תכף צהרים והשקט מת מעייפות. אופו אתם היידה לצאת מהחורים של הגבינה. יום נעים
ט טאKילה New member 11/10/07 #1 תכף צהרים והשקט מת מעייפות. אופו אתם היידה לצאת מהחורים של הגבינה. יום נעים
ק קרוואלה New member 11/10/07 #2 ואני בכלל שונאת גבינה..... סביר להניח שכולם מנצלים את הבקרים הנעימים לפני בוא הגשם... ושקט ליפעמיים זה אחלה <סאמו מתה לקצת שקט> וחוצ מזה אני בכלל בירושלים מאתמול))... ב'מת צאו מהחורים משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לי.
ואני בכלל שונאת גבינה..... סביר להניח שכולם מנצלים את הבקרים הנעימים לפני בוא הגשם... ושקט ליפעמיים זה אחלה <סאמו מתה לקצת שקט> וחוצ מזה אני בכלל בירושלים מאתמול))... ב'מת צאו מהחורים משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לי.
ט טאKילה New member 11/10/07 #3 בירושלים?????????????? כאילו דה את זוללת ת'עוגת גבינה שהכינה אחתוש? אמה'לההההההההה או אולי מצאו לך כושי בבירתינו? ממממ...........
בירושלים?????????????? כאילו דה את זוללת ת'עוגת גבינה שהכינה אחתוש? אמה'לההההההההה או אולי מצאו לך כושי בבירתינו? ממממ...........
א אני ליאור New member 11/10/07 #4 ואני נולדתי בירושלים שערי צדק וגם גרתי ילדות מופלאה היתה לי בירושלים גמנסיה רחביה והיה אויר צלול שם עד שעברנו לתל אביב ה..... לא נעים לומר מה
ואני נולדתי בירושלים שערי צדק וגם גרתי ילדות מופלאה היתה לי בירושלים גמנסיה רחביה והיה אויר צלול שם עד שעברנו לתל אביב ה..... לא נעים לומר מה
א אחת שאוהבת2 New member 12/10/07 #5 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עכשיו אני מבינה למה בכניסה לעיר הכריזו כוננות גבוהה? אופו את?
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עכשיו אני מבינה למה בכניסה לעיר הכריזו כוננות גבוהה? אופו את?