תכשיטים לחתונה

תכשיטים לחתונה

שלום, נעים מאוד
אני מאחד הפורומים השכנים ----> אז אני מחפשת המלצות לתכשיטים לחתונה (שלי!) שתיערך ממש בקרוב... השמלה היא סטרפלס, כך שיש מקום לשרשרת יפה וכמובן עגילים. הסגנון שלי עדין, ולכן אני מהרהרת בכיוון של קריסטלים? זהב? זהב לבן? לא כ"כ חובבת פנינים (יש גם נשים כאלו
). אשמח לטיפים, כתובות ו/או לינקים. תודה רבה!!!

Fun Fair

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון (גם אני בענייני תכשיטים לחתונה וגם אני נחרדת מפנינים
). מה הסגנון שלך ביומיום? את עונדת תכשיטים? אם את לא רגילה לענוד תכשיטים (כמוני), תכשיטים דומיננטיים מדי עשויים להציק לך, מה גם ולדעתי, זה בזבוז כסף לרכוש טכשיטי זהב בהרבה כסף שסביר להניח שלא אלך איתם שוב בעתיד... מה סגנון האיפור שלך? אצלי, למשל, יש צבע דומיננטי יחסית משולב בשמלה ואיפור העיניים יהיה מעושן ודומיננטי, לכן אני לא יכולה לענוד תכשיטי זהב צהוב (יותר מדי צבעים...). לגבי השיער- האם את מתכוונת לענות קשת? כי במקרה כזה הייתי ממליצה על עגילים קטנים, צמודים לאזניים ופשוטים ושרשרת יותר דומיננטית. באופן אישי, אני לא אוהבת ש"מעמיסים": גם עגילים בולטים, גם שרשרת, גם צמיד....אז האג'נדה שלי היא- או עגילים צמודים ופשוטים ושרשרת דומיננטית או עגילים "עשירים" וארוכים ושרשרת עדינה מאוד (אם בכלל). הייתי השבוע בקניון ושמתי לב שלמגנוליה יש קולקציה חדשה משולבת סברובסקי. יש שם דברים מעודנים יותר ופחות ועל אף שלא חשבתי שאמצא שם משהו, מצאתי שם שרשרת סופר פשוטה, אבל עם תליון משובץ בקריסטלים שקופים שהוא מאוד יפה ומושך את העין. בשילוב עם עגילים שקניתי וטרם הספקתי לענוד (מן חישוק קטן משובץ בקריסטלים), נראה לי שזה יהיה מצויין
אופציה נוספת- שלומית אופיר מעצבת תשיטים מקסימים ועדינים. הבונוס המשמעותי (מעבר לזה שהיא מקסימה) הוא, שאם את לא מוצאת בדיוק מה שאת רוצה, היא "עובדת" איתך ויכולה ליצור איתך משהו ייחודי. דברים טובים נשמעים בין הכלות גם על אפרת קסוטו. לטעמי- יקר ללא הצדקה, אבל זו אני

מזל טוב../images/Emo141.gif

מציעה להציץ בחנויות של סברובסקי (קניון רמת אביב, שהוא הסניף שאני יותר אוהבת, או ארנה), לפעמים יש להם הברקות. לה. שטרן יצאה עכשיו קולקציה חדשה של "תכשיטי קסם" עם שרשראות קטנות ועדינות ועגילים עדינים ומוצלחים, בזהב צהוב או לבן. המחירים כצפוי גבוהים, אבל אישית מאוד אהבתי את הקולקציה. ומעבר לזה המנהלת סיכמה את הכל בצורה נפלאה.

את גם פה?!?

איזה מצחיק סתם נכנסתי בשביל לעזור לחברה עם המכירה שלה וראיתי אותך גם פה... לצערי, לא יכולה לעזור בזה.. אני השאלתי מחברה של אמא שלי שרשרת...

ידי הארוכה מגיעה לכל מקום...../images/Emo8.gif

תודה על הטיפים- אלך לבדוק לנעלולה: תרגמי לי " מחירים של ה. שטרן" לעברית: עגילים? שרשרת? על כמה מאות שקלים אנחנו מדברות כאן? או אלפי?

Fun Fair

New member
הלוואי.... זוג העגילים שאני חושקת בו

מתהדר בתווית מחיר של 17,000 ש"ח.
לראות ולמות.

אני דיברתי על הקולקציה הזולה-יחסית שלהם

שנקראת "אוסף התכשיטים שלי" (שם מקורי, את חייבת להודות
). המחירים עוד נסבלים, יחסית לה. שטרן.

האמת שאמא קנתה שם לאחותי שעון ב-1,300 ש"ח

ובמפתיע הוא לא היה עשוי מהנייר של החשבוניות. לא האמנתי שיש שם גם דברים במחירים כאלה, אבל הם כנראה מיעוט שבמיעוט

Ggirl1

New member
אבל אני לא רואה שבסוף הוספת את המודעה

המודעה על המכירה שבגללה נכנסת לפה..

רשמתי אבל מחקו אותי ../images/Emo13.gif

המנהלת אמרה לי שאסור לפרסם, אלא רק בימי חמישי במסגרת איזה שהוא שרשור. תודה

Fun Fair

New member
זה נשמע ממש רע ככה../images/Emo6.gif

ואני אסביר: הפרסום בפורום אסור, א ב ל ! מדי יום חמישי אני מעלה בפורום השכן שרשור שופינג ומכירות. בשרשור הזה אני משתדלת לרכז את כל הסיילים והמכירות הביתיות שאני שומעת עליהם (או שמעדכנים אותי לגביהם) ושם, כל אחת מוזמנת להוסיף את המכירות או הסיילים שבהיא מכירה. הרעיון הוא לחלוק מידע: כמה שיותר הנחות ומכירות, כמה שיותר לקוחות מרוצות

למעלה