תכנ"ש.

EVE Lights

New member
תכנ"ש. ../images/Emo196.gif

(אין מישהי שאפשר להציק לה במסנג'ר שתפתח אז ...
)

עדיב4

New member
../images/Emo187.gif טוב נו, כי משעמם.

ראשון: שעתיים בביה"ס + טכניקה
שני: ביה"ס + אימון + להקה
שלישי: ככככככלללללוווווםםםם!!!!! בנתיים!
אני מאוד מקווה לצאת קצת עם חברות או משהו:] רביעי: ביה"ס + טכניקה חמישי: ביה"ס + להקה
שישי: ביה"ס + שיעור אנגלית + בערב אצל סבא וסבתא
שבת: לא ידוע:] שבוע טוב

שומדבר מיוחד

ראשון: אמורה להתייצב בכפ"ס בקצין משטרה לשלילת רשיון [
מקווה שלא ישללו לי
] ואמורה להתחיל קורס דיילות. שאאחר אליו. ובתאכלס-לא מתאים לי עכשיו. אין לע כוח אליו ולא מסתדר לי [במיוחד אם אני אקבל שלילה]. נראה לי אני אתקשר עם הבוקר ואומר שאנלא מסוגלת להתחיל את הקורס..ובמיוחד לא לעשות מבחן שקובע אם אני ממשיכה את קורס או לא. בעע. שני: לא ידוע שלישי: לא ידוע רבעי: לא ידוע חמישי:לא ידוע. אפילו לא איכפת לי מה עם הסופש. כי אין לי אוטו.

EVE Lights

New member
שבוע רגיל למדי.

יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - קופה משנית (אפשרלקוםמאוחר!
) 9:30-15:30. אח"כ לנסוע לתל אביב, בטח אני אחזור הביתה רק בערב. יום שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30. יום רביעי - אחמ"שית 8:30-15:00 ובערב עם אביב. יום חמישי - כרגע שום דבר, אולי עוד ייכנס משו ללו"ז. שבוע נפלא לכולן!

Immortality

New member
בלעכס אחד גדול

ראשון- הפניה בחרפ צריפין+ צילום גב שני-חמישי- צבא, לחרוש את התחת בחדר עריכה

Immortality

New member
טוב, היום היה פשוט מצחיק

טחנתי את עצמי למוות מ-9 וחצי עד 14:00 בצריפין, מתניידת בין רופאים וצילומים והמתנות חסרות מעש שרצחו לי את הגב עוד יותר, בשביל שבפיענוח של הצילום יגידו שיש לי "עקמת קלה ביותר", כדי שהאורטופד ישים עליי זין אחד גדול ויתעלם מההתפרקות שלי. כשיצאתי מהרופא קלטתי את יעלי [פייפרדול]!!! אנבליוובל. חיבוקים נשיקות והטסתי את עצמי לכיוון האוטובוס לתל אביב, התאבדות לעלות על הקווים של סופרבוס מצריפין, ומשם לעזריאלי לפגוש את טליק [מהבסיס] וחברה שלה. היה כיף, היה נחמד, לא קניתי כלום ]: לא כיף להיות חיילת מרוששת :( אחרי האוכל החלטנו להמשיך להסתובב עוד טיפה, ואת מי עיניי קולטות בירידה מהמדרגות הנעות?? שירצע! לא ייאמן2#, הפעם בעברית. [אני מרגישה ממש כמו אחרי מפגש] הסתובבנו, היינו ממש מגעילות למוכר בבלו בירד שהציק לנו קצת [משהו בנוכחות שלו היה ממש מטריד], החלטנו לפרוש הביתה ופתאום בתדודה שלי צצה מהמידל אוף נווֹוֶור. משם ישר הביתה, לסדר שקית מפלצתית מלאה בכל טוב לבסיס. כיף חיים, השבוע מחזור. :\ מחר מסתבר שיש יום עיון לחייל החדש או חרא בסגנון אז בין 9 ל-13:00 יש לי משהו מעניין לעשות [כלומר, כלום. למדתי להעריך את השקט וחוסר המעש אחרי שדפקו לי את הנשמה עם פרויקטים משעממים להחריד וקשים לתפעול עד כאב מרוב הפשטות-הבלתי-נסבלת שלהם, רק כי ביקשתי אקשן. יופי, מטומטמת, תלמדי לסתום את הפה שלך.] בהמשך השבוע? להתאבד, כי הסרט ליום הזיכרון לרבין מממממממממששששש לא הולך להיות מוכן בקרוב ויש לנו יומיים. חפרתי, ביי

paperdoll16

New member
מיכלייי../images/Emo54.gif

תתנחמי בזה שאת לא היחידה שמתפרקת.. שלחו אותי לבדיקות דם, בדיקות שתן ואולטרסאונד. כל 3 חודשים!!

