תכנ"ש!

Small talk

New member
תפוסים לי על השרירים

ראשון - בית ספר (לא רוצה
) ישר אחרי המורה נהיגה אוסף אותי ויש לי שיעור כפול. שני- בית ספר
שלישי - בית ספר
(הבנתן ת'רעיון), המורה נהיגה אוסף אותי אחרי בית ספר שיעור כפול ואחה"צ יש אצלנו יומולדת 90 של איזה קרובת משפחה מארה"ב. רביעי- בית ספר. חמישי - בית ספר, המורה נהיגה אוסף אותי מבית ספר, בערב אולי חוג אומנות ואולי אני אצא לאנשהו, הרבה דברים עוד יכולים לקרות בשבוע.

Small talk

New member
שינוי

בחמישי ביטלתי את השיעור נהיגה ואמא אוספת אותי ב12:55 מבית ספר ואנחנו נוסעות לירושלים לתרום דם, פעם ראשונה שלי
|אניגיבור| אה והמורה לאומנות התקשרה אליי היום שבמקום השיעור שהיא עוד חייבת לנו נבוא לחנות שלה וכל אחת תבחר משהו ב50 שקל

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "קוראים לי רינת נעים להכיר"..

אני לא מאמינה שאני אשמע את זה עוד ה-ר-ב-ה פעמים...
ראשון בצפר מרבע ל9 עד 3 וחצי ללמוד להיסטוריה בסטודיו מעבירה לאפרוחים שיעור מ4 וחצי עד 6 ללמוד להיסטוריה בסטודיו שיעור קלאסי מ7 עד 8 וחצי שיעור של הלהקה מ9 עד 11
שני בצפר מ8 עד 3 חזרה לריקודים של רינת בסטודיו לקפוץ לעשות טופס ירוק
שלישי בצפר מ8 עד 3 וחצי קטן יקפוץ בטח
רביעי בצפר מרבע ל9 עד 3 עולה הבייתה ומתארגנת מעבירה לאפרוחים שיעור מ4 וחצי עד 6 שיעור קלאסי ב7 עד 8 וחצי שיעור של הלהקה מ9 עד 11
חמישי בצפר מ8 עד 2
שיעור פוינט ב9 עד 10 וחצי
שישי אולי אני אסע עם אמא לאנשהו... שישבת- צום
שיהיה צום קל בנות!

the mush

New member
רציתי לשאול אותך את זה פעם,

אבל לא זוכרת למה לא שאלתי. מזת'ו אפרוחים? זה כאילו בנות קטנות, או פשוט קבוצה שככה קוראים לה?

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ככה קוראים לקבוצה ../images/Emo13.gif

קבוצה של מחול ישראלי..והן גם קצת קטנות..כיתות ה-ז אבל הטכניקה שלהם מדהימה לגיל הזה!!!

s h a r o n 7

New member
הכי יפה מכולן ../images/Emo126.gif

ראשון בצפר, בייביסטר, יום עבודה, אל האש שני בצפר, שיחה אישית שלישי בצפר, פעולה רביעי בצפר, גניקולוג (
) חמישי בצפר, בייבסיטר שישי יו"כ, יוצאים לגשר שבת יו"כ * האמת שזה נראה מעט אבל זה הכי לחוץ בארץ

OverSharing

New member
מעניין אם מסודר לי.../images/Emo103.gif

ראשון- בי"ס עד שתיים.. בשלוש שיעור פסנתר אחרי חודשיים+ יהיה זוועת עולם. אחה"צ שיעורים בפיזיקה ומה שעוד יתחשק לי.. אולי חדרכושר שני- אימון ב700
בי"ס עד 1435.. לישון שנ"צ קצר וישיבת ראשגדיות 1700-1930.. מגיע לי פלאפון חדש! בערב לא יודעת.. שלישי- אימון ב700
2# בי"ס עד 1350.. להכין משוב, 1520-1600 שיעור נהיגה [החלפההה], אני יורדת בשבט ליומפעילות עד.. 1930 כזה. רביעי-בי"ס עד 1525 בעקרון, אבל יש לי שיעור נהיגה ב1520 אז אני אצא כמה דקות קודם.. עד 1600 ואח"כ לא יודעת מה.. חמישי- אין לי מושגגג! בטח איזו ישב"צ או יומעבודה או משהו של צופים. בערב אנחנו רוצות לעשות יציאת יומולדת ליולי+ספטמבר.. נראה אם יצא לפועל!

יש לי דור המשך .

