תכנ"ש!

the mush

New member
ראשונה?

ראשון: רופא נשים [גלולות סופסווווווווווווףףףףףףףף!!!111] שני: מתחיל שבוע תנועותהנוער, ב5 מעגל עיניין שלישי: הופעות של להקות התנועות רביעי: ברי סחרוף!!!111 חמישי:כלום. שישי: כיפור שבת: כיפור + אין פעולה.

Bitch47Percents

New member
טרה לה לה. שייגמר מהר.

ראשון- חיסון בבוקר, ירושלים- משרד, חזרה הביתה שני- סמינר שיין פ"ת, יום מיונים עד הערב, חזרה הביתה שלישי- ירושלים- משרד, דירה [אולי לפגוש ידיד שלי אם יהיה לי כוח] רביעי- משרד, דירה חמישי- משרד, הביתה שישבת- כיפור!

Lost Lullaby

New member
ולא סתם, לכמעט שבועיים! P:

דווקא חבל לסגור כיפור, בניתי על לראות אנשים שלא ראיתי שנים, בטיילת

ליזיגי

New member
אוווח

-קריאת אנחה קלה- ראשון- בצפר מ-8:00 עד 14:00... ואז הבייתה לנוח קצת, בטח ללמוד לאזרחות או משהו. אולי להפגש עם מאיה להכין קלסרים לראשגדי"ם. ואז בלט מ-19:15-20:45, וג'אז ב-21:00 עד 23:00 בערך .... שני- בצפר מ-8:50 עד 14:45... והאמת שהיום הזה ריק ריק ריק כי הישיבת ראשגדים הוזזה ליום שלישי. אז, בטח להפגש עם מאיה להכין קלסרים ואת הישיבת ראשגדי"ם ליום שלישי. אולי ישיבת צוות חזות שאני אזום? ממממ עדיין לא יודעת. :/ שלישי- שוב בצפר מ-8:50 עד 13:00 (אושר#@@@!!!
) בבוקר יש לי שיעור נהיגה. ישיבת ראשגדים ב-16:00.. ואז מתחיל יום פעילות כיפי ונחמד :] רביעי- שוב לימודים לא זוכרת מתי אני מתחילה.. חחח בטח ב-8:50 עד 16:20. ושוב אותו דבר כמו ביום ראשון. חמישי- לימודים מ-8:00 עד המוות !!! עד 18:00
שיעור נהיגה. שישי- יום כיפור, לנוח לקרוא, לחשוב קצת עם עצמי...
ולצום כמובן ! כנ"ל שבת ... שבוע טוב

עמוס כמו תמיד../images/Emo9.gif

א - צבא, בערב אצא או משו ב - צבא, בערב אצא או משו ג - מטבח, ואחכ צבא, ובערב אצא או משו ד - צבא, אמורה לשמור ה - או צבא או חופש, תלוי אם אשמור... בערב אמרולה עם חברה מהצבא:]

מאוד.. מגוון :p

ראשון- לקפוץ בבוקר לבקר בביצפר ואז חזרה לשנת שירות שני= שנת שירות שלישי- שנת שירות רביעי- שנת שירות חמישי- שנת שירות עד הצהריים ואז הביתה שישבת- יום כיפור בבית [:

EVE Lights

New member
אין לי כוח פשוט.

ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. שני - אחמ"שית 8:30-15:00. שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30. רביעי - אין לי מושג למה אני רשומה אחמ"שית ערב אבל זו טעות, אני אמורה לאחמ"ש בבוקר. בערב עם אביב
חמישי - אין תוכניות שישי - אחמ"שית 7:30-14:30. שבוע נפלא!

וזה תמיד אהבה,וזה תמיד מסובך-ונמאס. ../images/Emo71.gif

ראשון- ביצפר 8:20-13:00 בצהריים אני הולכת לאכול עם אמא :) ולקנות חזיות כבר!תודה לאל 18:30-20:30 סטודיו-שיעור היפ הופ...
שני- ביצפר 8:20-14:35 \\: - חלק מהטטים לשעבר באים לביצפר
ללכת לחברה או משו,שיעורים. שלישי- ביצפר 8:20-14:35 \\: 4-5 ככה אני הולכת ללינורי :) ערב חשיפה של אירגון לתת בבית המתנדב.ניראלי אם אני אלך.. רביעי- ביצפר 8:20-14:35 \\: אין תיכנונים ... סטודיו 18:30-20:30 חמישי- ביצפר 8:20-13:00 אין תיכנונים[איזה ריק יום חמישי מאז שאין משצים\:] שישי- לקום מוקדם! לאכול ... P: לארגן ספרים לערב וזה. בערב כיפור,לצום,לנוח-להיות עם חברות בחוץ עד מאוחר ולקרוא הרבה שבת- לקום מאוחר ולחכות לסיום הצוםD:

