אוף, אבל יהיה משעמם השבוע....
ראשון- יום התבטלות מגעיל וחסר פואנטה לבד בבית. כשכבר הגיעו השותפים+חברתה ובת דודתה של הבלונדינית, הם בעיקר השתדלו לעשות הכל כדי לעצבן ולהוציא אותי מדעתי. לא ברור אם מתוך כוונה, או שפשוט קצת קשה לי לסבול את נוכחותם בלי בירה. בלילה ישן אצלנו איזה ידיד מהצפון, שפעם היה בינינו משהו [טעות! טעות חמורה!] ומאז לא מפסיק להטריד אותי.
שני- מ-10 עד 12 הייתי בעמותה, לפגישות עם פסיכולוג ודיאטנית. מגעיל, כרגיל, אבל הם אנשים טובים אז אני סובלת בשקט. אח"כ הסתובבתי לי בסנטר, קינג ג'ורג' ושוק הכרמל בחיפוש אחר מתנת יומולדת לאחי הקטן-המושלם, ולבסוף זה הסתכם בשום דבר בשבילו [כי הייתה פשיטה על דוכן הפלייסטיישן בשוק, נו! זו לא אשמתי!], אבל טבעת מגניבה מ"דיווה" [וזה נדיר] וטי שירט אייטיז-פאנק לבנה גדולה עם ציור של בק, קצת ריבועים שחורים קטנים ו-2 פסים צהובים-זוהרים [מגניבה ביותר, אבל אין סיכוי שהייתי קונה אותה אלמלא המוכר לא הניח לי מאז שנכנסתי לחנות והתעקש למצוא חולצה לטעמי (נו, הוא היה מהסוג התלאביבי המוקפד הזה, ספק-הומו ספק-סתם-מוזר, עם מכנסיים גבוהים ושלייקעס, וטישירט מגניבה, ומשקפי וינטאג' ענקיים מנומרים ומוהיקן. לא יכולתי לאכזב אותו. ;()]- בשבילי. ועכשיו אני בבית, מחכה לשותף שיבוא עם האוכל שהוא גנב מהצבא [ממש יעיל לגור עם חייל!] ויציק לי עוד קצת, לפני שאצא למשמרת בעבודה ב-18:00. בואו בהמוניכן! ^^
שלישי- משמרת בוקר ב-12. וממש אין לי מושג מה אח"כ. אולי אלך ל"נסיך הקטן" כדי לחפש את הספר הרוסי שספתא המליצה עליו ואני לא מוצאת בשום מקום.
רביעי- מ-15:00-17:00 יום רגיל בעמותה, של פסיכולוג וטיפול באומנות, ואז פגישת ביקורת עם הפסיכיאטר כדי לראות איך הכדורים משפיעים עליי. אתן לכן פריווייו קצר- הם לא.
חמישי- משמרת ב-12. ואז בטח נצא לאנשהו. איייי. אני צופה שבוע מתסכל במיוחד.