תלוי בתפקידים.. הלוואי שסמבצית יהיה פנוי, או דברים כאלה.. אה ותודה :]

המון בצפר

ראשון- בצפר עד 13:25 שני- בצפר עד 15:10 ואולי בייביסיטר שלישי- בצפר עד14:20 ויותר מאוחר קניון לקנות מתנה לנטע רביעי- בצפר עד 15:10 ואולי ספינינג ב20:00 חמישי- בצפר עד 11:25+יום הולדת לנטע

AnGeL DoLlY

New member
עולם חדש וטוב אני אתן לך

ראשון עד רביעי- אילת עם כל הביולוגים, נוסעים לביוטופ בביה"ס שדה לחקור דגים
חח יהיה כיףףף. וצריך להזכיר לאמא להזמין מהישראכרט כרטיס לבראשית. חמישי לומדת עד 12:45 ואז ישר שיעור נהיגה, שישי אין שומדבר מתוכנן בינתיים, וגם שבת, רק אני יודעת שבערב אני נוסעת לקרית סביונים לבייביסיטר על ילדיםשלחבריםשל ההורים, ואני ישנה שם 2 לילות, יהיה נחמד. :)

Mooa-Numi

New member
ואו

ראשון: יומולדת לשמרית. עוד לא הבנתי אם אני באה איתה בבוקר לארוחה או לא. ב11 ככה ת"א, עם מאיה ושמרית. למצוא לי משהו לברמצווה. ומתנה לשמרית. ואז שינקין לעגילים של מאיה. ואז נחלת בנימין לפגוש את אמא. ואז שיחה של הבנות בפרדסיה, ואז יוצאים להרצליה כל הבנות (של הגרעין, יהיה מוזר), ובין לבין גם לפגוש את רותם שחוזרת באפטר! לחוץ שני: יום מיון משהו עם החינוך והנח"ל. ויומולדת לאח שלי שלישי+רביעי.: להספיק לעשות הכל! לקנות דברים, לארגן תיק, להפרד מכולם, לכתוב מכתב טיסה לליאור, רגליים, גבות, חדר, הכל.. לא זוכרת מה צריך חמישי: גיוס שישי-שבת: יום כיפור, בעזרת השם בבית.

MaddyD

New member
דווקא נחמד

אני תכף יוצאת לי לדאבל דייט סגנוני ואז סאקאיה מכן נובע שראשון - קמה מאוד מאוחר, מתקלחת בלאגן הולכת לצבא, אחרי זה .. וול. יהיה טוב שני - שוב ערב בצבא , אבל בבוקר יש לי ראיון בשגרירות לויזה, בהצלחה לי. בערב - לא - סאקאיה. הולכת לישון שלישי - בוקר בצבא, ספינ בערב..\ רביעי - יש צבא? וואלה אין רבעוש. ערב בצבא בבוקר עובדת חמישי - בוקר בצבא, בערב חתונה גאונית של איזה קרובה רחוקה שמתחתנת עם אחד הדי ג'ייס הכי גאוניים בארץ בברקפסט דאדא וכדומה. אחרי החופה יש מסיבת טבע גאונית איפשהו. בונא להיות שיכורה ליד אמא ואחותקטנה זה יהיה מוזר. אבל יהיה! כי על זה אני לא מוותרת שישי שבת - שמעתי שיום כיפור. שמעתי שנוסעים לסיני מאדהפאקארררררררר

©big smile©

New member
חח זה כמו תחק"ש! ><

יאללה, קורס לפנים. כל השבוע, וגם חצי מהשבוע למחרת. שיהיה צום קל בכיפור, ושבוע וחצי מעולה!

Oo The Gush Oo

New member
השלמת רובאי בזיקים.

ומסתבר גם שחברה שלי (מהבית כאילו) עושה את זה ביחד איתי. הולך להיות כ"כ מצחיק!!

Tin Doll

New member
לא כזה מגוון

ראשון - בית חולים קצת יותר מאוחר, אחכ הולכת לנחם את אמא שני - בי"ח, תבחין צהבת מס' 2, הולכת לנחם את אמא שלישי - בי"ח, הולכת לנחם רביעי - כנל חמישי - כנל

moruush

New member
../images/Emo90.gifבטח יהיו עוד דברים בהמשך../images/Emo13.gif

יום ראשון ביה"ס אחרי ביה"ס לקנות עוד תלבשות עם אמא להשלים שעות שינה!!!!!!!! יום שני ביה"ס, סטודיו מ17:15 עד 20:15 [קלאסי אז ג'אז] יום שלישי ביה"ס, נוסעת לחולון לקבר, יש לה יום הולדת ראשון, בלעדיינו.
הלוואי שאני אהיה חזקה ולא אבכה מול אבא, הלוואי. יום רביעי ביה"ס, סטודיו מ17:00 עד 19:30 [קלאסי ואז רפרטואר] אולי לסוע לקניון לקנות כמה דברים ששמתי עליהם עין. יום חמישי ביה"ס, סטודיו מ17:30 - 20:45 [קלאסי ואח"כ מודרני]

PennyLaneM

New member
....

ראשון - עבודה מ4 עד 8-9 שני - כלום שלישי - כלום רביעי - עבודה מ11 בבוקר עד בערך 3-4 אחהצ חמישי - עבודה מ4 עד 8-9 שישי- עבודה בבוקר ואז יום כיפור

למעלה