תכנ"ש

moruush

New member
../images/Emo90.gifsoooo far

ראשון קמתי מוקדם בגלל שמשפצים אצלינו (גם אצל הדו) אז קודחים לי במוח בעיקרון רק אכלתי, והייתי על המחשב ובמיטה, אני חולה
שני לקום מוקדם ב17:15 קלאסי 19:00 שיעור בג'אז - אחרון עם המורה לפני הגנרליות
שלישי בטח קניון או סרט בבוקר עם חברה או משהו ב21:15 סטודיו
רביעי לא ידוע אחה"צ קלאסי ואח"כ גנרליות
חמישי ביה"ס :-O הופעה בג'אז, בפרימיירה של הלהקות היצוגיות

הקלה ועומס. ../images/Emo13.gif

היום
קמתי בבוקר עם הבחור, נפטרתי מהפסיכומטרי, ישנתי טיפה בלי יותר מידי הצלחה. ב22:30 אנחנו זזים לכיוון הבארסה בראשון לחגוג, הוא ועוד 2 חברות שלי.
שני
לקום מוקדםמוקדם, נפרדת מהבחור, חוזרת לישון. חייבת להשלים שעות שינה. ב14:30 תור לרופאת שיניים, אני אמורה לעשות סתימה. שלישי
מתישהוא בצהריים פגישת ייעוץ והכוונה בתיכון ת"א. רביעי
וואלה לא יודעת. נראה לי שנבקר את חן ונבדוק מה עם העבודות. חמישי
רחוק לי. אין תוכניות לבינתיים. ..והחיוך עדיין לא ירד מהשפתיים.

AnGeL DoLlY

New member
איזה יווום

היום- השכמתי קום ב7 וחצי בבוקר, אחרי שעה כבר הייתי על קו 55 לתחנת רכבת מרכז עם עוד 3 חברות למפגש ביוטופ האחרון. ישבנו בגן ממול שעה-שעה וחצי, עוד חברה הגיעה, כשנגמר הלכנו לעזריאלי וישבנו בקפה הילל על ארוחת בוקר. היה כל כ--ך עמוס]: שונאת שכל עם ישראל בעזריאלי זה עושה סחרחורת. אחרכך הלכנו ברגל לספריית בית אריאלה לחפש עוד חומר, היה ממש נחמד כל הסיפור לקח לנו את כל היום לפני חצי שעה הגעתי הביתה. היה ממצה:) מחר- שוב אצל יסמין בתקווה לסיים עם זה וממנה ישר לחזרה עם הלהקה [ולבקש מלשה דפים למערכון!!!!! אני חייבת לשחק השנה] משלישי ומעלה אני רק מקווה: בעיקר לסיים את הביוטופ ואת הפרוג'קט באנגלית להתקדם ב'צלה של הרוח' לקנות הארי ולחזור על מתמטיקה

../images/Emo41.gif

ראשון-בבוקר הסעתי את אחשלי לביצפר, אחכ בערב עבודה שני-בערב עבודה שלישי-בערב עבודה רבעי-בבוקר בלשכה להכוונת חיילים משוחררים ואחכ בלשכת גיוס עד הצהריים ובערב עבודה. חמישי-בערב עבודה. יחי הגיוון
.

../images/Emo6.gif

אני הרי מתיחלה ללמוד בפברואר ואני מנסה להשיג מלגה [לא שיש ממש עילה לטענתם..אבל מנסים בכ"ז...] ללימודים-ולכן ישלי ביום רבעי פגישה איתם
ואחכ אני הולכת לעבוד בלשכה...את לא מבינה איך אני מחכה לזה
ג'יזס אני כה מורעלת על הלשכה שזה מחליא
.. התגעגעתי לצרוח על מלשבים חצופים ועל משתמטים שיושבים 3 דקות בתור ואומרים "אני לא מחכה-שימי אותי ראשון" ואז אני עונה בנונשלנטיות שמרתיחה אותו "אנחנו חיכנו לך-עכשיו אתה תחכה" יואו יואו שיגיע כבר רבעי

../images/Emo3.gif זה חדש לך?

