תכשיטי זהב בלבד

וונילה31

New member
תכשיטי זהב בלבד

היי.. אני חדשה פה, קוראת סמויה מזה מספר חודשים.... (לא ידעתי לאן לשרשר.. פתחתי הודעה חדשה, אם יש מקום לשרשר את הודעתי אני העבירי.. סליחה מראש למנהלת הפורום.. ) רוצה לשתף איתכן, יש לי נטיה לקנות תכשיטים אמיתיים, או "בכלל לא" ללכת עם . לאחרונה ניסיתי לשבור זאת, ולפני כשבועיים קניתי "בכוח" ממגנוליה 2 טבעות.. מיותר לציין שניגשתי להחליף אותן לפחות פעמיים.. כל אחת בתורה לא נראתה לי.. כלומר החלפתי סהכ 4 טבעות, כך שלבסוף נותרתי עם טבעת אחת, ובמקום טבעת נוספת, בחרתי בשרשרת.. בקיצור, גם עכשיו אני מרגישה שאני לא מתחברת אליהן ורוצה להחזיר אותן..כי זה נראה לי קיטשי מדי, זול מדי, לא יודעת... לא התאפקתי, ובאותו שבוע רכשתי עגילי זהב מדהימות (עגילי חוט ארוכות) ושעון יקר.. (משוויץ) סהכ נזק הקניה עלה על 3000 שח.... פשוט לא יכולתי עם הקיטשיות של גראס , מגנוליה, ... והייתי חייבת כבר תכשיטים לאחר שאיבדתי את העגילים שלי.. ושעון הייתי צריכה הרבה זמן לאחר חיפושים רבים .. ועכשיו עברתי בחנות תכשיטים "מילר", והתעלפתי מהטבעת עם האבן הגדולה והשקפקפה בצבע אמבר.. ואני כל הזמן חושבת עליה, ורוצה גם לרכוש שרשרת מזהב לבן.. גם לכן זה קורה? יש לכן טעם יקר מדי? או אובססיביות לדבר האמיתי? ואני לא משתכרת הרבה.. דווקא פחות משכר מינימום..

אוי, מוכר כל כך מקרוב

אני מאלה שייכנסו לחנות, יצביעו על תכשיט והמוכרת תצהל לעברה "זה? אלה יהלומים שהביאו במיוחד מהקוטב הצפוני עם זהב איטלקי 24 קאראט בשיבוץ פנינים טבעיות. עכשיו אני אעשה לך מחיר, חמודה! 65 אלף ש"ח! זה בחינם, תאמיני לי". אז מתרגלים. בעגילים ובשרשראות כבר למדתי לוותר על הזהב, בטבעות - לא. אז אני קונה רק לפעמים, אפילו לא בכל יום הולדת, ולא בכל מקום. מן הסתם אין לי מה לחפש בד"כ ברשתות כמו מגנוליה שהעיצובים שלהם מאוד נפוצים, אלא אצל מעצבים פחות מוכרים שעוד מצליחים לרגש ולהפתיע.

וונילה31

New member
במקרה נתקלתי עכשיו בבלוג שלך

על השעון המעלף alfex... בדיוק מהחברה הזאת קניתי את השעון..זה שעון משוויץ נכון? גם לי עלה סכום דומה (קצת יותר יקר..) ממש ככה... בלוג מקסים יש לך , יצא לי להכנס אליו מספר פעמים ..

תודה ../images/Emo9.gif

השעון הזה מהמם, מהמם שאין מילים בכלל (את צודקת, המותג שוויצרי). לא יאומן שהיא לא קנתה עבורי אלא לאחותי...

למעלה