תכנ"ש.

איך שכחתי.

ביום חמישי אני נוסעת בערב לתל אביב, לעצרת הזדהות של "קול אחד", למען סיום הסכסוך הערבי ישראלי. וואי כמה זמן לא הייתי ב"הפגנה"

אזז במקום זה יש לי ברביקיו ../images/Emo3.gif

עם החבר'ה מהצבא, אחרי שזה נדחה כל פעם.. מעז יצא מתוק.

../images/Emo3.gif

ראשון: נסיעה לאחי. שני: ללמוד(?) שלישי: ללמוד(?) רביעי: ללמוד חמישי: אולי נסיעה לת"א (אם יצא) שישי: משפחה, יום הולדת. שבת: לא ידוע. נראה. שיהיה שבוע טוב לכולנו:)

שיואו איזה כיף הקיץ בא, באבאבאבאבא!

א: ביצפר, פנימיה ב: ביצפר, פנימיה ג: ביצפר, בית ד: ביצפר, פעולה ראשונה, פנימיה ה: ביצפר, בית מרתק רצח, אה?P:

RainbowL

New member
שבוע מלא טקס אש

ראשון: בשתיים עשרה לעלות למועדון לעבוד לטקס אש, אולי נישן שם. שני: ישיב"צ בשתיים עשרה, אחר כך טקס אש ואז בשבע וחצי שיעור פרטי בצרפתית (כן אני מוגבלת) אולי נישן במועדון. שלישי: 12:00 שיעור מתמטיקה עד 13:30. אחר כך לעלות למועדון עד הפעולה ב18:00. ואולי נישן שם. רביעי: טקס אש מהבוקר עד הלילה חמישי: כנ"ל, בטוח נישן שם שישי: כנ"ל שבת: ט-ק-ס-א-ש

tink 16

New member
../images/Emo203.gif כולי עם אנרגיות..

ראשון- נוסעת עם אמא והחבר לפתח תקווה כדי שיחתמו לי על הטופס הירוק ונסתובב קצת בטח בקניון, סטודיו עד 11 בלילה
שני- שיעור נהיגה ב10 ואולי אני אעשה גם ב3 כי קבעתי את השעה למקרה שתתבטל השביתה
,אח"כ בטח אני אמשיך את לימודי התיאוריה שלי
, ב8 וחצי חזרה לבגרות של טל, שיעור רפרטואר אח"כ [אולי..] שלישי- אם ממשיכה השביתה ..שיעור נהיגה בבוקר אח"כ לא ידוע, ב7 וחצי חזרה לבגרות של הדר רביעי- אם ממשיכה השביתה אז לנסוע לעשות את התיאוריה המזויינת הזאת כבר, סטודיו עד 11
חמישי-אם ממשיכה השביתה [כמה זה חוזר
] שיעור נהיגה בבוקר, אולי מור תחליט לעשות איתי חזרה ראשונה לבגרות שלה סוףסוף
,שיעור פוינט ב8 וחצי עד 10 שישי- עוד שיעור נהיגה בבוקר? אם לא, לנסוע עם אמא לאנשהו... ,שיעור אנגלית ב4 וחצי, בערב יש מסיבת יער שכמה חבר'ה מי"ב מארגנים...בטח נלך
שבוע טוב

tink 16

New member
../images/Emo203.gif שינויים ותוספות

שני - שיעור נהיגה ב10 ,חזרה לבגרות של טל ב11 וחצי עד 2 ,חזרה לבגרות של מור מ2 עד 3 וחצי, לומדת עם חברה לתיאוריה, בערב אמא גוררת אותי להרצאה של תזונה נכונה לספורטאים..יאיי שלישי- חזרה לבגרות של הדר, בערב אולטראסאונד לקרסול סוף סוף

little shorty

New member
בדמעות שאת בוכה

ראשון - שיעור נהיגה, גניקולוגית, לקפוץ לאורנג', בערב עבודה. שני - שיעור נהיגה, בערב עבודה. שלישי - שיעור נהיגה, עבודה בבוקר, עבודה בערב. רביעי - עבודה בבוקר, עבודה בערב. חמישי - כנ"ל. בין לבין לארגן את המסיבת גיוס של חברה שלי, להספיק לחשוב ולקנות לה מתנה.

