תכנ"ש!

פפף.

ראשון- 14:30- פגישת קבלה ב"קמרה אובסקורה" [אמא'לה
] 18:00-24:00- משמרת בדוכן טי שירטס [ככל הנראה, משולב עם פגישת חברה שתבוא לבקר ולארח לי חברה]. שני- 18:00- פסיכולוג בעמותה ההיא שלי. וחוץ מזה כלום, אז יהיה מעניין. :p שלישי- כלום! בכלל!
אולי אני אנסה להיפגש עם חברהשלאבא שלא ראיתי שנים [ובדיוק נפרדה מהחבר החדש שלה, חה :p], ואולי...לא יודעת, נמצא משהו. רביעי- 12:00-14:00-פסיכולוג, דיאטנית וטיפול באומנות בעמותה. 18:00-24:00- משמרת בעבודה. +צריכה לדבר עם חברה מהבסיס [כןכן, נשארה לי חברה מהבסיס כמה לא הולם....] כי תכננו להיפגש. אולי גם היא תבוא לבקר במשמרת. זה יהיה נחמד [משעמם עד כאב לה, אבל מבדר בשבילי]. חמישי- 18:00-24:00- משמרת. מצד שני, אולי אני אנסה להתחלף עם מישהו כדי לצפות בהופעה של שבק"ס מאיזו גבעה רנדומלית ברעננה...;[ איי, קצת עמוס בשבילי. שבוע טוב! ^^

©big smile©

New member
בואי ../images/Emo10.gif

שיהיה לך רק לנסיעות, אם תצטרכי משהו שם אני אביא לך. בואי, יהיה כיף.

אמ...

היום- ללמוד מחר- אין משהו מיוחד שלישי- כנ"ל. אבל אולי יהיה משהו. רביעי מפגש.

Fragile rose

New member
בלאט

יום ראשון - עבודה מ14:30 יום שני - תור לגיניקולוג בפאקינג 7 בבוקר. כוסאמאשלו וזהו יום שלישי - עבודה מ14:30 יום רביעי - עבודה מ14:30 יום חמישי - עבודה מ14:30, אמא חוזרת לארץ בשעהטובה יום שישי - עבודה מ9:00, לישון, עבודה בבר מ22:30 יום שבת - לישון, לראות את הבחור, כנראה שוב עבודה בבר

N o o s h y

New member
דליל משהו.

היום: בקושי קמתי לרופא שיניים לביקורת (נו. כל מיני סדרות ביקורים אצל רופאים שאני עורכת לפני שאני הופכת לרכוש צה"ל) ועברתי בשלום, עכשיו כלום ובחמש עבודה עד עשר. לנסוע בלילה עם אימא לנתב"ג. שני: אימא במרוקו! לישון ולישון עד המשמרת ב12 שלישי: משמרת 13 עד 18 רביעי: יומולדת לנופרי! מפגש. חמישי: כלום.

PennyLaneM

New member
....

ראשון - הייתי בוועדה רפואית בצריפין,אני משוחררת שני - אמורה ללכת לבקום ולהחזיר דברים שלישי רביעי חמישי - אלוהים יודע

המממ

היום עבודה מ9 עד 12 ואז הלכתי למפעלים של הוניגמן\טיאןטי להדרכה או וואטאבר. בערב אין לי שמץ שני - יום חופש ובערב חתונה של בן דוד שליייי
! איזה שמלה מושית אני לובשתתתתתת
שלישי - עבודה מ9 וחצי עד 3 וחצי ואז לא יודעת רביעי - עבודה מ9 וחצי עד 3 וחצי ואז שוב לא יודעת חמישי - עבודה מ9 וחצי ו... נחשו, לא יודעת :)

OverSharing

New member
גם בןדוד שלי עמרי מתחתן מחר!../images/Emo103.gif

[מזל שאני טסה כי הוא מנסה להכריח אותי לבוא:p] אולי זה אותו בנדוד! חח:p

דיייי

כל פעם שאת כותבת עמרי אני מתבלבלת ולא מבינה מה הקשר של עמרי שלי ]: (אם לא הבנת גם לזה שלי קוראים עמרי
וגם הוא כותב עמרי בלי ו'. פפפףףף) קוראים לו במקרה יצחק?
אם כן אז אנחנו משפחה P:

SuGaRBabe1

New member
ריח אבק בשערך

ראשון- הייתי בניחום אבלים בבוקר, אחר כך בשניידר, אחרי זה ברמת גן אצל הקוסמטיקאית ועכשיו בבית. תכף אני אכנס להתקלח ולסדר דברים למחר, בערב אני אפגש עם חברות. שני- חוזרים לבסיס... כיףכיף. יש מצב שמשמרת לילה. שלישי- כנ"ל משמרת רביעי- כנ"ל חמשוש- כנ"ל... וואו מגוון ממש.

yaeli87

New member
איזה כיף בית!!!!

ראשון- גימלים,עכשיו אני אצל אחותי עם האחיינית שלי. שני- גימלים,מאמי גם בגימלים אז אני בטח אבקר אותו... שלישי-חתונה של בת דודה רביעי- או מפגש או אחותי והאחיינית ביום חופש... חמישי- בטח עם מאמי. ובכל יום חדר כושר!!!

Shusho

New member
אני שונאת אתכן../images/Emo7.gif

ראשון: צבא שני: צבא, נוסעת לאחותי אולי שלישי: צבא, יומולדת 21 לעידן שלי אבל בלאט, לא יצא להפגש בכלל רביעי: צבא חמישי: צבא

Oo The Gush Oo

New member
חולה עד מוות

ראשון- ישנתי אצל עידני אתמול, קמנו בבוקר ואני הלכתי להתארגן לקצין העיר והוא נסע לאיזה בדיקות משהו עם אמא שלו. הייתי בקצין העיר, לא יצא מהזונות חסרי לב הללו מאומה. עכשיו אני נוסעת לשם שוב עם אמא כי עלה לי החום ואני בקושי זזה. שני- מקווה שפאקינג גימלים מעוררי אושר. אם לא אז בסיס. שלישי- אם לא גימלים אז בסיס, בערב חוזרת הביתה. רביעי- פיזותרפייה. או שיתנו לי אפטר כי זה מיותר לחזור לבסיס ולצאת בחמישי בבוקר או שהם יהיו זבלים ויתנו לי לעשות את זה בכל זאת. חמישי- בית, בערב עם עידני. בטח במקסימוס.

טם טם

השבוע אני עושה יומיות
! בכל מקרה ראשון: יום חופש על חשבון המערכת("אל תבואי, למה"
), אז קמתי לי בעשר ומקודם נסעתי לב"ש לשים את המשקפיים לתיקון, פגשתי חברה מקורס חובשים לכמה דק', ונסעתי לידיד. שני: צבא, חוזרת לערך ב-2 שלישי: כנ"ל רביעי: כנ"ל חמישי: נראה לי אני בכלל לא הולכת לבסיס שישי: בא לי מרכז, נראה כבר

למעלה