תכנ"ש.

Summer moved on

New member
אני ממש שונאת את זה ש"שואה" הפכה לסלנג.

לא נטפלת אלייך ספציפית, זה פשוט מ-מ-ש מרגיז. לא פלא שילדים שחזרו מפולין פתאום הפסיקו להשתמש בביטוי הזה.

Liraz 6q

New member
זה כלכך נכון.

לפני פולין המילה שואה הייתה נכנסת בכל משפט שני שלי. אחרי פולין אני לא מעזה להגיד את זה סתם ככה בלי ההקשר המקורי.. זה נשמע פלצני וזה אבל זה ממש נכון..

בולשיט.

ממש! לא צריך לנסוע לפולין בשביל להבין שלא משתמשים בביטוי "שואה" וואלה,יש מצב שפולין מבגר אנשים אבל.. זה ממש ספציפי ולא רק למי שנסע לפולין זה משמעותי בשבילו או בולשיט כזה.

Summer moved on

New member
לקחת את הדברים שלי לכיוון לא נכון.

לא התכוונתי לרגע שרק מי שנסע לפולין "מבין יותר טוב" או לוקח את הנושא יותר ברצינות [למרות שזה נכון לגביי הרבה אנשים]. האמירה שלי היא שפשוט נמאס לי מזה שעל כל דבר שקצת מעצבן או מציק אומרים "יואו זה כלכך שואתי". זה פשוט מרגיז. וגביי פולין, אמרתי את זה כי לי ספציפית זה קרה, שאחריי שחזרתי מהמסע אני לא מסוגלת לשמוע אנשים משתמשים בביטוי/בסלנג הזה. קודם זה פחות צרם לי.

אוקיי,

בגלל זה אני אומרת שזה ספציפי אני לא נסעתי לפולין, ועדיין-זה צורם לי באותה מידה.

OverSharing

New member
אבל../images/Emo103.gif

בתור בת לעם היהודי, אין ספק ששואה מעלה קונוטציה ל..שואה כאילו אם מישהו יגיד לך 'שואת התאומים' את.. תביני מה הוא רוצה?! יש מילים שבאיזשהו שלב הפירוש שלהן הופך להיות חד משמעי למדי, אף על פי שהוא לא. כמו שואה.

שבוע נחמד.../images/Emo71.gif

ראשון - ביצפר עד 13:00,בוחן בפיזיקה ללמוד את הריקוד להופעה אחה"צ!! 19:00-20:00 סטודיו,שיעור היפהופ שני - ביצפר עד 14:00 נוסעים ישר מביצפר לכנס מש"צים עד 19:00 ^^"
שלישי - ביצפר עד 14:30 ישיבת מש"צים עד איזה 15:30 בטח לור רוצה שאני אבוא אליה אחה"צ...נראה. רביעי - אין ביצפר,יש סיור לסטף [?!] אחה"צ לנוח נראלי סטודיו 19:00-20:00,שיעור ג'אז ערב דיסקו בביצפר.חחח מעניין מתי זה מתחיל חמישי - ביצפר עד 13:00 ?לודעת.. שישי - ביצפר עד 12:00 איןלימושג

use your guns

New member
רק בגלל הרוח

מחר- שומדבר מיוחד שעווה, להשתזף לכתוב חיבור ולשלוח למורה אווולי שיעור נהיגה, טם מישהו יבטל כי זה יום אחרון לפני שהמורה נוסע ל8 ימים...אז הוא מפוצץ שני- הבטחתי לחברה ים אחר"כ רופא לצו שלישי-שומדבר מיוחד רביעי-צו ראשון חמישי- הופעה בפארק הירקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 השאר לא חשוב בין לבין בטח אשרוץ במסעדות ואבזבז מלא כסף, כמו שרק אני יודעת

OverSharing

New member
בריאן אדמס../images/Emo103.gif

נינט טייב, אהוד בנאי ועוד אלף שאני לא זוכרת ואיך שכחתי, כל מדינת ישראל [בחינם כמובן.]

לא שהוא לא מגיע...

האירועים נדחו. בארץ ובכל שאר המקומות שהןם היו אמורים להיות. (בגלל המצב הביטחוני)

עמוס לי ונחמד ../images/Emo13.gif

ראשון
לעבוד על האוצר מילים- עברית/אנגלית.לסיים את התרגולים בעברית. כנראה גם לשטוף את הבית. בערב זמן איכות עם אבא - הולכים להצגה בבית לסין.
["תפוחים מן המדבר", אם מישהי מכירה את הספר] שני
17:00- 22:00 מועדון שיעורי הבית בראשלצ, הולכת עם חברה שלי. לעשות מבחן יסודות. כמה מרתק
שלישי
תור לרופא ב16:00, ישר משם הולכת לתרגול של כמותי מילולי עד 21:00. יותר מאוחר נראה לי שיש בטלויזיה את התוכנית האחרונה של טעם האהבה רביעי
שומדבר מתוכנן כרגע, אבל כנראה לברר על מיטה וחצי עם רעות. הלוואי :] חמישי
פסיכו כל היום, רבאק. אני רוצה את החיים שלי בחזרה!!!

Small talk

New member
ממש אהבתי את תפוחים מן המדבר כסיפור

קראנו אותו בכיתה י'. לא ראיתי את ההצגה.

למעלה