תכנ"ש!

josie1986

New member
שבוע די מזעזע

ראשון - בבוקר הייתה לי סימולציה (85%
) ואחרי זה נשארו כמה אנשים לתכנן את המפגש סיום. אח"כ נסעתי עם בובי לבדוק איפה עושים את הבחינה ואני עושה במקום מעולה! אח"כ הלכנו לאכול בשניצל'ס ופגשתי את האקס (אחריי שנתיים בערך שלא נפגשנו) - לא נרשמו תקריות מביכות. עכשיו אני בבית וניראה לי שאלך להתקלח ולהתחרדן במיטה. שני - בבוקר אין יותר מדיי תוכניות. לתחקר את הסימולציה וניראה לי שזה מספיק. שלישי - עוד סימולציה, כיף חיים! רביעי - מפגש סיכום של הפסיכומטרי... שמשום מה סינג'רו אותי להיות חלק מזה... הו וול. חמישי - עוד סימולציה (רשמית לפני האחרונה, אבל ניראה לי שאני אדחוף עוד אחת).

TiKi PooH

New member
ה

ראשון- קמנו בתשע וחצי, הוקפצתי לבי"ס, עכשיו אני מנקה קצת את הבית ( כמהשאני אספיק.. באזה שכבר חושך מה זה זה.), בערב אני מקווה שאבא יחזור מספיק מוקדם בשביל לקפוץ לסופר שני- בוקר בי"ס, יכול להיות שאני אבוא שעתיים לפני שאני מתחילה כי ביקשו ממני לעזור לצייר על איזה קיר, צהריים אולי לפגוש את שלומי, אחה"צ צריכה לאפות עוגיות ליומולדת של קובי, מתישהו באמצע הלילה סביר שאני כבר אשן אבל זיו יבוא לצנוח על כרית לידי אחריי העיסוקים שלו שלישי- בי"ס אין. השאיפה זה לסיים עם העוגיות, לנקות מה שלא סיימתי עד אז, לקפוץ לצלם באיזה איזור מעניין, ואח"כ כוכב יאיר./// לדחות את העוגיות ליום רביעי, ובשלישי לקפוץ לכפ"ס לאקס- אקס- תיכון, לפגוש קצת חברים, ואז להמשיך לכוכב יאיר. רביעי- לא יודעת, אבל יש לנו 4 חודשים אז אולי משהו נחמד. חמישי- יש ערב לזכר אח של חברה, ברעננה.. אני מאוד מקווה להצליח להגיע. שישישבת כיפור

Immortality

New member
הופה, השביזות של החיים

היום הייתי בבסיס ובא לי למות מחר כנס צלמים בלוד, מ-11 וחצי אני חופשייה שלישי בסיס, נשארת לישון סביר להניח :| רביעי בסיס, תור למרפאה בתקווה שמישהו יזיז את עצמו להשיג לי הפניה לרופא עור, נשארת לישון :| חמישי בסיס והביתה. שישבת כיפור, למות למות למות

N o o s h y

New member
אילתתתתתתת

היום: בבוקר קמתי אחרי חלום הזווווווי במיוחד ועשיתי קניות עם הבנות למחר, ב12 הלכתי לעבוד עד 17, עשיתי גבות, תיכף יהיו פה אורחים (כאילו ראש השנה לא הספיק) ובערב אני יוצאת עם חבר'ה מהעבודה. מחר- חמישי: אילתתתתתתתתתתתתתתת יאללה. שיגיע כבר מחר!

Summer moved on

New member
אללה

ראשון- בי"ס עד 13:00, אח"כ הלכתי לספריה, פגשתי בדרך ידיד וקצת דיברנו. ב16:00 אבא בא לאסוף אותנו ונסענו למרכז. קניתי כמה קפוצ'ונים חלקים בפוקס [יש שם ממששש יפים! ממש כמו של היינס אבל עולים רק 100, ובאיכות מעולה], ואכלנו בבורגרס. תיכף אעשה קצת שיעורים וצריך ללמוד לאיזה בוחן:| שני-בי"ס עד 13:30, אחה"צ ללמוד לבוחן, חברים, והליכה. שלישי-בי"ס עד 13:30, אח"כ בא לי לקפוץ לבקר את הילדודס המתוקייייים שלי
ובערב חברות והליכה. רביעי-בי"ס עד 15:00, חוץ מזה כלום...? חמישי-בי"ס עד 14:30 נראה לי, ואזזזזז... הממ חברות או משהו כזה. הליכה.

