תכנ"ש

OverSharing

New member
שבוע חמודי:)../images/Emo103.gif

ראשון- 830-1130 הייתי במתמטיקה, אח"כ קפצתי לסופר. עוד רגע להכין בצק לאפחורס, ללכת לשנ"צ חמודה:), אחה"צ להכין את העוגיות ולסדר את החדר.. ב21:30 הצוות בא לערב קינוחים ורואים 'היוקרה'+'לתפוס את הרגע'. ערב איכות לפנים איט איז! שני-מתישהו יש אימון, שיעורים במתמטיקה, 1900-0100 לערך, משמרת. כסףכסף! שלישי- 830-1130 מתמטיקה, יש אימון מתישהו. אחה"צ יומפעילות לחנוכה! חמוד:) בערב הדלקת נר משפחתית רביעי- כל הזין:| ענבר ואני נוסעות לאדיב להוציא את הגימיק ויש עם זה אלף בלאגן. 1800 משמרת שאמורה להיות קצרה, נראה עד מתי היא תהיה. |הדגשחמישי|- מהערב עד שבת בלילה חנוכה שמיניות!!!!!1]:]: אחרון בחיי. אופי

yaeli87

New member
שיעבור מהר גם...

ראשון- אחרי שבת,חדר כושר,פן,אחותי ומאמי בערב. שני- משמרת כפולה. שלישי- טופס ירוק,אחותי,מאמי בערב? רביעי-משמרת כפולה. חמישי- שיעור נהיגה
,לטייל בת"א כי אני צריכה לחכות למאמי שיסיים בבסיס,בטח להתבטט בבית של דודה ולראות שנות ה70 עד שהוא יסיים. בערב יוצאים לחגוג כייייייייי שישי- יום הולדת
שבוע טוב וזריז. בלי הרבה ריבים בבסיס ומצב רוח טוב

AnGeL DoLlY

New member
ורי נייס אינדיד

היום- סדנת בימוי דיי מיותרת בבוקר אבל הייתי עם שחר ואופיר אז היה נחמד:) וגיליתי שהמורה לא נשוי ואין לו חברה!! זה הזמן לפעול
וגם נרשמתי למועד חורף ב05 יותר מאוחר אולי ידיד יקפוץ לכאן ונלך לשבת איפשהו או משהו...נראה מה הלאה. שני- כנראה אחזור לעבוד וצריך לבדוק אם יש חזרה עם הלהקה לקבוע שיעור נהיגה שלישי- שיעור עיוני מ10:00-14:00 בתקווה לשיעור נהיגה ישר אחרכך ואולי לספרייה בת"א לחפש חומר לביוטופ רביעי- אולי עבודה סדנת ליהוק שחקנים מ14:00-16:00 להודיע ללשה שאני לא אגיע לחזרות בחמישי חמישי- עבודה, ובערב יומולדת 70 לסבא
חוגגים במסעדה ומעלים את הפרויקט שעבדנו עליו כל הבני דודיםםםם! נקווה שייצא יפה אחרכך לצאת כנראה ממש בא לי לראות את השכבה ואני מרגישה שמהזה הפסדתי כשלא הייתי במסיבת וילה שבוע שעבר. נראה כיף. ועד לסופשבוע אלוהים קצת גדול

AnGeL DoLlY

New member
כן, אבל רק למשפרים

נגיד לנו דחו את שאלון E לקיץ יחד עם F וG /: אבל בכל השאר אפשר לשפר

Tin Doll

New member
איזה שטיוות

בחורף יש בגרויות רגילות שאפשר לגשת אליהן אם רוצים בלי שום קשר ללשפר (יש כמה מקצועות שיש אותם רק בקיץ)

AnGeL DoLlY

New member
אני מדברת על הי"בניקים

שרוב הבגרויות ה'רגילות' שלהם הן בקיץ פרט לאלה שעושים קורסים ומשלימים יחידות בחורף. באיזה עוד מקצועות יש לנו לעשות בגרויות עכשיו?..

LimiMimi

New member
אוי פאק, את רצינית?

וחשבתי שיהיה לי תירוץ להתחמק מזה גם באנגלית? ומתמטיקה? ומתי ג'י? אע! לחץ.

