תכנ"ש.

אעאע../images/Emo42.gif

היום - בגדים ושיט שני - בצפר, מכבי צעיר(
) שלישי - אני יודעת שיש לי משהו, דאמממ
רביעי - בצפר, שיעור גיטרה (סוףסוף!!!), בטח לשלוח את החשמלית לתיקון
חמישי - מכבי או משהו.. שישי - אין תוכניות בנתיים...

josie1986

New member
שבוע ראשון

היום - בבוקר היה לי שיעור פסיכומטרי, חזרתי בסביבות 14:45 ומאז התחרדנתי לי ושלחתי מייל לאכסניה בתקווה שעוד יהיו להם מיטות פנויות לכריסמס וסילבסטר. עוד חצי שעה אני הולכת לשעתיים בייביסיטר ואז אחזור ואלמד. שני - לימודים, חזרות על החומר וכו'. שלישי - בבוקר סימולציה ראשונה למרתון, טירוף. רביעי - סימולציה שנייה למרתון. חמישי - מנוחה ואולי (אמן אמן אמן) ים.

N o o s h y

New member
שלושת רבעי מזה לא יתקיים באמת

היום: ליוויתי את אחי הקטן שהתחיל כיתה ד' לבצפר אחרי שישנתי שעתיים (ומיליון חניכים קפצו וחיבקו אותי יההה), חזרתי הבייתה ונפלתי לישון עד שהוא חזר והכנתי להם צהריים כמו שאחים שלי אוהבים (צ'יפס, ספגטי, טבעות בצל ושניצל), עכשיו אני מתחמקת מערימת הגיהוץ הענקית ובערב אני יוצאת עם שחר ויסמין לפרינדס. מחר: לצחצח את הבית לקראת שובה של אימא ולזרוק מלא שטויות מהמקרר. אה, בבוקר המנקה באה אז אני במצב טוב. הלוואי ובערב כבר יהיה לנו אוטו! שלישי: אימא חוזרת. חוצמזה כלום. רביעי: מקדונלדס מ8:30 עד 16 ואז לא יודעת. חמישי: אני רוצה לעשות ישיבת סיכום לצוות סופסוף, אבל אין לי כוווווווח לארגן אותה. שישי: מקדונלדס 10 עד 15, אאוטסיידר 21:30 עד אלוהים.

yaeli87

New member
בקצרה כי לוחצים עליי על המחשב :]

ראשון- גימלים,הייתי אצל אחותי עם האחיין
אח"כ אסע למאמי. שני- עושה בוקר,חוזרת בערב הביתה אחותי אצלנו אולי חדר כושר שלישי- עושה בוקר,כנ"ל... רביעי- ברית בבוקר,בערב בבסיס חמישי- חוזרת לסופ"ש אחרי לילה...

מוות לרכבת

א: בסיס, אולי חברה עוד מעט ב: בסיס, מטבח, אחכ עבודה ובטח אחזור מאוחר.. ג: בסיס, לילה, וכנראה אראה אותו ד: חופש, יש מליון אופציות, נראה מה יצא בסוף ה: טיול לירושלים, בערב מסיבת יומולדת לחברה

THE ronch

New member
פתחתי ואפילו לא כתבתי פה .

יום ראשון- היה בי"ס, זה היה היום הראשון הרי אז רק עד איזה 10. אח"כ הלכתי לנעמה, משם ישבנו לקפה קר ב'נחמה וחצי' ואז לסנטר לקנות לה יומן. בסנטר פגשתי את שיר במקרה
, ובעודנו צועדות לכיוון האוטובוס הביתה פגשתי את תׂם שלא ראיתי שנה ומשהו עוד יותר במקרה. והיא באה אליי, וזה בכלל קרה במקרה. באיזשהו שלב היא הלכה, ונשארתי לנוח בבית. בערב אחי בא (מצוייד כראוי בסודוך לשנינו ובקבוק קולה) וראינו יחד את הפרק האחרון של האלופה. אח"כ הייתי אמורה לנסוע לישון אצל אסף והוא עצבן אותי נורא, בסופו של דבר באמת באתי אליו, רק שזה כלל קרב אגרופים כואב למדי (בעיקר בשבילי, שכחתי שלא חכם להתעסק איתו..). ישנתי אצלו והיה דיי נחמד, קצת מוזר. יום שני- קמתי אצל אסף באיחור, הלכתי לבי"ס לשעה וחצי מתמטיקה (שהיו בסוף סתם הכרות עם המורה ושיט) והופס נגמר יום לימודים ב'! עכשיו אני בבית, אוכל ארוחת בוקר ואלך לעבודה. אחרי העבודה נוסעת נראה לי לבת ים, יומולדת לאבא. יום שלישי- מתחילה ללמוד ב9. בי"ס. אח"כ הביתה, ואז עבודה. יום רביעי- בי"ס, משמרת ערב. יום חמישי- שוב כמו היום, מתחילה ללמוד ב8 ומסיימת ב9:30, וקבעתי עם אסף לבוא להמשיך לישון את הבוקר אצלו. אח"כ משמרת ערב זהו בינתיים, לא מעניין, דיי שגרת חופשגדול עדיין, עובדת המון כי צריכה את הכסף אבל יהיה כיף.

