אפיקומן תפוז
New member
תכף זה מתחיל ../images/Emo2.gif
אני רק אזכיר לכם את החוקים- אני אפרסם כאן חידה מדי יום, הפתרון שלה נמצא באחד הפורומים/צ'אטים/כל מיני דברים תפוזיים. איך אתם אמורים לדעת שזוהי התשובה הנכונה? בעקרון אם זו הודעה באחד הפורומים הכינוי הזה יופיע איתה [וביחד עם התמונה האפיקומנית שלנו
]. אם זה בכל דרך אחרת, אתם פשוט תראו את התמונה של האפיקומן, בצורה שגולשים לא יוכלו לחקותה. אם היום לא הצלחתם לפתור- ניחא. תמיד יש לכם את החידה של מחר, וכך עד סוף השבוע.. - אז אל תתייאשו. בכל יום, במקרה וגיליתם את התשובה, אתם יכולים [אלא אם כן לא תרצו?] לשלוח מסר למשתמש הזה, ולהגיד בדיוק היכן מצאתם את האפיקומן. אם זה באחד הפורומים, אמרו לנו את מספרו, ואפילו קישור לא יכול להזיק
אם זה במקום אחר/לא בצורת הודעה- פשוט תתארו איפה ראיתם. אל תשכחו- אתם יכולים לספר לכולם איפה האפיקומן נמצא, אבל פרס מקבל רק אדם אחד, והוא האדם שביום שבת יתברר כזה ששלח הכי הרבה מסרים. אז המשחק יתחיל עוד מעט, בהצלחה לכולכם ואל תשכחו לשלוח! חג שמח
אני רק אזכיר לכם את החוקים- אני אפרסם כאן חידה מדי יום, הפתרון שלה נמצא באחד הפורומים/צ'אטים/כל מיני דברים תפוזיים. איך אתם אמורים לדעת שזוהי התשובה הנכונה? בעקרון אם זו הודעה באחד הפורומים הכינוי הזה יופיע איתה [וביחד עם התמונה האפיקומנית שלנו