רציתי וביקשתי אבל בלשכה אין תקן לאנשי קבע [רק קצינים]...יכלתי להשאר כקבע בבקום-אבל לא רציתי כי הקטע שרציתי להשאר בלשכה עצמה. אז..השתחררתי
הגשתי בקשה להתנדבות למילואים-אבל שוב, היחידה שלי היא יחידה ללא מילואים [פרט למאבחנות הפסיכוטכניות].....ויש כמה ימים של איזה משו בלשכה ויש ממש לחץ והכל-כאילו-מש ממש חריג..והמפקדת שלי היתה בדיון אצל מפקד לשכת הגיוס כדי לזמן אותי למילואים-ופשוט גורמים גבוהים יותר לא אישרו את זה-בגלל הכסף. כאילו-זה כולה פאקינג 150 שקל ביום-על מה הקמצנות? זה לא שאני באה לחודש, בדיוק 4 פעמים בחודש... קיצר לא אישרו..אבל כי אני נחמדה [וגם מתגעגעת רצח ללשכה ולאנשים] החלטתי שברבעי הזה אני נחלצת לעזרת חבריי
[חפרתי] יואו. תמיד אחרי שאני קוראת הודעות שלך ומגיעה לחתימה-אני חיבת לשמוע אריק ברמן

Bitch47Percents

New member
האמת..../images/Emo8.gif

אע הבנתי כל הצבא האמיתי הזה נורא מסובך אני כלכך לא מבינה בדברים האלה של תקנים וקצינים וכסף ודיונים.. אני עושה כלום כל היום ובחיים לא הייתי בבסיס יותר מ3 שעות. הזוי. לא שמעתי אותי כלכך הרבה זמן. אני עכשיו בקטע של מלכת הפלקט
[אבל השיר מהחתימה הוא.. אהוב עליי מאוד.]

ביצ'../images/Emo9.gif

כע. גמני לא ממש מבינה בזה
נו-זה טוב..וככה המליונים [של אגורות] זורמים לחשבון...מכפת לך-כסף קל..:] כן שמתי לב. האמת לא ממש מכירה את מלכת הפלקט-אבל תקשיבי ל"קולומביה" יש להם שירים ממש יפהם..[אם באלך יכולה לשלוח שירים שלהם במסנג'ר
] יש לאריק אחלה שירים

הומפה לומפה

ראשון- ישנתי עד מאוחר, קמתי, אכלתי, שירה התקשרה להגיד שיש לה בית ריק ושאני אקפוץ, עליתי לאוטו גילתי שיש פנצ'ר, תפסתי טרמפים אליה (היי זה בקצה השני של הכפר ולמי יש זין ללכת ברגל?) הייתי אצלה רוב היום (באמצע היא הלכה לשיעור פרטי וחזרה) והיה כרגיל כיף. באתי הביתה קראתי קצת ועוד מעט אני אלך לארגן תיק. שני- 9 וחצי אנ אמורה להיות בת"א כבר, הסעה לניצנה, כנס ניצנה, לגייס שינשינים לשנה הבאה ומשם או חזרה הביתה או לקומונה... נראה כבר. שלישי- משמרת ערב (מ-2 בצהריים עד 9) ואם אני אשן בבית אז בבוקר לנסוע לזכרון. רביעי- יום חזרה מחופשת חנוכה של הילדים.. שזה מעייף אבל כייפי כי אני קצת מתגעגעת לילדות שלי. בערב בטח נצא או משהו. חמישי- השכמה בקבוצת שקד. אף פעם לא השכמתי שם, אני מקווה שישי סבבה. ב-2 פנימיה ובערב יפעת באה לישון אצלי בקומונה
אני כל כךךךךךךךךךךךךךךך מתגעגעת לילדה הזאת... איזה כיף. שישי- בבוקר ללוות את יפעת לרכבת ואז לפנימיה. פעילות של לתת לדעתי.. נראה לי אנחנו נוסעים עם הילדים לבית תמחוי. שבת- משמרת בוקר והלוואי שיש ימי חופש ואני אקח בראשון ואז לקפוץ קצת הביתה. זהווווווווווווו

Fragile rose

New member
לה לה

יום ראשון - נפגשתי עם חברים. ישבנו לאכול סופגניות
יום שני - חולה
ואולי אקפוץ בלילה לעבודה לאחל לחייםשלי בהצלחה עם ההפקה שלו יום שלישי - אנסה לשדל את ידיד שלי שיבוא כבר. ויביא את הבחור איתו
וכל השאר לאדעת.

למעלה