עדיב4

New member
שובידובידו../images/Emo13.gif

ראשון - אימון שני- להקה שלישי- שומדבר רביעי - נוסעת ללוות ז'יניקים לירושלים
חמישי- לא יודעת שישי - יום כיפור - אצל דודה שלי שבת - יום כיפור

SomebodyElse

New member
בא לי מוזס

ראשון - צבא, ואוף צריך לקום ממש מוקדם כדי לשלוח את אחותי לביצפר ובדוק בדוק בדוק משהו יידפק ואני אאחר את הרכבת. חוצמזה צריך לברר אם יש כבר תוצאות של הבדיקה, בערב לקפוץ לסופר ולהכין עוגה. אה וגם צריך ללכת לקחת גלולות, טוב שנזכרתי עכשיו - חייבת למצוא את המרשם. שני - צבא, כנ"ל לגבי הלקום מוקדם, כנ"ל לגבי הבדיקה, בערב אני צריכה או להקפיץ את האוטו לנמל תעופה או בלילה לנסוע לנמל תעופה כדי לאסוף את ההורים ועדיין לא החלטתי מה לעשות כי להקפיץ את האוטו זה מסורבל ומעיק ותוקע אותי כמובן לחזור משם הביתה בלי אוטו, אבל לנסוע ב3 לפנות בוקר לאסוף אותם יעשה אותי כל כך עייפה לימים הקרובים, כאילו אני לא עייפה מספיק כבר. שלישי - צבא, לא צריך לקום מוקדם יותר כי להקים את אחותי לביצפר חוזר להיות התפקיד של אימא
! להביא לאימא ואבא את המתנה ליום נישואים, מקווה שישמחו. רביעי - שוב צבא, סעמק, למה לא יכול להיות שבוע קצר כמו השבוע הזה
. חמישי - שוב צבא ואיזה כיף יום חמישי אני שנה ושבע, שזה יותר קרוב לסוף משנה וחצי [אבל לא קרוב מספיק]. וחייבים למצוא זמן לתכנן את הנסיעה לפראג כבר. מוכנה להישבע ששכחתי משהו בין לבין, אבל מה זה משנה, בטח זה משהו משעמם שקשור צבא
. עפתי להתקלח.

coolit

New member
הכל רק בתכנון. צריך סיעתא דשמיא.

ראשון- צום גדליה. ביצפר [מעניין מתי אני אקום], טל חיים, פג"ר, סליחות. שני- ביצפר, ערב התעוררות של האולפנית, סליחות. שלישי- לא זכור לי משהו מיוחד אז ביצפר, סליחות. רביעי- ביצפר, ערב התעוררות של הסניף, סליחות. חמישי- ביצפר, חלאקה לאחיין שלי, להביא ברכה ומתנה לאקס שלי ליומולדתו, סליחות. שישי- ערב יוה"כ... אממ לאכול?
שבת- יום כיפור. יהיה ככהההההההההה כיףףףףףףף אני לא יכולה לחכות.
ומטלות סתם: לקדם כמה דברים בהנהגה, להכין עבודה בספרות.. ממ לא יודעת מה עוד. הלוואי שהכל ייצא!!!

ThE uVa

New member
הרבה בצפר.../images/Emo60.gif

ראשון-בצפר. אני אומנם מתחילה ברבע ל11 ומסיימת ברבע ל1, אבל התמזל מזלי ואין לי איך להגיע בשעות האלה, ולכן אני באה שעתיים קודם וחוזרת שעתיים מאוחר יותר! יפיי. אני אחזור ב3 בערך, אחרי זה אולי אלך עם חברה לקנות בגדים או משו. שני-בצפר עד 2 וחצי, משם לדודים שלי, עד סביבות 5 וחצי ואז בלט. אגיע הבייתה בערך בשמונה ואתמוטט, סביר להניח. שלישי-מסיימת מוקדם. אחרי זה.. אין לי מושג. אולי איזה חברים או משהו. רביעי-לומדת עד 4, משם לדודים שלי ובערב בלט. אחרי זה כנראה כלום. חמישי-בצפר עד 4, הבייתה. ואז.. וול. לא יודעת. אולי נעשה משהו בערב. סופש עוד אין תוכניות.

למעלה