SNoopY 26

New member
לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מדייי

מחר-ראשון- קמה ב-9 בפאקינג בוקר לאיבחון באנגלית. מזל שאני לא צריכה להיות מרוכזת כי אני צריכה לצאת דפוקה בכל מיק אח"כ עם חברה לעשות גבות ואז לת"א איתה כנראה שני- לשפץ תחדר. נקודה. !!! [זאת אומרת לסיים לצבוע אותו] כל השאר אני לא יודעת.. אני רק יודעת שיש לי שיעור פרטי מתישהו אז אני צריכה להכין שיעורים. אני רוצה לעצב את החדר ואם יהיה לאמא זמן אז לקנות כמה דברים. לעשות ציפורניים. ובטח לצאת למסיבה וכאלה אם תיהיה שביתה. בתי קפה וכולי. בא לי לעבודה ולעשות קצת כסף אז אני מקווה שיהיה בייביסיטר או ניצה. דאטס איט

NoFaRi1

New member
אה

ראשון- יום הולדת לאח שלי בבאולינג, אחר כך לעשות פרגרף וללמוד למבחן בביו. ביום שלישי יש מבחן שאני ממש צריכה ללמוד אליו, וחוצמזה אין חיים

AnGeL DoLlY

New member
לא מתוכנן לי מדי

מה שיש בינתיים ומה שצריך להספיק: - לעבוד 3 ימים לפחות, עד שלישי - פגישת הפקה אחרונה (=לסיים את התסריט) - לדבר עם יעל שרוני - להזכיר לשי לדבר עם מיכאל הנגבי - חזרה עם הלהקה בחמישי והופעה בפארק הירקון - לנסוע עם אמא לwomen only בעזריאלי שיתקנו לי משהו בחזייה - סופרפארם - שיעורים בטריגו+שיעור פרטי - לתקן את הפרוג'קט - לתקן שאלות אקולוגיות

Liraz 6q

New member
אין מצב שאני

לא מגיעה למינימום 1500 שקל השבוע. ראשון- עבודה מ2 עד 12 שני עבודה מ2 עד 12 שלישי עבודה מ12 עד 9 רביעי עבודה מ2 עד 12 חמישי עבודה מ2 עד 12. תגידו שהחיים שלי לא מטורפים.. נו..

תלוי בשביתה האמת

ראשון-בבוקר ישיבת טיול פתי"ש,להתקשר לחניכות לגבי תשלום+התרמה למחר,אחה"צ-ערב כזה ללכת עם איריס לים :) ואולי..
שני-יומעבודה ב11,ב4 התרמה..ובערב אולי לעשות משו? [תלוי בשביתה!] שלישי-מקווה שלא בי"ס
,ב4 פעולה.. לתלות שלטים ופעולת שכבה רביעי-ממ נראה מה קורה עם בי"ס,ואולי לכתוב פעולה לשישי חמישי-כנ"ל.. ובאמצע להכניס כתיבת פעולה לשלישי+מערך טיול+חיפוש ספונסר נמנמ..

OverSharing

New member
תלוי שביתה לחלוטין../images/Emo103.gif

ראשון- קמתי בעשר, 1030-1200 אימון, 1500-1600 פסנתר. 1600-1900 יומעבודה. בערב אני אשמח לראות את חברותיי היקרות:) שני- בי"ס? יש שמועה כזו. אם כן אז אימון ב700, אם לא אימון 1200-1330. צהריים עד הלילה אני בנס ציונה. שלישי- אם יש שביתה אז אימון 900-1200, אם לא אז ב700. צופים רביעי- אם יש שביתה אימון 900-1200, אם לא אז 1630-1800.. יום עבודה 1600-1900:\ נראה מה אני אעשה. חמישי- יומעבודה 1600-1900, אח"כ אני מקווה חדר כושר.

OverSharing

New member
אה ושיעור נהיגה בשלישי../images/Emo103.gif

ואני מקווה שגם אחד ברביעי/חמישי

the mush

New member
אי אפשר לדעת באמתבאמת.

היום: הייתי עם אמא במלא סידורים וקניתי מלא תחתונים חדשות. יותר מאוחר אני נוסעת לקנות כמה סווצ'רים לחורף הקרוב, בערב בטח כיפכיכיפכיפ. שני: נוסעים לת"א לעצרת הזדהות עם המורים. שלישי: פעולה כמובן. רביעי: אולי אמןאמן לנסוע לירושליים? בא לי ממש. חמישי: אמא טסהההההההההה... שישי: כלום.

למעלה