SuGaRBabe1

New member
לא כתבתי כבר?

ראשון - הכרחתי את עצמי לקום ב-15:00, אחרי שנרדמתי באיזור ה-6 בבוקר. התארגנתי קצת, הלכתי לקוסמטיקאית, אחר כך קפצתי עם אמא לסופר לקנות אוכל לבסיס (נו מה, סוגרים יום כיפור, חייבים לקנות אוכל) ועכשיו אני פה. בא לי ללכת לאכול איזה המבורגר אבל חברה שלי עדיין בבסיס ולא נראה לי שהיא תזרום איתי. שני - קמים ברבע ל-8, חוזרים לבסיס :[ פויה לא כלכך בא לי. נראה לי שאין לי משמרת באותו יום, אז אולי אפילו יהיה יום נחמד... שלישי - נדמה לי משמרת בוקר. נראה עם מי אני עושה ואז נדע אם יהיה שבוע טחינה או שבוע חפשנות. בא לי להתחפשן :[ רביעי - כנ"ל חמישי - כנ"ל שישישבת - יום כיפור, סוגרת בבסיס עם משמרות כרגיל - יהיה משעמם....

little shorty

New member
איזה ש=ב=ו=ע.

היום - עבודה במסעדה וגם באולם. עכשיו חזרתי שני - שיעור נהיגה ב-12, ללכת לבנק, עבודה בשמונה. שלישי - מילוי ב-12, קופצת לחברה שיש לה יומולדת ונוסעות לספא!!!!!! ואחר כך ארוחה טובה.. הולך להיות ליגה. רביעי - עובדת משמרת בוקר, הערב פנוי. חמישי - שיעור נהיגה ב-9
, לשלם למורה, נוסעים לת"א!!!!!!!! לבזבז קצת כסף, אני וחברה.

PlAsTiCs

New member
החלטתי להצטרף רשמית P:

ממממ ראשון שני שלישי רביעי = אין תכנון חמישי- בערב מסיבהה לא ישנים לכ הלילה.. שישי - הולכים לישון ב10 בבוקר עד הארוחה מפסקת.. יוצאים לרחובות עד הבוקר... שבת - ישנים ישנים ישנים (ומתים מרעב) מוצ"ש - בטח אצל סבתא

yaeli87

New member
יואו הייתי בטוחה שכתבתי...אוף.

ראשון- קמתי בערך ברבע ל2,התקלחתי במקלחת המושלמת של מאמי שאני כ"כ כ"כ אוהבת אותה
אח"כ נסעתי לת"א...הייתי אמורה לעשות לילה בקריה,חיכיתי לחברה שלי בעזריאלי איזה שעתיים אז יצאתי בנזק של חולצה מפולאנד ושמלה מקסטרו ועקב שיעמום רב גם מלא קליפסים מאודם
חברה הגיעה,אכלנו,הלכנו לקריה גילינו שאין לנו מה לעשות אז הלכתי לבית של דודה שלי לישון
שני- קמתי לפני איזה שעתיים ראיתי מלא פרקים של אהבה זה כואב בויאודי
ב-12 יש לי תור לספר,אח"כ אלך לאמא לקחת לה כסף ולשאול מה עניינים כי לא ראיתי אותה מיום חמישי ואחה"צ אני בטח אסע למאמי. שלישי- עושה לילה רגיל.
רביעי- אממ אולי חדר כושר[אלוהים לא הייתי כבר 100 שנה] בערב בטח מאמי... חמישי- בבוקר תור לרופא נשים ואח"כ כל היום פנוי,בערב אני רוצה להיות בזכרון כי יש בשישי רכבות עד איזה 11 אז אני לא רוצה לקוםממש מוקדם בכיפור...אז...לא יודעת,נראה כבר. שיהיה שבוע טוב

THE ronch

New member
נחמד!