e l u l a

New member
אין יותר מדי האמת../images/Emo153.gif

יום ראשון:בי"ס, 14:15 פורום ראשצ"ים, 16:00 שיעור פרטי באנגלית, 17:20 שיעור נהיגה ואח"כ שעה של יום עבודה. יום שני:יום הולדת לשירה!
. בי"ס, יום עבודה, ללמוד לתאוריה, 20:30 יומולדת לשירה. יום שלישי:תאוריה, אולי בי"ס, ישיבת צוות ראשונה, ערב פתיחת שנה שכב"גי(?), טלטול באה אליי בערב. יום רביעי:בי"ס וכלום בנתיים. יום חמישי:בי"ס, 18:40 שיעור נהיגה. אני ממש רוצה ת"א לT MARKET נראה אם ייצא.

בינתיים...

ראשון- 12:00- משמרת מוצלחת בדוכן טישירטס [בונוס כרגיל, הבוסים שלי מתים עליי, באו לבקר הרבה חברים]. אחר כך ישבתי בבית קפה ממול עם אמא, אבאחורג ואחד הסטודנטים שלו [שיש לי הרגשה שמנסים לשדך לי, וזה לא מוצא חן בעיניי בכלל], והיה נחמד דווקא. ואז...טוב, קניתי את הציפרלקס. פוף. בלילה ישנתי אצל דאריו משווייץ, מה שכבר נהיה רוטינה מסוימת, אבל הוא עוזב ברביעי אז זו הייתה סוג של פרידה... הוא חמוד. הוא משונה. היה מצחיק. שני- קמתי ב-6 וחצי, נפרדתי מדאריו, ניסיתי למצוא את דרכי לתחנת האוטובוס ברחובותיה המסועפים של יפו [הוא היה עייף מדי בשביל ללוות אותי , (שזה טוב, אני שונאת את המין האנושי על הבוקר), ולא הפסיק להתנצל על זה כמו נקבה, אז במקום פשוט כיוון אותי מהמרפסת וזה היה הזוי לגמרי], ואז, כרגיל- שעה שיעור אומנות ושעה דיאטנית בעמותה להפרעות אכילה. אח"כ אמא אספה אותי וישבתי איתה לקפה על החוף בהרצליה, סושי של סבא בבית, וחזרה הדירתה. עכשיו, כרגיל, בירה של לפני עבודה. נו, אולד-האביטס... בקיצור, ב-18:00 יש לי משמרת, ובלילה אולי אצא עם השותף התימני החדש לאיזה באר. נראה כבר. שלישי- 14:00- פגישת הרשמה ב"קמרה אובסקורה". יההה! ^^ עדיין לא תשלום, כי יש עוד זמן, אבל סידורים אחרים בסגנון. אוי, אני כ"כ שמחה, זה כואב. 18:00- משמרת בעבודה רביעי- שיעור אומנות ב-15:00 בעמותה [הפסיכולוג בחופשה, אז זה סוגשל תחליף. אבל אני אוהבת אותו דווקא, אוף].. חמישי- 18:00- משמרת. וזהו בינתיים, אבל זה חמישי והשותפה כבר תחזור מהבניאס, אז בטח נצא לבאר השכונתי או משהו.... ושישי כבר נחשב סופ"ש, אבל אני עובדת בטי מרקט מ-15:00-21:00, אז בואו בהמוניכן!! [הרכב 13, מתחם "ברזילי"] אם אני לא אראה/אראה-ולא-אזהה לפחות 4 חברות פורום אני פורשת רשמית! אל תשברו את לבי הקטון...;[ שבוע מצויין. ^^

greeneye

New member
יאוווו הטי מרקט ביום שישי??

קול! כנראה שתראי אותי שם..למרות שאני עובדת ביום שישי.. אבל בוקר..בעצם זה עד סגירה..חמש כזה..אז נראה..

למעלה