחץ. השמן מופק מענפים צעירים של הרוונסרה ומוצאו מדגסקר.

odeia

New member
תודה על התשובה, האם גם הוא מותר

לשימוש לכל אחד? האם הוא מחייב שמן נשא או לא? איפה אפשר למצוא עליו פרטים? אני משתמשת בשמנים ועד היום לא נתקלתי בשמן זה, האם הוא נדיר? יקר? מה עוד את יכולה לספר לי על השמן, אם לא אכפת לך. ותודה על העזרה

odeia

אני קונה את השמן אצל שלוס 6882040-03 הוא עולה בסביבות ה 25 ש"ח. ועד כמה שאני יודעת הוא לא נדיר ואני משתמשת בו הרבה כשמטופלים שלי סולדים מהריח של שמן עץ התה או כשאני רוצה תחליף מעודן שלו ( וכמובן על היתרונות שכבר ציינתי בהודעה הקודמת).

אנייס

New member
תשובה ליעל

יעל תודה רבה על תשובתך המהירה. קודם כל אני לא יכולה להשאיר אותו עוד שבוע בבית, בזמן אחרון אני חסרתי המון מהעבודה, אבל אני רוצה לעשות מה שאמרת לי ויש לי כמה שאלות. מה זה גריסי פנינה, איפה קונים ומה התפקיד שלהם? לגבי חיזוק מע´ החיסון המליצו לי על תכשיר שנקרא PREVANCE 5 האם את מכירה? לגבי המאסז´, כמה פעמים אני צריכה לעשות לו ביום ומה האבדל בין כל השמנים האלה? תודה מראש יום נעים אנייס

גריסי פנינה

היי , גריסי פנינה הנם השעורה לאחר תהליך הורדת הקליפה החיצונית והם עשירים בחלבון ומינראלים ולכן מחזקים מע´ חיסון. את התכשיר אינני מכירה אך אם תרשמי את מרכיביו אולי אוכל להחוות דיעה. לגבי המאסז´ באופן עקרוני אני ממליצה לעבור סדנא או קורס למושג כללי בטיפול בשמנים. ככלל מטפלים בילד פעמיים בשבוע אחרי מקלחת ( על השמנים להשאר על הגוף לילה)חשוב מאוד לשתות הרבה אחרי הטיפול. לגבי השמנים לכל שמן יש תפקודים ספציפיים המכנה המשותף של כולם הוא שהם מחזקים את מע´ החיסון. הרבה בריאות יעל

צריך בירור

לפי סימפטומים שכתבת אני יכול לשאר שלבן שלך יש אלרגיה או ירידה של מע´ חיסון מאוד חזקה. תתקשרי אלי ונוכל למצוא פטרון.טל:025002297

למעלה