ראשון- היה בי"ס, אח"כ פגשתי את תׁם לקפה וקניתי לאסף את ג'אר אוף פלייז+SAP של אליס (הוא הכיר לי את הדיסק והשאיל לי אותו. אחרי שהתאהבתי בדיסק הוא אמר לי שזה מתנה ממנו ולא להחזיר. "נו אבל זה הדיסק שאתה הכי אוהב! אני יכולה לקנות לעצמי!". "לא, אני רוצה שיהיה לך את העותק שלי". אז עכשיו לו יהיה את העותק שאני קניתי לו
), אח"כ באתי הביתה ועשיתי בייסיטר אצל השכנים. שני- בי"ס, אח"כ קפצתי לשתות קפה באודאון, עכשיו אני בבית. עוד מעט משמרת באודאון. אחרי המשמרת יש מפגש עם הורים הכנה לפולין, אז הביתה להתארגן ואז לאסף. יש לי ערב פיצוי על ההברזה בשישי.. (סרט+פוקפורן+בירות+סושי+מסג'+מתנה.
) שלישי- לקום אצל אסף, אח"כ בי"ס, אח"כ ללמוד לתנ"ך רביעי- בי"ס, ללמוד לתנ"ך, משמרת ערב חמישי- מבחן בתנ"ך, משמרת בוקר ואח"כ כיפור. נראה לי מרתון סרטים אצל אסף

בקצרה- צבא

מעיפה את עצמי מפה מחר לרמת דוד וסוגרת שם שבת כיפור [דווקא רציתי להיות בבית ולראות את כל העולם ללילה שלם של שיחות השלמה מה קורה איתם בחיים, לפחות יהיה המון זמן להתגבש ולהכיר את החבר'ה החדשים]

../images/Emo40.gif דווקא שבוע מעניין../images/Emo23.gif

שני מכבי מ 3 - 6 בייביסיטר מ 6 עד 10 ואז בבית שלישי נוסעים בבוקר לת"א לחזרות להשבעה D: שיעור גיטרה בית? יא, יומיים שלמים איתו, זה ככ מושלם D: רביעי השבעהההההה D: ואז.. חוזרים הביתה לישון
חמישי יום שדה בים D: מממ.. ואז הלוואי לבקר חברה בת"א שישי לצום וזה \: שבת להפסיק לצום וזה
ולמצוא משהו מעניין לעשות

אחלה של נהגת אני אחלה של נהגתתתת

ואין לי בכלל רשיון ]: ראשון - עבדתי מ9 וחצי עד 3 ואזזזז ישבתי בבית כמו זקנה וראיתי מרתון רוזוול (שוב!!!!!) ואז בערב הלכתי לערן ואז הלכנו לבארסה... ו.. טוב, את הטימטום אפשר לראות בהודעה שלי מאתמול בלילה. שני - הייתי מ11 עד 1 בלשכת גיוס המסריחה הזו. אפילו מזגנים אין שם!!!! ותכף אני עפה לעיר לתקן 2 ג'ינסים שלי, ואז בערב אני עם ערן נראה לי... בעצם לא יודעת, נראה
שלישי - עובדת ערב וזהו בערך רביעי - עובדת ערב לבד... תבואו לשעשע אותי טוב? חמישי - עובדת בוקר ברוטשילדדדד!! אני מתה על הסניף הזה
ואז נוסעת לאילת לסופ"ש!!!!
אם לא הייתן באילת בכיפור, לא היה לכן כיפור P:

אוף, אבל יהיה משעמם השבוע....

