תכנ"ש.

MaddyD

New member
הכי סתם

ראשון - קמה אצלו הולכת לצבא שני - ערב בצבא. לא יודעת מה זה אומר, אם בבוקר אני עובדת או לא שלישי - בבוקר אזכרה לסבא אחרי זה צבא רביעי - ערב בצבא, בוקר עובדת בתקווה חמישי - בוקר בצבא, אחרי זה סידורים ובערב רוצ הלצאת שישי שבת לשכה

אניייי...תיכף בייביסיטר../images/Emo13.gif

ראשון שעווה/מכונה לחפש עבודה - ללכת לגלידרייה, יותר נכון נראלי לצלצל וגם לכמה סופרים
ג'אז שני לא ידוע.. מודרני שלישי לעבוד על הפעולה פעולה - אני מניחה שאני אחזור עד מאוחר אז שום דבר
רביעי גם שום דבר מיוחד קלאסע חמישי כלוםכלוםכלוםכלום - יותר נכון אין לי מושגג וכמו מור גמאני אכתוב בסוף מה אני צריכה לעשות בשבוע הזה
להיפגש עם חברות
חחחחחחחחחחחחחח (ממש משעממם לי :-O) ללכת ללונה פארק שאני מתכננת לשבוע הבא
וזהו אני חושבת..=P

שבוע מזדיין

ראשון, שני: קציעות(גבעתי) שלישי, רביעי, חמישי: פלס(כפיר... דוכיפת ועוד משהו מזרגג) בע

Small talk

New member
איך חיכיתי לשבוע הזה.

יום ראשון
-
שיעור נהיגה כפול ב9:20 יום שני
-
יש לי שלוש שעות מחשבים על הבוקר והכי לא בא לי בעולם
, בערב יש את הפגישה בסוכנות היהודית
!!!. יום שלישי
-
אנחנו יוצאים ליום בעקבות לוחמים בגולן של אביגדור כהלני, אני צריכה להיות בבית ספר ב06:45 ושיאספו אותנו מבית ספר ב21:00 שזה מוטרף אבל אני אנסה לנצל את המחכנת שלי אם היא בכל זאת תצא איתנו. יום רביעי
-
בטח אני אקבע שיעור נהיגה, ב17:00 יש לי פגישה עם אור ירוק. יום חמישי
-
לומדת 4 שעות מחשבים (התאבדות) מ-16:00 עובדת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
דברים שהשתנו-

בשני לא הייתי בבית ספר בסוף. רביעי - ב17:00 יש לי פגישה עם אור ירוק. ב18:30 אני הולכת למלצר בשביל מישהי מהישוב. בחמישי יש לי שיעור נהיגה רגיל ב12:00.

aYaLoLy

New member
ש.ש. שי וואנטס איטטטט../images/Emo71.gif

השיר הזה הוא בהחלט הכי גדול בעולם טוב אז מחר מחר מחר מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 אח שלי מגיע ב14:20 ואנחנו אוספים אותו מהשדה וישר הולכים לסבתא שלי שלא ראתה אותו פאקינג עוד שניה 9 שנים!!!!!!! ואז אני מניחה שנבלה איתו מלאמלא כל הערב יום שני: חוזרת לבסיס, פרידה משני ואז תתחיל התקופה הגרועה והבודדה שלי. ממש רע לי עם זה. אני פוחדת. חוזרת ביום חמישי הביתה ואז בתקווה למסיבת פרחות בסופ"ש וכמובן לבלות זמן עם אחשלי

yaeli87

New member
שיהיה שבוע טוב...../images/Emo13.gif

ראושון- חופש במהלך יומי החופשי אני צריכה חזייה,צריכה לקנות מתנה לחברה ממש טובה שיש לה יומולדת,אני צריכה לקפוץ לאחותי,לעשות פן ומתישהו או לנסוע למאמי או שהוא יבוא אליי. שני- משמרת לילה. שלישי- לפגוש חברה שביום רביעי טסה ל3 חודשים
ולא יודעת מה קורה עוד... רביעי- משמרת לילה. חמישי- אממ נראה כבר...

Oo The Gush Oo

New member
כיף ../images/Emo13.gif

ראשון-רביעי: בסיס. (בתקווה שהמפקדת תאשר לצאת ברביעי.)
חמישי-שבת: צימר ברמות עם עידני שלי.

over the rainbow so high

עקרונית אני לא באמת יודעת, מחר רמת דוד פגישה עם המסו"ל ומשם נראה איך דברים מתקדמים ולאן בדיוק

Fragile rose

New member
טובנו

נורא מעניין ראשון - כלום שני - כלום שלישי - כלום רביעי - ציפורניים, שופינג חמישי - מוסד שישי - בטח אעבוד בצליעה שוב אושר

svety

New member
יש משו טוב במוסד השבוע?../images/Emo190.gif

ואיך היה שלשום? אולי נקפוץ לבקר בחמישי הקרוב...

Fragile rose

New member
יש מוסיקה. זה תמיד טוב בשבילי

שלשום היה ממש כיף. כבר אמרתי שאלכוהול חינם זה גאוני? וקפצי. רק אל תשכחי להגיד שלום

svety

New member
נראה../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

אבל אין לי מושג איך את נראית
מסן?

svety

New member
שואה.../images/Emo190.gif

באמת אבל. א'- בבוקר נפגשת עם אלק ודניאל לגבי ביזנס, אח"כ אזכרה ללירן [אלוהים ישמור, כבר עברה שנה? בא לי למות.], ואחרי האזכרה נלך כולנו להורים שלו. סעמק, לא רוצה להכנס אליו הבייתה. מפחיד לי. ב'- עובדת מ8 בבוקר עד 8 בערב. בבוקר סדנת חניכה, אח"כ שעתיים פול ואז לעבור על איזה 100 תיקים שהזנחתי. מוות
ג'- עובדת כל היום. לא זוכרת איזו משמרת, אבל יהיה שואה כי סייקל
ד'- כנ"ל. ה'- כנ"ל. בערב בטח נצא לשתות או לאכול או שניהם. אולי אני אלך להופעה הזאת בפארק הירקון, אנאערף. עוד לא החלטתי אם זה שווה למכור את האידיאלים שלי בשבילו. ו'- מקווה לעבוד, בערב לשתות או לאכול או משו כזה. ש'- לישון למוות. .בשוטף- לצרף אנשים לחברה, לקבוע תור לרופא נשים, ללכת לעדי וזוהר בהייתה בשיבל להכין להם המון מרק עוף, כי מרק עוף זו התרופה לכל דבר, לא להתמוטט. איזה שבוע זוועה.

למעלה