תכנ"ש

The Bitter End

New member
באמת אמרת את זה?

או שזה סתם לשם הפאנץ' השנון ואני חסרת משמעות בעיניך?]:

RainbowL

New member
נראה...

ראשון: בבוקר כלום, אולי לקפוץ לאיילון לקחת חולצה מתיקון. ב-4 וחצי קבוצת מיקוד לגביי המים בטעמים, עד שש וחצי (120 שקל בתלושים ווווואו). בערב פעולת שכבה במועדון שני: יומולדת לקורלי
בבוקר להעיר אותה, אולי לקפוץ לאיזה קניון, בשבע וחצי פסטיגל וישר משם למוזס לאכול איתה. שלישי: כלום אאל"ט. בערב לסבא לנר אחרון... רביעי: אולי לקניון לבזבז קצת דמי חנוכה? אלא אם כן יהיה בי"ס. בשש ישיב"צ קבועה חמישי: כנ"ל, לא יודעת אם יש בי"ס או לא...

SuGaRBabe1

New member
you said that you would die for me

ראשון - בטח אני אשן עד הצהריים... מתישהו אני צריכה לקפוץ לקניון לקנות כמה דברים באופיס דיפו, אולי גם כמה דברים בסופר, אולי אני גם אבזבז כסף על שטויות. [ואולי לא] בערב בטח אני אפגש עם חברה... וזהו נראה לי. שני - חוזרים לבסיס.. ווהווווו.. איך לא בא לי :[ עוד לא החלטתי איזה משמרת בא לי לעשות.. נראה לי שיכריחו אותי לעשות בוקר.. לא בא לי על השבוע הזה בכלל אבל! שלישי - אם עשיתי לילה אז לישון. אם לא אז אני במשמרת, ובערב אולי סרט... רביעי - כנ"ל רק בלי הסרט... אה ואיזה אחד מבסיס לידי אמר שהוא יבוא לבקר אותי, מעניין אם הוא יזכור
חמישי - החברה הכי טובה שלי בבסיס משתחררת :[ אני אבכה כלכך הרבה :[[[ שישישבת - יומולדת לחברה בבסיס בשישי, סופ"ש עם הקצין הכי חופר בעולם כולו..... בא לי לבכות כבר מעכשיו :((

THE ronch

New member
ממ- בהנחה שיגמר לי העונש.

יום ראשון- אני מקווה ששרה תבוא אליי בבוקר ונעשה קצת קאצ'ינג אפ. בלילה אם אמא תרשה לי- לצאת לקרוע את העיר יום שני- משמרת בוקר, אחרי זה קפה עם סיון, בלילה לצאת! יום שלישי- משמרת בוקר, אחרי זה לבנג'ו בטח, בלילה לצאת! (בא לי גוצ'ה) יום רביעי- מיכלי, ואז משמרת בוקר יום חמישי- בי"ס, ואז משמרת בוקר יום שישי- בי"ס

Bitch47Percents

New member
הולכת להיות משעמם לגמרי.

ראשון- משרד [הבוסית בחופש- שיעמום] שני- כנ"ל שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- יום חופש! חיסון והבחור חוזר הביתה..
במהלך השבוע- אם יהיה נעים ולא גשום אולי שופינג עם רותם [אני חייבת לעשות את זה ולהפסיק לדבר כבר]

Bitch47Percents

New member
המוני שינויים!

אתמול- הגעתי מאוחר ויצאתי מוקדם מהמשרד, נפגשתי עם הפשפשה בתלאביב, אכלנו המון והסתובבנו עד שלא יכולנו לעמוד על הרגליים. [השלל- 3 בוקסרים צמודים, 2 גופיות סבא, לוח שנה שווה ו2 זוגות גרביים עד הירך] היום- בטח אצא מוקדם מהמשרד, אחה"צ נראה שלישי- חופש! כנראה נוסעת לנהריה [ליד נהריה, לענבלי] רביעי- חופש! חוזרת הביתה, אולי אגרור את אמא לשופינג חמישי- חופש! לקום מאוחר ולראות אותו
[וזה רק 3 מתוך 9 ימי חופש שיש לי לפזר על פני 25 ימי עבודה
]

NoWords

New member
to the moon and back ../images/Emo29.gif

ראשון: חדר כושר, לקרוא ספר, בייסקלי להעביר את היום הזה איכשהו שני: 10:30 משמרת בוקר בקולנוע, אחר הצהריים אולי חדר כושר שלישי: אין משהו מיוחד מדי, יש מצב טוב לשופינג עם אמא. אני חייבת חזיות וג'ינס חדש. רביעי: חדר כושר, 21:20 משמרת ערב בקולנוע, לישון טווווב חמישי: קוסמטיקאית על הבוקר, וכל החברות שלי יוצאות סופשבוע:)

EVE Lights

New member
שבוע רגיל

ראשון אחמ"שית בוקר שני כנ"ל שלישי אחמ"שית ערב רביעי העלאת מבצע שואתית עד הערב ואז עם אביב (אולי קרנפי?) ויש גם יומולדת לקרן, נראה מה קורה עם זה חמישי כרגע כלום ככל הידוע לי