ראשון- יום התבטלות מגעיל וחסר פואנטה לבד בבית. כשכבר הגיעו השותפים+חברתה ובת דודתה של הבלונדינית, הם בעיקר השתדלו לעשות הכל כדי לעצבן ולהוציא אותי מדעתי. לא ברור אם מתוך כוונה, או שפשוט קצת קשה לי לסבול את נוכחותם בלי בירה. בלילה ישן אצלנו איזה ידיד מהצפון, שפעם היה בינינו משהו [טעות! טעות חמורה!] ומאז לא מפסיק להטריד אותי. שני- מ-10 עד 12 הייתי בעמותה, לפגישות עם פסיכולוג ודיאטנית. מגעיל, כרגיל, אבל הם אנשים טובים אז אני סובלת בשקט. אח"כ הסתובבתי לי בסנטר, קינג ג'ורג' ושוק הכרמל בחיפוש אחר מתנת יומולדת לאחי הקטן-המושלם, ולבסוף זה הסתכם בשום דבר בשבילו [כי הייתה פשיטה על דוכן הפלייסטיישן בשוק, נו! זו לא אשמתי!], אבל טבעת מגניבה מ"דיווה" [וזה נדיר] וטי שירט אייטיז-פאנק לבנה גדולה עם ציור של בק, קצת ריבועים שחורים קטנים ו-2 פסים צהובים-זוהרים [מגניבה ביותר, אבל אין סיכוי שהייתי קונה אותה אלמלא המוכר לא הניח לי מאז שנכנסתי לחנות והתעקש למצוא חולצה לטעמי (נו, הוא היה מהסוג התלאביבי המוקפד הזה, ספק-הומו ספק-סתם-מוזר, עם מכנסיים גבוהים ושלייקעס, וטישירט מגניבה, ומשקפי וינטאג' ענקיים מנומרים ומוהיקן. לא יכולתי לאכזב אותו. ;()]- בשבילי. ועכשיו אני בבית, מחכה לשותף שיבוא עם האוכל שהוא גנב מהצבא [ממש יעיל לגור עם חייל!] ויציק לי עוד קצת, לפני שאצא למשמרת בעבודה ב-18:00. בואו בהמוניכן! ^^ שלישי- משמרת בוקר ב-12. וממש אין לי מושג מה אח"כ. אולי אלך ל"נסיך הקטן" כדי לחפש את הספר הרוסי שספתא המליצה עליו ואני לא מוצאת בשום מקום. רביעי- מ-15:00-17:00 יום רגיל בעמותה, של פסיכולוג וטיפול באומנות, ואז פגישת ביקורת עם הפסיכיאטר כדי לראות איך הכדורים משפיעים עליי. אתן לכן פריווייו קצר- הם לא. חמישי- משמרת ב-12. ואז בטח נצא לאנשהו. איייי. אני צופה שבוע מתסכל במיוחד.

GoOni

New member
טוב.

ראשון- ליוויתי את בן לרכבת, למדתי עד 14:15, הייתי אצל אבא ואז הלכנו למסעדה לכבוד היום הולדת שלו. היה כייףחיים. היום- סתם, בית ספר ועכשיו אני הולכת לרוני. שלישי- בית ספר מ-8:50 עד 13:30 ואז ישיבה אצל רון, אני אמורה לעזור לו לסיים את התסריט, ואז אולי נדבר על שלי. רביעי- יום שכונתי ממש. ארבע שעות בבית ספר והביתה. אולי אני אואיל (הואיל בעתיד, זה אואיל?) בטובי לכתוב את התסריטטטטט. חמישי- בי"ס ובערב יציאה עם אנשים מגניבים. שישי-שבת- כנראה בן חוזר, אז בטח אצלו.

נו, טוב. ../images/Emo42.gif

ראשון עשיתי את מרתון סדרות הבוקר שלי כרגיל ובערב יצאתי עם הבחורשלי והבסטפרינד לאכול בעובד ואז לשחק סנוקר. שני-רביעי מרתון סדרות בוקר עבודה בערב חמישי מרתון סדרות בוקר עבודה בערב [מישהו רואה פה תבנית חוזרת?] אבל אני מקווה שאני אבטל את המשמרת הזאת ואצא עם ידיד שלא ראיתי ממש המון זמן כי פתאום הוא נזכר בי :) בין לבין - לפתוח חשבון בנק סופסוף ולהפקיד את המשכורת+הכסף מהיומולדת, ללכת לדואר ולקחת את ההזמנה של אבא (כי הוא נורא ביקש), לקפוץ לקניון ולחשוב להחליף את הבושם שקיבלתי ליומולדת במשהו אחר (BLANC - מישהי מכירה? הוא טוב?) [אם אני עושה דבר אחד מהדברים הנ"ל זה יהיה נס, אבל נו. העיקר שכתבתי את זה P:]

למעלה