בא לי מוזס
ראשון - צבא, ואוף צריך לקום ממש מוקדם כדי לשלוח את אחותי לביצפר ובדוק בדוק בדוק משהו יידפק ואני אאחר את הרכבת. חוצמזה צריך לברר אם יש כבר תוצאות של הבדיקה, בערב לקפוץ לסופר ולהכין עוגה. אה וגם צריך ללכת לקחת גלולות, טוב שנזכרתי עכשיו - חייבת למצוא את המרשם. שני - צבא, כנ"ל לגבי הלקום מוקדם, כנ"ל לגבי הבדיקה, בערב אני צריכה או להקפיץ את האוטו לנמל תעופה או בלילה לנסוע לנמל תעופה כדי לאסוף את ההורים ועדיין לא החלטתי מה לעשות כי להקפיץ את האוטו זה מסורבל ומעיק ותוקע אותי כמובן לחזור משם הביתה בלי אוטו, אבל לנסוע ב3 לפנות בוקר לאסוף אותם יעשה אותי כל כך עייפה לימים הקרובים, כאילו אני לא עייפה מספיק כבר. שלישי - צבא, לא צריך לקום מוקדם יותר כי להקים את אחותי לביצפר חוזר להיות התפקיד של אימא
! להביא לאימא ואבא את המתנה ליום נישואים, מקווה שישמחו. רביעי - שוב צבא, סעמק, למה לא יכול להיות שבוע קצר כמו השבוע הזה
. חמישי - שוב צבא ואיזה כיף יום חמישי אני שנה ושבע, שזה יותר קרוב לסוף משנה וחצי [אבל לא קרוב מספיק]. וחייבים למצוא זמן לתכנן את הנסיעה לפראג כבר. מוכנה להישבע ששכחתי משהו בין לבין, אבל מה זה משנה, בטח זה משהו משעמם שקשור צבא
. עפתי להתקלח.