מזל טוב ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
הגעת למקום הנכון (גם אני בענייני תכשיטים לחתונה וגם אני נחרדת מפנינים
). מה הסגנון שלך ביומיום? את עונדת תכשיטים? אם את לא רגילה לענוד תכשיטים (כמוני), תכשיטים דומיננטיים מדי עשויים להציק לך, מה גם ולדעתי, זה בזבוז כסף לרכוש טכשיטי זהב בהרבה כסף שסביר להניח שלא אלך איתם שוב בעתיד... מה סגנון האיפור שלך? אצלי, למשל, יש צבע דומיננטי יחסית משולב בשמלה ואיפור העיניים יהיה מעושן ודומיננטי, לכן אני לא יכולה לענוד תכשיטי זהב צהוב (יותר מדי צבעים...). לגבי השיער- האם את מתכוונת לענות קשת? כי במקרה כזה הייתי ממליצה על עגילים קטנים, צמודים לאזניים ופשוטים ושרשרת יותר דומיננטית. באופן אישי, אני לא אוהבת ש"מעמיסים": גם עגילים בולטים, גם שרשרת, גם צמיד....אז האג'נדה שלי היא- או עגילים צמודים ופשוטים ושרשרת דומיננטית או עגילים "עשירים" וארוכים ושרשרת עדינה מאוד (אם בכלל). הייתי השבוע בקניון ושמתי לב שלמגנוליה יש קולקציה חדשה משולבת סברובסקי. יש שם דברים מעודנים יותר ופחות ועל אף שלא חשבתי שאמצא שם משהו, מצאתי שם שרשרת סופר פשוטה, אבל עם תליון משובץ בקריסטלים שקופים שהוא מאוד יפה ומושך את העין. בשילוב עם עגילים שקניתי וטרם הספקתי לענוד (מן חישוק קטן משובץ בקריסטלים), נראה לי שזה יהיה מצויין
אופציה נוספת- שלומית אופיר מעצבת תשיטים מקסימים ועדינים. הבונוס המשמעותי (מעבר לזה שהיא מקסימה) הוא, שאם את לא מוצאת בדיוק מה שאת רוצה, היא "עובדת" איתך ויכולה ליצור איתך משהו ייחודי. דברים טובים נשמעים בין הכלות גם על אפרת קסוטו. לטעמי- יקר ללא הצדקה, אבל זו אני