Small talk

New member
כואבת לי האצבע

ראשון - קרובת משפחה שלי והבת שלה באות על הבוקר ליום כיף ואלינה גם באה. שני - ת"א עם אמא שלי אחותי ואלינה (אולי) ואולי סרט בערב אם אותו הרכב רק בלי אמא. שלישי - הדלקת נירות (אחרונה
) משפחתית ענקית. רביעי - אני עובדת (לא יודעת מתי הבטחתי לבוס שנדבר בשלישי אבל אני אשריין בשבילו את היום). חמישי - בית ספר
אחה"צ אני לא עובדת ואני לא עובדת
. בערב אני אמורה ללכת לחתונה אבל אני אראה חברים בבית ספר אז אולי נקבע משהו לחמישי ואני לא אלך לחתונה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לא שמתן לב שנעדרתי בסופשבוע? ../images/Emo4.gif

[כנס מחול בגבעת חביבה של הקטנות...שביזות אבל היה כיף!!!]
היום לפרוק את המזוודה ולהכניס את כל הבגדים לכביסה!!!! להתקשר לצבא לסדר קצת את החדר+את המתנה של החבר ב13:45 שיעור נהיגה כפול אולי להתחיל לתרגם את הקטע שלי לפרוג'קט ב7 ורבע עד רבע ל9 שיעור קלאסי 9 עד 11 להקה עם מורן
שני נוסעת עם אמא בבוקר לתל אביב
אחה"צ לא ידוע בכלל..אולי חזרות לאחת הבגרויות .גאד בערב, נוסעת עם המשפחה לראות את "מכושפת" בסינמה סיטי
שלישי שנה עם החבר
- הוא יבוא לפה אחרי האימון של המרוץ [בתקווה שהבית יהיה ריק מאנשים לא רצויים..] ואני אעשה את מה שהכנתי לו
אחה"צ הופעה של טררם עם המשפחה בערב ישנה אצלו
רביעי קמה אצל החבר
אולי שיעור נהיגה [?] אחה"צ: מ4 וחצי עד 6 שיעור של האפרוחים 7 ורבע עד רבע לל9 קלאסי 9 עד 10 וחצי להקה עם דולי
חמישי לנסות לקבוע מה לעשות בסופשבוע...ולא להצליח
שיעור פוינט בערב
שישי לא ידוע.. בערב ארוחת ערב אצל סבא וסבתא בתל אביב
שבת יום הולדת 17
אבל אני עוד קטנה

Liraz 6q

New member
שלא נדע מצרות

ראשון- סידורים שני-סידורים שלישי- יום כיף עם הבנות רביעי- צה"ל חמישי- צה"ל אלאיסטר ולהקתו.

כלום עוד לא ידוע חוץ מזה ש-

היום בערב אני בנסציונה מחר בערב אני אצל הפסיכית מתישהו1 קפה עם רונצ' מתישהו2 דייט עם שיר מתישהו3 דייט פרודוקטיבי עם גילי, אדם ויערה מתישהו4 פגישת עומר ובשישי יש הצגה וסרט ובשבת ביתקפה על הים לכבוד שחרורו של האח.

Summer moved on

New member
../images/Emo23.gif

ראשון- בבוקר הלכתי למרכז לפתח תמונות, יצאו ממש יפות. סידרתי באלבום ובתיקיות שלי. עוד מעט נוסעת עם אמא לקנות תלבושת אחידה לחורף. אח"כ הליכה. ובערב אולי לקניון. שני- כל היום עם אבא, איפשהו בירושלים. אח"כ מסעדה טובה והביתה. שלישי- 08:00-16:00 עבודה. בערב מופע מחול עם אמא. רביעי- 08:00-16:00 עבודה. אח"כ הליכה וללמוד לתנ"ך. חמישי- בי"ס?!

Mardy Bum

New member
טוב

היום: קמתי ב-10 אחרי 5 שעות שינה לצלילי צרחות מרנינות של האחים שלי (גאדמט, תודה לאל שחוזרים ללמוד ביום חמישי.. עוד כמה בקרים כאלה והייתי מתאבדת), צילמתי קצת ואכלתי הרבה, עודמעט אני אלך עם אמא לצלם את החרא בוידאו ארט שאני דוחה כבר שנייייים. בערב אני הולכת עם אבא לאיזו הרמת כוסית פלצנית (אבל בקטנה, יהיה אוכל טעים) שני: ממ כלום? לערוך את הוידאו, להשלים את כל השיעורים שיש לי מלפני חודשיים ולא עשיתי (וויצ' מינז: 30 תרגילים במתמטיקה ועוד קצת גיאומטריה, אנגלית, עבודה בגיאוגרפיה, להשלים בהיסטוריה, עבודה בפיסול, עבודה מזעזעת ברישום. הצילו).. לסיים את פייט קלאב הכבד הזההה, שכמו מטומטמת לקחתי בתור ספר לבוקריפורט. אולי לישון אצל סבתא (שופינגגג!~) אם אף אחד לא ייקח אותי מהמקום הזה שלישי: בי"ס בבוקר כלום הדלקת נר משעממת כלשהיא רביעי: נאדה חמישי: סופסוף חוזרים לבי"ס!! אני לא באמת כזאת חננה, תלמה זה בי"ס ששווה להתגעגע אליו. ]; ואולי קצת זמן איכות עם החבר ההומו הכי טוב אחר כך/כלום חפרתי

Mardy Bum

New member
עדכון

צילמתי את כל הוידאו, הגעתי הביתה, ומה? אין לנו את הדיסק התקנה של הUSB ככה שהכל הלך לעזאזל. ואני צריכה להגיש את זה ביום שלישי עם עריכה והכל זיןןןןןן

למעלה