Immortality

New member
אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה כל יום במשך שנה

הוא מנסה לראות עד כמה מהר הכבד שלי יקרוס או מה? [והוא עוד אומר לי, אחרי ששאלתי, שיש לזה הרבה תופעות לוואי וזה מזיק לכבד, אבל זה מה יש! כאילו.. WTF]

paperdoll16

New member
היי..../images/Emo54.gif

אני הייתי לוקחת אנטיביוטיקה כל יום למשך 5 שנים. תורך

נראה לי פעם ראשונה שאני עונה.

יום ראשון: אם תהיה שביתה- בבוקר מסתובבת עם דודה שלי, אחר כך עובדת מ-1 עד 4. ב-4 ישיבת צוות בשבט עד 6 ככה. אחר כך אולי איזו פעילות לשכב"ג, ובערב חדר כושר. אם אין שביתה- ביה"ס וישר יורדת בעבודה. יום שני: כנ"ל עם השביתה כמו ביום ראשון, עבודה מ-1 עד 4, אחר כך ישיבת צוות אם צריך, חדר כושר כמובן יום שלישי: ביה"ס או שביתה, יום פעילות וישיבת שכב"ג רביעי: שביתה\בצפר, עבודה, חדר כושר וב-7 יש אסיפות הורים בשבט של החניכים, ולעזור לצוות עם ההרשמה חמישי: מניחה שכבר תיגמר השביתה.. עבודה כרגיל חד"כ אם יהיה זמן, לעזור לצוות עם ההרשמה. בעקרון כל השבוע אותו דבר.. בטח נשב החברות בערבים וזה כרגיל. שבוע טובבבבבבבבבבב

Bitch47Percents

New member
איך מצברוח משתנה כלכך מהר?

ראשון- בלינסון נורא מוקדם בבוקר,לקפוץ לבסיס להחזיר את המדי ב' ולקחת הזמנה לכנס משתחררים אח"כ וולפסון ולדעת סוףסוף אם צריך ניתוח או לא, משרד, לחזור הביתה [כי אני מטומטמת ושוב לא הכנתי דברים לקחת] שני- משרד, דברים לדירה? שלישי- משרד רביעי- משרד וכנס משתחררים חמישי- משרד וכנס משתחררים [אם לא הייתי ברביעי] [הלוואי ויכולתי להכניס אותו לתכנון השבועי. אבל יש לי תחושה לא טובה בקשר לזה.]

moruush

New member
../images/Emo90.gifתעשה לי פוו אני צריכה אוויר..../images/Emo6.gif

לא ידוע אם תיהיה שביתה עדיין או לא אז אני ירשום על האחה"צמים. ראשון סטודיו מ19:00-20:30 שני יומלדת לחברה
סטודיו מ17:15 - 20:15 שלישי קוסמטיקאית ב16:00 פעולה מ17:00-19:00 רביעי סטודיו מ17:00 - 19:45 חמישי סטודיו מ17:30 - 20:40 ובטח לשלב סרט איפשהו [בא לי לראות צאק ולארי], קניות, סידורים

moruush

New member
../images/Emo90.gifטאוווווב

יש לימודים אבל במתכונת מיוחדת. כמה מקצועות הוסרו ביינתים [ כי המורים שלהם באירגון] ועשו לנו מיקס של שעות ויומים. והכיתה שלי יצאה עם הכי הרבה שעות \= אבל לא לומדים בשישי וכמעט כל יום מתחילים ב9:40. להוסיף ליום שלישי - שיעור היפהופ

Lost Lullaby

New member
:]]

ראשון- בסיס שני- שיבוצים!! בעזרת השם שלישי- שבירת דיסטאנס?
רביעי- טקס סיום
חמישי- הביתה נגמר כל כך מהר:|

SuGaRBabe1

New member
כנסו זה מעניין!

ראשון - בטח אשן כל היום אחרי הלילה הלבן שהולך להיות לי עכשיו. אחה"צ לקנות מתנה לחברה מהבסיס ואולי עוד כלמיני שטויות, בערב להפגש עם חברות. שני - חוזרים לבסיס, בוו :[ משמרת לילה- כל הזין... אני שונאת לעשות משמרת ביום שאני מגיעה מהבית. אבל בקטנה. אה, וכנראה עושים לי פריסת סמל :) שלישי - כנ"ל רביעי - כנ"ל חמישי - כנ"ל, יומולדת לחברה בבסיס
שישי - כנ"ל, יומולדת לי!!!!!
שבת - כנ"ל, ובסביבות הצהריים יוצאת הביתה (איזה כיף שיש אצלנו אוטובוסים גם בשבת), כי בראשון בבוקר כנס משתחרריםםםםםםםםםםםםם :)

למעלה