Jiglly

New member
lala

ראשון- עבדתי בירושלים מ9 עד 16 עוד מעט הולכת לפאב לכמה שעות לעזור לברמן שני- בבוקר כלום, בצהריים רופאת נשים :( בערב אולי לשבת איפושו עם מי שחזר מהצבא שלישי- בטח עבודה בפאב בערב רביעי- לא מתוכנן כלומ חמישי- כנל מקווה לצאת בערב שישי- יומולדת לאבא! 9 פסיכולוגית אולי עבודה בערב שבת- בטח עבודה בערב

אני, בדיליי :p

ראשון שומדבר מיוחד בערב הלכתי לחברה.. שני גם היום לביינתים שומדבר מיוחד אולי לעזור למישהו בשיעורי בית חוג והייתי רוצה לנסוע לצורן...אבל החוג שלי בשעה תקועה =/ שלישי אם יש שביתה אז חברה באה אלי ואנחנו מכיני [מיני] סופגניות לפעולה היום :] פעולה טקס חנוכה נר ראשון
רביעי להתארגן לחנוכה דרום אולי ביה"ס.. וזהו עוד לא יודעת כלום, אבל אולי סרט עם אמא :] חמישי-שבת אם לא ירד גשם אז........ חנוכה דרום

PennyLaneM

New member
הרבה כלום

ראשון - לא עשיתי כלום שני - גם כלום שלישי - החבר בא אליי אחרי הבסיס רביעי -להקפיץ אותו בבוקר לתחנת רכבת,או שאם יסתדר אז לבסיס חמישי - נאדה ובערב אולי אני אצא לוויס (מיכלללללללי מה עם זה?)

PennyLaneM

New member
שינויייים

ראשון - כלום שני - כלום שלישי - אני אלך לבקר קצת בבסיס כי מתגעגעים אליי :) בערב אאסוף את החבר מהרכבת ואולי נלך לאכול משהו רביעי - מקפיצה את החבר לרכבת,בערב שעווה חמישי - עם החבר יוצאת לוויס גם כי לא יצאתי למסיבה עשור וגם כי למיכלי יש יום הולדת!

מורלוש

New member
תנ"כש וקצת עלי :) ...

אז קצת עליי :) - אני בת 14 עומדעט . ,, כן כן אני קצת קטנה אליכן :) חח אני מכפר יונה . ו ... אני תלמידה ?! O = חחחח 3> מקווה להינות . ו .. תנכ"ש . ראשון - ביצפר , :\ שופינג קטן עם אמא
. שני- ביצפר :\ אין לנו שביתה בכלל , אפילו לא יום אחד מכל החודשיים האלה . חח אסיפת הורים - היה מצוווין
שלישי-ביצפר , :\ נוסעת לחיייייפה
רביעי- אינלי מושג :\ חמישי-חוווווווווווווווווווופש
שבוע מדהים

איחור קל

ראשון - הייתה לי סימולציה שלישית במספר, היה נחמד. אח"כ הקטןשלי בא אחרי שבוע שלא ראיתי אותו. שני - קמנו, ראינו טלויזיה, הכנו פאנקייקים
, ישנו שנ"צ, בידרנו אחד את השנייה ואז הוא הלך
אח"כ לקחתי את החתולה שלי לוטרינר, מסכנה. שלישי - ללכת על הבוקר שוב לוטרינר.
15:30 תור לרופא, 16:00 תרגול אנגלית אחרון לפני המבחן. רביעי - 11:15 ראיון עבודה ראשון, מעניין איך יהיה. בשאר היום אני בטח אלמד. חמישי - סימולציה רביעית וא ח ר ו נ ה. אני לא מאמינה שבעוד פחות משבו אני נפטרת מזה

עדיב4

New member
תכנ"ש לשבוע שנשאר../images/Emo3.gif

שלישי ביה"ס + הולכת לחברה רביעי ביה"ס + אימון + אורזת לאילת + שיעורים לחופש חמישי אילת לסופ"ש:] מקווה שהשבוע יעבור בטוב

אורקעע

New member
../images/Emo137.gifחנוכה חנוכה חג יפה כל כך!../images/Emo137.gif

רביעי
משתדלת לסיים את העבודה באנגלית! מקווה לצאת לאנשהו בערב... חמישי
כנראה נפגשת לעבודה באנגלית...נוסעת לעשות טופס ירוק בפ"ת.. שישי
פסיכולוגיה בבוקר ואחרי זה קולנוע, אחה"צ החבר כנראה יבוא לישון פה ואני מקווה שנצא אחרי הרבההה זמן שלא יצאנו.. שבוע נעים וחג שמח!!!!

למעלה